bennoch69 Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října Zdravím , tak nám Scaly začínají chodit na pravidelné STK po 4 letech provozu , někdo nějaké poznatky a případné neduhy objevené techniky STK ? Určitě by to zde zajímalo nemálo majitelů vozu Scala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 28. Října Sdílet Vloženo 28. Října u mna ziadne. v maji ma caka druha stk, ek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října U mne 2. 1. 2024 problém se 17' koly, nebyly zapsané v elektronickém TP. Ofotil do systému papírový techničák a prošlo bez závad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Taky technik resil kola, kdybych nepredlozil velky TP, tak TK na mesic. Nafotil TP, prilozil a ze do priste by to v systemu uz melo byt. Ja vim, je jeste do dvou let cas, ale po pul roce to tam jeste zapsane neni. Asi na ministerstvu maji mnoho zapisu, podle me se to tyka da se rict vsech aut. 🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 30. Října Sdílet Vloženo 30. Října Já prošel bez ztráty kytičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 30. Října Sdílet Vloženo 30. Října K tým pneu. Ja som bol v lete a pneu sedeli s TP. Na druhú stranu, škodovka v 2019 predávala zimné sady pneu, 16ky origo pre scalu, ktorú napr. ja (rozmer pneu) som zapísané v TP nemal. Ja osobne som to spísal a poslal aj na Uniqu, že škodou ponúkaný komplet ( čo som si vyskladal aj ja) nie je v TP zapísaný a žiadal som o potvrdenie, že akceptujú toto a pri poistnom plnení nepríde ku kráteniu z tohto dôvodu. Takže možno v zime by aj u mňa na stk bolo toto témou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 30. Října Sdílet Vloženo 30. Října Já rovněž bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.