Přejít na obsah

45 tisíc najeto po 4 majitelých?

Anto.M

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám otázku..

tři roky zpět jsem kupoval Škodu Rapid 1.0 81kw v hatchbacku z roku 2018 s nájezdem 45 tisíc, nedávno jsem z nudy kouknul na techničák a je tam psáno 5 provozovatelů (jeden z nich jsem teď já), znamená to tedy že to vlastnili předemnou 4 lidi? A proč by se toho tak rychle zbavili? Díky 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

téma jsem ti přesunul do správné sekce. Může být, počet předchozích majitelů nemusí nic znamenat. Důvody můžou být různé a takhle to stejně nikdo nezjistí.

Pokud máš auto už 3 roky a nejsou s ním žádné problémy, vůbec bych to neřešil a v klidu dál jezdil. 🙂

Odkaz ke komentáři

U mojeho předchozího auta (Fabia 1 r.v.2000) se majitelé taky točili.

0-0.5 roku stáří ŠKODA Auto

0.5-1.5 roku zaměstnanec Škoda Auto 

1.5- 4? Brácha  a pak já.

Takže záleží gdo to byl. Znám borca co měl auto rok, pak ho přepsal na přítelkyni (jiný příjmení) a po dalším roce ho dostala vdaná dcera.

I tady na fóru najdeš lidi co se zbavili mladýho auta s 20 000 km aby si koupili jiný se 130 a "splnili si sen"

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...