Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 no comment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 jaaaj, kde ti to udělali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Nejaka kurva soused te asi nema hodne rad! H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 3. neni to moc do hloubky, snad to pude rozlestit. lidi jsou fakt svi*ě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 je tu hnus, mě moji milý sousedé kradou mřížky z nárazníku a hažou mi vajgly na kapotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 dneska během asi 15min před školou. vubec nechapu, jak to nekdo udelal, vypada to, jak kdyby mi to objel sádrokartonem, je tam spousta bílé barvy která jde dolu a neslo to moc do hloubky. mě nejvíc sere to, že ty přední dveře mam v laku ani ne 2 měsíce, to samý ty lišty a takhle mi přesně tyhle dveře už nějakej dobrák jednou objel! jako u tohodle někoho chytit, tak nevim. bud me vzalo nějaký auto, ale to si nedovedu představit jak nebo fakt někomu ležim v žaludku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 3. neni to moc do hloubky, snad to pude rozlestit. lidi jsou fakt svi*ě to jsou. Zrovna včera jsem se rozčiloval kvůli oděrkám na Audině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 je tu hnus, mě moji milý sousedé kradou mřížky z nárazníku a hažou mi vajgly na kapotu cigoši? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Mel jsem neco podobneho, od te doby neparkuju vedle aut, ktere maji deckou sedacku a parkuju zasadne pres dve mista. Zaparkoval jsem vedle auta. Pak prisla zenska s deckem a cpala ho tam tak, ze jejich dverma odirala moje, nejhorsi bylo, ze jsem v tom aute sedel, kdyz videli, ze jsem vysedl, vzal to manzel a bez problemu. Az nasledne jsem zjistil skrabanec cca 0.5 cm X 0,5 cm, Korekcni tuzka to opravila. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) kua, nejak se mi to tu dubluje Editováno: 18. leden 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) jako neřeknu, tohle se stane, člověk neodhadne vzdálenost(když bych vzal v potaz, že to udělalo jiný auto), ale tohle udělat někomu cizímu, tak aspon nechám za stěračem papírek s číslem mobilu...no, ale asi jsem moc naivní Editováno: 18. leden 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 je tu hnus, mě moji milý sousedé kradou mřížky z nárazníku a hažou mi vajgly na kapotu cigoši? néé, normálně u baráku, nejdřív to začalo, že na me zavolali městskou že jsem stal asi metr na žlutý čáře.. pak sem měl vajgl na kapotě, a asi před týden mi zmizeli z předního nárazníku mřížky... to víš je asi pěkně se*u... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Uz jsem zaril i kus pizzy za steracem a na Toyote me asi opravdu nekdo sedel a nacpaval se byla cela od kecupu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 a už jste našli kapří hlavu na zahradě? taky fajnový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 LUK: No, ja vim, ze moji rodicove znatelne serou sousedy...velikosti baraku, vybavenim...bla, bla, ale ve Vasi rodine to bude asi extremni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 a už jste našli kapří hlavu na zahradě? taky fajnový to je nějaká mafiánská symbolika, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 JirkaK: možná...dokud nechodí uřezaný prsty nebo náboje v obálce, je to dobrý HANY: když jsme ještě bydleli v řadovce, tak to občas extrémní bylo. na zahradě sme našli i mrtvýho zajíce a pochybuju, že by ho tam přitáh kocour a přehodil ho přes plot.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Docela to máte hustý. Mně sere nějakej kokot s Unem, kterej parkuje u popelnic tak, že se k nim skoro nedá dostat, když tam chceš vyhodit odpadky. Doufám, že mu dnešní vichr narve ten kontejner na auto. Kdyby alespoň nechal otevřený okýnko, tak pochopím, že přistavili další kontejner Ad vajgly. Dlouho marně čekám, až chytím toho šmejda, kterej kouří ve výtahu. Dokonce v něm odhazuje hořící vajgly. Až ho chytím, tak mu to retko narvu do prdele. A to jsem taky fest kuřák. Ale jezdí tam taky nekuřáci, děcka, moje těhotná manželka,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Docela to máte hustý. lidská závist je mocná... jinak jsem teď v garáži rozlešťoval, tak naštěstí to není nic hlubokýho, do základovky se to nedostalo, z lišty jsem to tak nějak rozleštil a díky hře světla a stínu to ani není znát, ale na dvěřích to znát je(ten lak je starej 2 měsíce!bych toho hajzla ukopal chytit ho), proto se ptám, máte nějaký osvědčený přípravky na rozlešťování? krom Sonax Lack reiniger(ten mam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Luke, na to se vys.r, auto není na parádu, ale na ježdění... Nebo to pár tejdnů nemej a žádnej škrábanec tě už tankovat nebude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 To sou čuráci. Za tohle bych povolení zabíjet dával. Nebo aby jim něco urvalo ruce a nohu jako se to stalo tomu cikánovi ve Zlonicích, který se vrátil v noci z lupu a asi někde lohl něco výbušnýho. (včera to bylo ve zprávách) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) miccap: možná pro tebe, pro mě rozhodně ne. se špinavým autem se stydim jezdit Editováno: 18. leden 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Docela to máte hustý.Mně sere nějakej kokot s Unem, kterej parkuje u popelnic tak, že se k nim skoro nedá dostat, když tam chceš vyhodit odpadky. Doufám, že mu dnešní vichr narve ten kontejner na auto. Kdyby alespoň nechal otevřený okýnko, tak pochopím, že přistavili další kontejner Ad vajgly. Dlouho marně čekám, až chytím toho šmejda, kterej kouří ve výtahu. Dokonce v něm odhazuje hořící vajgly. Až ho chytím, tak mu to retko narvu do prdele. A to jsem taky fest kuřák. Ale jezdí tam taky nekuřáci, děcka, moje těhotná manželka,... poradím ti jak ho v tom výtahu zablokovat a půlhodiny mu bude stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 jak? to mě taky zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.