Přejít na obsah

Žádám o povolení zabíjet!

Luke288

Doporučené příspěvky

dneska během asi 15min před školou. vubec nechapu, jak to nekdo udelal, vypada to, jak kdyby mi to objel sádrokartonem, je tam spousta bílé barvy která jde dolu a neslo to moc do hloubky. mě nejvíc sere to, že ty přední dveře mam v laku ani ne 2 měsíce, to samý ty lišty a takhle mi přesně tyhle dveře už nějakej dobrák jednou objel! jako u tohodle někoho chytit, tak nevim.

bud me vzalo nějaký auto, ale to si nedovedu představit jak nebo fakt někomu ležim v žaludku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsem neco podobneho, od te doby neparkuju vedle aut, ktere maji deckou sedacku a parkuju zasadne pres dve mista.

Zaparkoval jsem vedle auta. Pak prisla zenska s deckem a cpala ho tam tak, ze jejich dverma odirala moje, nejhorsi bylo, ze jsem v tom aute sedel, kdyz videli, ze jsem vysedl, vzal to manzel a bez problemu. Az nasledne jsem zjistil skrabanec cca 0.5 cm X 0,5 cm,

Korekcni tuzka to opravila.

H.

Odkaz ke komentáři

jako neřeknu, tohle se stane, člověk neodhadne vzdálenost(když bych vzal v potaz, že to udělalo jiný auto), ale tohle udělat někomu cizímu, tak aspon nechám za stěračem papírek s číslem mobilu...no, ale asi jsem moc naivní

Editováno: , autor: Luke288
Odkaz ke komentáři

je tu hnus, mě moji milý sousedé kradou mřížky z nárazníku a hažou mi vajgly na kapotu  :angry:

cigoši?

néé, normálně u baráku, nejdřív to začalo, že na me zavolali městskou že jsem stal asi metr na žlutý čáře.. pak sem měl vajgl na kapotě, a asi před týden mi zmizeli z předního nárazníku mřížky... to víš je asi pěkně se*u...

Odkaz ke komentáři

JirkaK: možná...dokud nechodí uřezaný prsty nebo náboje v obálce, je to dobrý

HANY: když jsme ještě bydleli v řadovce, tak to občas extrémní bylo. na zahradě sme našli i mrtvýho zajíce a pochybuju, že by ho tam přitáh kocour a přehodil ho přes plot..

Odkaz ke komentáři

Docela to máte hustý.

Mně sere nějakej kokot s Unem, kterej parkuje u popelnic tak, že se k nim skoro nedá dostat, když tam chceš vyhodit odpadky. Doufám, že mu dnešní vichr narve ten kontejner na auto. Kdyby alespoň nechal otevřený okýnko, tak pochopím, že přistavili další kontejner :smich:

Ad vajgly. Dlouho marně čekám, až chytím toho šmejda, kterej kouří ve výtahu. Dokonce v něm odhazuje hořící vajgly. Až ho chytím, tak mu to retko narvu do prdele. A to jsem taky fest kuřák. Ale jezdí tam taky nekuřáci, děcka, moje těhotná manželka,...

Odkaz ke komentáři

Docela to máte hustý.

lidská závist je mocná...

jinak jsem teď v garáži rozlešťoval, tak naštěstí to není nic hlubokýho, do základovky se to nedostalo, z lišty jsem to tak nějak rozleštil a díky hře světla a stínu to ani není znát, ale na dvěřích to znát je(ten lak je starej 2 měsíce!bych toho hajzla ukopal chytit ho), proto se ptám, máte nějaký osvědčený přípravky na rozlešťování? krom Sonax Lack reiniger(ten mam)

Odkaz ke komentáři

Docela to máte hustý.

Mně sere nějakej kokot s Unem, kterej parkuje u popelnic tak, že se k nim skoro nedá dostat, když tam chceš vyhodit odpadky. Doufám, že mu dnešní vichr narve ten kontejner na auto. Kdyby alespoň nechal otevřený okýnko, tak pochopím, že přistavili další kontejner :smich:

Ad vajgly. Dlouho marně čekám, až chytím toho šmejda, kterej kouří ve výtahu. Dokonce v něm odhazuje hořící vajgly. Až ho chytím, tak mu to retko narvu do prdele. A to jsem taky fest kuřák. Ale jezdí tam taky nekuřáci, děcka, moje těhotná manželka,...

poradím ti jak ho v tom výtahu zablokovat a půlhodiny mu bude stačit

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...