Cojuu Vloženo Sobota v 12:13 Sdílet Vloženo Sobota v 12:13 Ahoj včera mi vyskočila chybová hlaska P261A čerpadlo chladící kapaliny...nevi někdo co by to mohlo být a zda s tím můžu jezdit,než s tím pojedu do servisu...dekuji Motor 1.6 TDI 77 kW 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo Sobota v 12:14 Sdílet Vloženo Sobota v 12:14 Prčo není probíraný problém v názvu tématu? Oprav to, jinak to tady smažu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cojuu Vloženo Sobota v 12:15 Autor Sdílet Vloženo Sobota v 12:15 Omlouvám se sem zde nový ,kam to mám vložit,prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo Sobota v 19:43 Sdílet Vloženo Sobota v 19:43 OK, název tématu jsem tedy upravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo včera v 10:52 Sdílet Vloženo včera v 10:52 Zkušenost s tím nemám, ale snad pomůže řešení stejné chyby, popisované v sekci Superb. Je to elektrické čerpadlo, které motor dochlazuje po chcípnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Přídavné čerpadlo chladící kapaliny. S tím se nechá dojet v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.