Vojtaaaa Vloženo Čtvrtek v 20:30 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 20:30 Ahoj, mám takový problém potřeboval bych u mého supa na maxidotu odstranit staré telefony. Ale nevím jak, každá rada se hodí. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo Čtvrtek v 20:33 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 20:33 V návodu k autu to není popsané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtaaaa Vloženo Čtvrtek v 22:59 Autor Sdílet Vloženo Čtvrtek v 22:59 No právě že tam je napsané jen pokud nejde přidat zařízení tak staré smazat ale jak tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Matně si pamatuju, že jsem starý telefon mazal přes multifunkci - menu telefon, nastavení (nebo profil?) a smazání. Co se ale smaže z auta, to už je ve hvězdách - po původním majiteli mám furt uloženou adresu "mámy" kdesi v Nizozemí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.