apep.r Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu Dobrý den. Během jízdy se mi po nějakém době vypne samovolně Android Auto,i když je mobil připojen přes kabel. Máte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 7. Listopadu Sdílet Vloženo 7. Listopadu To se tu řešilo už vícekrát. Přesné pravidlo nikdo nevypozoroval. Někomu pomůže aktualizace Firmwaru infotainmentu, někomu výměna telefonu. I mně se to stává. Já vypozoroval, že je to trochu závislé na vzdálenosti telefonu od nabíjecí podložky ve sloupku. Když je dál (např. v kapse kalhot, tak vypadává. Vypadává víc i když ho nabíjím kabelem. Když ho nechám nabíjet bezdrátově je vypadávání minimální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 8. Listopadu Sdílet Vloženo 8. Listopadu Přes kabel se mi to nestává. Bezdrátově (od verze sw 1969) pak na stále stejných místech pravidelně. Škodovka o tom ví, říká, že je to rušením Wifi signálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.