brunoos Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 (editace) Měl bych takovou prosbičku. Mohl by sem někdo napsat zkratky (např. BSG) všech jednotlivých řidicich jednotek co jsou v autě,jejich českej ekvivalent, k čemu jsou a kde přibližně se nachazejí, popř. nějakou fotku jak ta krabička vypadá. Nejsem moc přes elektriku auta a stava se mi že když čtu nějakej přispěvek tak ani nevim do čeho vlastně to ten danej člověk připojil atd. dík moc za vysvětlenou. Editováno: 14. leden 2007, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Já taky síííím, nějaké info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 No to je pěkne - ještě nejake ty skratky k nim a je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 BSG-centrální řídící jednotka vozu komfortka-centrální řídící jednotka komfortní elektriky víc mně nenapadá, třeba někdo doplní či opraví snad ještě budíky-řídící jednotka panelu přístrojů a řídící jednotka imobilizéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.