Vlasta Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 I takto muže vypadat Fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Není to sice fotka fabie z ulice, ale vidět se to musí... Klik sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) Zavřít do psychárny a nepouštět k ničemu co má 4 kola!!!!!! Editováno: 26. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tyve dobrá prasečina, hnuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Není to Fabka, ale dát to sem musím. Dnes na tuning srazu v Čáslavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzbuse Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 recese...... snad ano,jinak by měl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Není to Fabka, ale dát to sem musím. Dnes na tuning srazu v Čáslavi. jak to vtý čáslavi vypadalo? přemejšlel jsem jet se mrknout, nakonec sem se nato vyprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 bylo tam přes 200 aut. Já měl číslo 199 http://img136.imageshack.us/img136/6479/img4988.jpg Na to že to bylo porvé to nebylo špatný ... spíš takový domácí :-) Nic extra k vidění, tím že jsem Čáslavák, tak to bylo spíš setkání s lidma z mého okolí a okouknutí co nového na jejich autech přibylo. Byla tam soutěž o nejhlasitější hudbu a to je asi vše. Mělo by to být každý měsíc, tak uvidíme co se z toho vyklube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Na to že to bylo porvé to nebylo špatný ... spíš takový domácí :-) Nic extra k vidění, tím že jsem Čáslavák, tak to bylo spíš setkání s lidma z mého okolí a okouknutí co nového na jejich autech přibylo. Byla tam soutěž o nejhlasitější hudbu a to je asi vše. Mělo by to být každý měsíc, tak uvidíme co se z toho vyklube. Příště se chystám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Dnes odpoledne před Tescem v Prostějově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Sis vyfotil svoji fabču u Teska jako důkaz, žes byl nakupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 toto nechápu? Kde jsi přišel na to že je moje? Je to tam snad někde napsané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Jenom sem se ptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Ok, jen vyfotil hodně pěknou fabču, chtěl jsem i zezadu, ale už tam pak nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mailo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Tak tuhle krasavici jsem ulovil minulej týden v Přerově. Kola stejné jako já, ale RS to nebylo, sic měl nárazníky RS i sedačky, ale byl to benzín (s krásným zvukem), volant 4ramenný. Jinak řidič byl vééééélikej A měl krásný spearco rukavičky. Nezná ji někdo. Rád bych o ní věděl trošku víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Taková normální fabule, akorát nevím, co víc bys o ní mohl chtít vědět Je vidět, že to je předface s RS look + pár doplňků a nejspíš 16tky kolesa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 tak třeba ty kolesa jsou 15 speedline corse, origo používaný motorsportem na šotolinu a písek(řekl bych nestažený s et kolem nuly), to je fajn, ale proč ten magor má falešnej nádech na střeše a rukavice při řízení na ulici to boh ví a jestli to je předface nebo poface těžko říct, nebos viděl vin?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mailo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 No jáí spíš myslel něco jako co tam měl za výfuk a tak - do ten zvuk byl takovej jako bych chtěl já. Kola znám - ty semé bez upraveného ET mám já. Falešnej nádech - no vím že na to všichni nadáváte, já bych si to taky nedal, ale prostě někdy si nemůžu pomoci a musím říct že to vypadá "dobře". Rukavice měl třeba proto že se mu hodně potí ruce, já to znám, taky uvažuju že bych si nějaké pořídil (a dle RZ bych řekl že nebyl místní, spíš jen projížděl). To že to byl předface kolega nejšpíš vydedukoval podle toho volantu, si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Na předface tu poukazujou dva znaky, zadní světla a při přiblížení druhé fotky je vidět, že víčko nádrže není hladký, ale s tím zobáčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Dneska jsem viděl Fabii II v červené barvě na pěkných kolech a musim říct že na to jak se mi ta nová Fábka nelíbi tak tato byla fakt krasavice.Ta červená barva té dvojkové Fabii sluší nejvice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Chudák A takto bylo dolepená ze všech stran, největší hrůza asi ty přídavný blinkry v ochranejch lištách nárazníků Pak jsem ještě našel na netu tohoto zelenýho sedánka Trochu si s ním ještě pohrát a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitak Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 no neni su to zrovna fotky z ulice ale z dnesnej vystavy v inchebe v Bratislave, kedze sa konalo tradicne otvorenie sezony nasli sme tam par kuskov, ale vkus a kvalitu uprav posudte sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 foceno na kladne muj je nizsi a druhej trochu offroud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) no neni su to zrovna fotky z ulice ale z dnesnej vystavy v inchebe v Bratislave, kedze sa konalo tradicne otvorenie sezony nasli sme tam par kuskov, ale vkus a kvalitu uprav posudte sami nedávno jsem mluvil s tím majitelem té "třídveřové" fabie..docela blázen jako zajímavej nápad...člověk se za tím otočí ale spíš tak jako "co to sakra bylo"..chtělo by to dotáhnout takovej trochu bastl...na to koukám ve předu 255 gumy..vzadu 265...říkám sakra co to má za motor..koukám a vana mi přijde jak 1.4ka..pak z majitele vypadlo,že puvodně tam bylo HTP ale ,že to nejelo tak tam dal 1.4ku 16V 100PS..dle mě i tak to nemuže moc jet..18ky a takový gumy Editováno: 7. Květen 2009, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.