Anto.M Vloženo 29. Ledna Vloženo 29. Ledna Ahoj, mám otázku.. tři roky zpět jsem kupoval Škodu Rapid 1.0 81kw v hatchbacku z roku 2018 s nájezdem 45 tisíc, nedávno jsem z nudy kouknul na techničák a je tam psáno 5 provozovatelů (jeden z nich jsem teď já), znamená to tedy že to vlastnili předemnou 4 lidi? A proč by se toho tak rychle zbavili? Díky 🙂 Citovat
VeteranChild Vloženo 29. Ledna Vloženo 29. Ledna Ahoj, téma jsem ti přesunul do správné sekce. Může být, počet předchozích majitelů nemusí nic znamenat. Důvody můžou být různé a takhle to stejně nikdo nezjistí. Pokud máš auto už 3 roky a nejsou s ním žádné problémy, vůbec bych to neřešil a v klidu dál jezdil. 🙂 Citovat
Luďa Vloženo 29. Ledna Vloženo 29. Ledna U mojeho předchozího auta (Fabia 1 r.v.2000) se majitelé taky točili. 0-0.5 roku stáří ŠKODA Auto 0.5-1.5 roku zaměstnanec Škoda Auto 1.5- 4? Brácha a pak já. Takže záleží gdo to byl. Znám borca co měl auto rok, pak ho přepsal na přítelkyni (jiný příjmení) a po dalším roce ho dostala vdaná dcera. I tady na fóru najdeš lidi co se zbavili mladýho auta s 20 000 km aby si koupili jiný se 130 a "splnili si sen" 1 Citovat
karlosx Vloženo 5. Února Vloženo 5. Února Ja jsem defakto sice druhy ale de iure 4. provozovatel podle TP (1. - skofin 2. - prvni majitel kdyz ho doplatil - 3. bazar 4. - ja) a mam ted 35000 najezd, cili kdybych ho chtel prodat tak budu ve stejne situaci Citovat
Deawon Vloženo 19. Března Vloženo 19. Března No já mám rapida od 10/2019 a mám najeto 39tisíc km. Ten vyšší počet mohl být způsoben např. leasingem atd. Citovat
ben06 Vloženo 20. Března Vloženo 20. Března Já od 03/2019 54.000km, za poslední 2 roky už jen cca 7.000 km ročně. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.