Přejít na obsah

Náhlá změna jasu infotainmentu


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

je to cca měsíc co jsem jsi koupil auto Škoda Scala z programu Škoda Plus. Auto je rok staré (2023), ale co mě nemile překvapilo je, že se náhodně mění jas infotainmentu viz video https://photos.app.goo.gl/FDYovXZdveh8nKM8A. Je to náhodné, především pozoruji k večeru nebo v ranních hodinách. Byl jsem s tím v servisu a nejprve se přehrál software - beze změny a poté proběhla výměna celého infotainmentu, ale i po tomto zásahu, se situace stále opakuje. Servis se nyní vyjádřil, že se jedná dle výrobce o očekávané chování, ale to se mně moc nezdá. Má prosím někdo podobné zkušenosti? 
 

Předem díky za odpověď,

Petr. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podľa toho teda z toho videa neviem vypozorovať nič.

Ako na začiatku tam nejakú zmenu vidieť, ale či je to infotaimentom, či mávajúcim mobilom neviem.

Každopádne jas infotaimentu sa mení v závislosti od intenzity svetla. Ak to nerobí permanentne, že že by to stále stlmovalo-rozsvecovalo behom pár sekúnd, tak je to normálka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za reakce, takže to vypadá, že je to skutečně vlastnost. Tady jsem natočil ještě jedno video, kde je vidět čistě infotainment https://photos.app.goo.gl/dMUpYdEk54BVfaFA9. Na mobil se to fakt špatně točí, aby byla vidět nějaká změna v jasu na displeji. Nejlépe je to vidět právě okolo bílého nápisu, ale když se člověk zaměří i na ostatní části obrazovky, tak samozřejmě tam se děje to samé, akorát to není tak vidět. Potvrzuji, že pokud je absolutní tma nebo naopak plné denní světlo, tak jsem situaci s displejem asi nepozoroval. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...