Leden 18, 200718 r no vzhledem k tomu, že jsi mě již viděl při práci, tak to jistě dokážeš posoudit uvidíme
Leden 18, 200718 r no vzhledem k tomu, že jsi mě již viděl při práci, tak to jistě dokážeš posoudit uvidíme já to jistim
Leden 19, 200718 r Jestli to chcete dělat tak přijeďte ale jenom na vás dohlídnu... fakt to nepujde abych to dělal s váma... ale rád bych to měl za sebou protože potom už zase škola a škola...
Leden 19, 200718 r nemusíš mu to připomínat... navíc pro drsného a fakt jako hustýho tunera jako třeba bobík prostě práce na autě nekončí ani plánovaným prodejem jestli mi teda jako rozumíte... ne ted vážně a ne jako někdo kdo si neumí nasadit kšiltovku rovně... jestli můžu mluvit za bobíka tak nikdy neřekl že přestane na autě pracovat... a todle jsou věci co jdou normálně z auta vyndat a zase je dát do jiného...
Leden 19, 200718 r kurna chlapi ma neštvite...začina mi to behať hlavou že by som aj ja dal nejaky ten zosik k Hertzom... ne nechcem...netreba...ale zas hluchnem a bude raz treba viac dB...hm...ee
Leden 19, 200718 r kurna chlapi ma neštvite...začina mi to behať hlavou že by som aj ja dal nejaky ten zosik k Hertzom...ne nechcem...netreba...ale zas hluchnem a bude raz treba viac dB...hm...ee Kamo nikto ta vobec neprehovara, ale ver tomu, ze by ten zvuk bol 10 krat lepsi Veru veru mal by si porozmyslat
Leden 20, 200718 r i slepej vidí že ta pojistka není přichycená... (prej až na oboustranku...) to já jsem názoru co není přišroubováno nedrží...
Leden 20, 200718 r Mimochodem děkujeme za pomoc Fílovi!!! A ukostřili jsme to pod pás... muselo se koupit očko ale vše v pohodě...
Leden 21, 200718 r pekna praca Na zosik ma pripojenu len tu bednu?Ja rozmyslam tiez nad niecim takym.Ale GIMBEAM resp. KASKO mi hovoril ze ked mal SYMPHONY z Fabie tak mu nesiel zosik.A mne sa tiez nechce menit symphony.....este nevymysleli take co by komunikovalo s MAXIDOTOM
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.