Přejít na obsah

Ukostření zesilovače

Host Bobik

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...
no podle emma tabulky je to mírně poddimenzováno... měla by tam bejt 20mm2 ale emma má vše silně naddymenzovaný... jinak k zesiku doporučují 10 nebo 12... takže jsme v pohodě v toleranci...

problém s očkem co koupíš v každé mototechně je že jsou vyrobený z hliníku a né z mědi co bychom potřebovali... a v autohifi shopech jsou sice měděný ale zase pozlacený... takže drahý...

jinak až já budu tahat kabely ke své zástavbě tak tam budou nejméně 2x 35mm2 možná 2x50mm2

To tam klidne dej , ale stejne tio to nebude hrat lepe jak trebe 2x 20mm. Jinak 16mm ti znese mozna i 300 A, vetsi prurez je tu jen z duvodu mensiho prech . odporu. Na takove delce (2-3 m) ti ale bohate staci tech 2x20 , i kdybys tam mel nevim jaky monstum ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

no a jelikož je Bobík tak trochu jinej, tak už zase není kámen na kameni.. zesík i kostka ve středu změní majitele, repráčky co byly na platě byly chvilku v předních dveřích... na platě jsou nyní RockfordForsgate POWER 16 cm a vejšky od clarionu, dnes jsem do předních dveří po menších bojích vecpal RockfordForsgate Punch 16 cm, výhybku a do origo pozice přišel vejškáč od Rockfordůůů, a další vejškáč se uvelebí na A-sloupku...

další hudební ambice budou pokračovat asi šestikanálem od JBL, zástavbou do kufru, ale ještě nevíme jaký basááák :help:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

oooo děkuji :wub:

Šestikanálový zesilovač, výkon 4 x 60W RMS + 2 x 107W RMS už mám v garáži, čeká jen až koupím MDF a začnu truhlařit :D

GTO7556.jpg

a pak ještě přijde na řadu uzavřená ozvučnice pro 30 cm SW, v ní se pravděpodobně usídlí toto:

http://www.rapid-autohifi.com/shops/6498/i...oods/P2D212.jpg

jenže ještě chci capacitor, k tomu musím seknout distribuční bloky a všechno to spoliká ještě moooc korunek :( ale chtěl bych, aby to hrálo dobře, tak pomalý výběr i práce :palec2:

Odkaz ke komentáři

no podle emma tabulky je to mírně poddimenzováno... měla by tam bejt 20mm2 ale emma má vše silně naddymenzovaný... jinak k zesiku doporučují 10 nebo 12... takže jsme v pohodě v toleranci...

problém s očkem co koupíš v každé mototechně je že jsou vyrobený z hliníku a né z mědi co bychom potřebovali... a v autohifi shopech jsou sice měděný ale zase pozlacený... takže drahý...

jinak až já budu tahat kabely ke své zástavbě tak tam budou nejméně 2x 35mm2 možná 2x50mm2

Ty ocka jsou medene a pocinovani , alespon z AL jsem dlouho nikde zadne nevidel

Odkaz ke komentáři

Ty ocka jsou medene a pocinovani , alespon z AL jsem dlouho nikde zadne nevidel

vočka sme dali nakonec zlaceny :)

Odkaz ke komentáři

doufám, že čtvrtek pátek na tom trochu hejbnu a dotvořím zbylé desky, ať už můžu hrát alespoň reprákama přes zesík, teď si v autě musím zpívat - kdo mě někdy slyšel, tak ví, že trápím sám sebe lol

v pátek rozeberm zbytek auta :) , kdyžtak ti ňáký půjčim a ty tu hudbu uděláš do něho, taková koncertní síň v tranďáku :feve:

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...