Farnell Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Ahoj kucí, moji vlastní neopatrnosti a blbosti jsem si znicil diodu safe systemu u cudliku ve dverich chtel jsem se zeptat. jestli se to da nejak lehce vymenit, jak se k tomu dostanu a co je to presne za diodu.. nemenil to uz nekdo??? please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 menil sem to ja, musis ji koupit ( i s tim rameckem okolo cudliku) stoji to cca 200 pokud si dobre vzpominam, jinak je tam asi 30cm dlouhej dratek s konekturkem a ten vycvaknes s vymenis to. ale musi dolu tapecirung. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 neni zac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Kolik vlastně stojí nová dioda s tím plastem?Přemýšlel jsem, že bych si ji dal i na dveře spolujezdce, ale nevím kam ji mám zapojit.Půjde to nebo je v tom problém? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 mozna by stacilo cist hned v druhem prispevku mas odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Jasně cena tam je,ale není tam,jestli to můžu připojit i ve dveřích spolujezdce.Dělal si to už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Pôjde to, stačí sa na Komfortke napojiť na ten pin na ktorom je prvá dioda... niekto chce AUDI look čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Takže se napojit na ten pin a natáhnout kabel do pravých dveří?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 jojo Nechce se mi sundávat ten přinýtovaný plech.Myslel jsem,že je tam už přivedený drát a stačí to napojit.Jinak díky Profor za odpovědi.Nikdo si to asi nikdy nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Ahoj kucí, moji vlastní neopatrnosti a blbosti jsem si znicil diodu safe systemu u cudliku ve dverich chtel jsem se zeptat. jestli se to da nejak lehce vymenit, jak se k tomu dostanu a co je to presne za diodu.. nemenil to uz nekdo??? please muzu se zeptat, jak sis to ucvakl? ja sem si to taky ucvakl...kdyz sem menil plastove cudliky a daval sem chromove... Ale nic s plastem sem nemenil, takze zadne 200 kc, ale asi 20 kc nanejvys...koupil sem si jednu diodu a jeden odpor, sundal sem tapecirung, tu diodu prasklou sem vytahl spodem, napajel sem novou, strcil sem ji do toho ramecku a je to...dal sem si tam bilou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 hehe myslim ze to jde asi jen takto.. taky jsem si ju pri vymene cudlu mirne amputoval, ale nastesti zustala funkcni ) az budu rozdelavat dvere, tak ji vymenim.. ta cira neni spatnej napad ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 muzu se zeptat, jak sis to ucvakl? ja sem si to taky ucvakl...kdyz sem menil plastove cudliky a daval sem chromove...Ale nic s plastem sem nemenil, takze zadne 200 kc, ale asi 20 kc nanejvys...koupil sem si jednu diodu a jeden odpor, sundal sem tapecirung, tu diodu prasklou sem vytahl spodem, napajel sem novou, strcil sem ji do toho ramecku a je to...dal sem si tam bilou:) He he, presne tak jsem ji popravil, otacel jsem kombinackama novej cudl, najednou lup a bylo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 ja som si robil aj druhu stranu a tahal som drat ako pisal profor. inak tapacirung nemusi ist dolu, da sa to vytiahnut aj ked das dole cudlik, zamknes a potom take zavlacky stiahnes k sebe a das von ten plastovy ramcek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadyka Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 ahoj.mam problem s tou led diodou.ked zamknem auto neblika, ale ledka je dobra aj vodic je dobry od komfortky do dveri.neviete my nahodou poradit??diky vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hafush Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Je možné,že nemáš zamknuto na SAFE. Já jsem to také řešil u ženy Fabky a mám to trošku jinak než píšou v manuálu. Mám Comfort a dálkovým centrálem musím 1 zmáčknout=zamknuto , ale pak ještě 2x po sobě a pak je teprve dozamknuto na SAFE LOCK a LED bliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.