anry Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 nechápu lidi co si kouí RS a narvou na to hnusné plecháče. Má půl mega na fabku a nemá 20 tis na pěkné zimní kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 nechápu lidi co si kouí RS a narvou na to hnusné plecháče. Má půl mega na fabku a nemá 20 tis na pěkné zimní kola. Na zimu jsou plechy optimální...škoda alu kol Hihi třebas právě vyplázl půl mega za RSku, zadlužil i svoje budoucí děti a teď j odkázanej na život o vodě a chlebu...a plecháčích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Nevím no, já jsem koupil alu na zimu hned a mám je do tedka. Dneska už máš takovou povrchvou upravu na nich že vydrží víc jak ty plechy hnusné.Ale to je každého věc, já jen říkám svůj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Nevím no, já jsem koupil alu na zimu hned a mám je do tedka. Dneska už máš takovou povrchvou upravu na nich že vydrží víc jak ty plechy hnusné.Ale to je každého věc, já jen říkám svůj názor. Jo, o tom to je říct tu svůj názor...vím že spousta značek už nabízí alu kola speciálně pro zimní období, neříkám že jsou plechy hezčí = to ani říct nejde dle mýho ale na zimu zbytečnost a k tomu že víc vydrží - kolikrát zajíždím, nebo parkuju na blbý místa, kde teď díky sněhu nejde vidět hrana obrubníku, ale s plechama mi hrozí max tak poškrábání puklice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limuhob Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Byl jsem se na ně podívat, opravdu moc pěkné, pár dalších foto Fabie RS a Octavie II RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 V pátek jsem jednu modrou FRS taky viděl v Olmiku a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) Kdo to tu zná a sleduje tak zjistí, že úplně stejný auta jsou už vyfocený na předchozí stránce Editováno: 1. Březen 2009, autor: Garrett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limuhob Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) já taky na ten předchozí příspěvek reaguji, - píšu, že jsem se byl na ty RS na nejmenovaném místě v Praze podívat a přidávám další foto Editováno: 2. Březen 2009, autor: limuhob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ta modra zdaleka nema plnou vybavu - pan ji kupoval jako skladovku (v te dobe byla jedna v Praze, jedna v Pardubicich a jedna v Kurimi - ale tu snad uz ukradli), pokud vim, tak v Praze ji mame tri (EC +/- od sebe 7A2, 7A3...pak jsem videl jednu s C znackou, takze z jihu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 jeee...kvuli te modré bych vraždil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak kohopa z Vás to je?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Taky dvě zajímavá fota ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) ta modra zdaleka nema plnou vybavu - pan ji kupoval jako skladovku (v te dobe byla jedna v Praze, jedna v Pardubicich a jedna v Kurimi - ale tu snad uz ukradli), pokud vim, tak v Praze ji mame tri (EC +/- od sebe 7A2, 7A3...pak jsem videl jednu s C znackou, takze z jihu... Ja opravdu netusim, jestli je tam plna vybava, pan majitel zrovna neni typ cloveka, ktereho bych se na to ptal. Kazdopadne jsem to myslel tak, ze takova Fabia RS v tehle barve s velkou nalepkou pres zadek CIMBU, antiradarem za oknem... nema zrovna predpoklady pro tazne vzadu. Ale treba ho ma jen kvuli parkovani. Ale zadna zakladni RS vybava to taky nebude... Editováno: 3. Březen 2009, autor: samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 taky jsem našel jednu v Olomouci před panelákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 ...něco pro pluta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 zajímavá barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Přítelkyně mi říkala, že jezdí nějaká upravená oranžová po Olmiku, ale nestihla mi ji vyfotit, takže už vííím To co už má udělaný, tak vypadá, že si s tím vcelku pohrál, aby vše sedělo hezky Měl jsi mu dát nějakej lísteček za sklo, ať se tu regne, byl by tu další zajímavej člen Ta barva vypadá, jako ze vzorníku Seat, nedávno jsem ji na nějakým viděl, je o něco světlejší a křiklavější, jako moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 podle mě je to barva z Ford Focuc ST a nebo oranžová lambo jako měl Fabio (Radek Jambor).. vypadá to pěkně, ještě co vymyslí se zadním nárazníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 jj nebo, to mě taky napadlo Dakie Sice to není přesná replika origo WRC, ale musel si s tím dát práci ...navíc koukám, že ty kotouče jsou i nějaký velký, jestli volil z OIRS Fadrys, kde jsi ji našel? Že bych vždycky v pátek jel udělat špionážní foto, jak pokračuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 pokud ty kola jsou 17" tak to sou určitě kotouče z OIRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 A nevi tady nahodou nekdo, komu patri to WRC.Nejaky Email,telefon,adresu. Chtel bych se ho poptat na nejaky info prestavby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No pokud Fadrys napíše, kde to auto viděl, nebo bude mít cestu okolo, myslím, že formou lístečku za stěrač by šel nějak zprostředkovat kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 lístečky za stěračem rovnou vyhazuju! už sem měl milióny dotazů ohledně kapoty a tahokovu v masce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No vidíš, chyba Měl jsi si je schovat, teď by se ti hodili, když prodáváš kapotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Nejlepe odchytnout majitele kdyz naseda do auta. Za kazde info budu rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.