Host Bobik Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 no vzhledem k tomu, že jsi mě již viděl při práci, tak to jistě dokážeš posoudit uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 no vzhledem k tomu, že jsi mě již viděl při práci, tak to jistě dokážeš posoudit uvidíme já to jistim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 no tak to nebude problém... dneska jsem dokonce pájel... mám první za sebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 pánové je to zlé... stále horečka a stále problémy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Jestli to chcete dělat tak přijeďte ale jenom na vás dohlídnu... fakt to nepujde abych to dělal s váma... ale rád bych to měl za sebou protože potom už zase škola a škola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 sak ale bobika predavas ak sa nemilim?Tak do neho to asi davat nebudes??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 nemusíš mu to připomínat... navíc pro drsného a fakt jako hustýho tunera jako třeba bobík prostě práce na autě nekončí ani plánovaným prodejem jestli mi teda jako rozumíte... ne ted vážně a ne jako někdo kdo si neumí nasadit kšiltovku rovně... jestli můžu mluvit za bobíka tak nikdy neřekl že přestane na autě pracovat... a todle jsou věci co jdou normálně z auta vyndat a zase je dát do jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 kurna chlapi ma neštvite...začina mi to behať hlavou že by som aj ja dal nejaky ten zosik k Hertzom... ne nechcem...netreba...ale zas hluchnem a bude raz treba viac dB...hm...ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 kurna chlapi ma neštvite...začina mi to behať hlavou že by som aj ja dal nejaky ten zosik k Hertzom...ne nechcem...netreba...ale zas hluchnem a bude raz treba viac dB...hm...ee Kamo nikto ta vobec neprehovara, ale ver tomu, ze by ten zvuk bol 10 krat lepsi Veru veru mal by si porozmyslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 tak asi dneska večer nějaký fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Bobík montuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 16mm2 solidní kábl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Pro 5 korunu si nechá vrtat koleno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 umí vrtat umí... tak si to potom ještě jednou zopakoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 i slepej vidí že ta pojistka není přichycená... (prej až na oboustranku...) to já jsem názoru co není přišroubováno nedrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 už to začínalo mít podobu ale zdaleko to ještě nemohlo hrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 zasee popíjel a usnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 ne kecám... asi něco šrouboval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 raději ukrýt... ale redukce povedá... skoro na černý ovce... (nebo na joudu...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 a nechce jiný a nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 A tady už komplet... A tucá to!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Mimochodem děkujeme za pomoc Fílovi!!! A ukostřili jsme to pod pás... muselo se koupit očko ale vše v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 pekna praca Na zosik ma pripojenu len tu bednu?Ja rozmyslam tiez nad niecim takym.Ale GIMBEAM resp. KASKO mi hovoril ze ked mal SYMPHONY z Fabie tak mu nesiel zosik.A mne sa tiez nechce menit symphony.....este nevymysleli take co by komunikovalo s MAXIDOTOM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 pěkný jak ti drží ten sub?koukam že máš vyřízlou gumu a dál... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.