hitak Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) lugo: ked mam pravdu povedat, tak mne sa to auto nepaci, obrovske kolesa schovane v blatnikoch, je to dost vysoke aj siroke. taka bugina, ked sa niekto pusti do upravy fabie v takomto style s obrovskym bodykitom, tak by sa mi to ovela viac pacilo ako WRCcko ake stava pluto...ale myslim ze to nema majitel - Psycho este celkom dotiahnute a stale na tom pracuje ale presne jak pises. otocit sa za tym otoci asi kazdy, takze ucel to zrejme plni motor je tam zevraj ta 1,4 ka aj ked myslim ze tam dlho nevydrzi a vymeni ho za neco ine ale zvuk to ma vazne brutalny, v interieri to ma cele vytlmene a riadna hudobna nálož zaujimavo ma urobene aj viecko nadrze, ma ho sice v pravom zadnom blatniku ale zvnutra Editováno: 7. Květen 2009, autor: hitak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jojo vím...prohlížel jsem to celé..interiér tak i kufr plný repráku nejvíc mě dostaly napájecí kabely víčko je taky zajímavý..ale právě ten kufr se mi asi nejvíc nelibil...celé takové doteklé polepené nerovným laminátem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitak Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) no napajacie kable su teda kvalitka ma to celkovo take nedotiahnute, cez zimu pravdepodobne striekal aj druhu farbu, ale kam pride tak hned sa okolo neho zbehne kopa ludi Editováno: 7. Květen 2009, autor: hitak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 jj no budeme doufat, že to dotáhne do konce, když už se rozhodl, pro takovej zásah do auta....bylo by to škoda, pořádně ji nedodělat...ale někdo by mu mohl vysvětlit, že by stačily kolesa v 18tce s gumou tak 215. No uvidíme co z toho bude Jinak nějaký další fotky toho, co jsem kde hroznýho viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 tak třeba ty kolesa jsou 15 speedline corse, origo používaný motorsportem na šotolinu a písek(řekl bych nestažený s et kolem nuly), to je fajn, ale proč ten magor má falešnej nádech na střeše a rukavice při řízení na ulici to boh ví a jestli to je předface nebo poface těžko říct, nebos viděl vin?? je to určitě před face, protože: - má "starší" zadní světla - nemá prostřední hlavovou opěrku na zadních sedadlech - reg. značka 1S8 xxxx se dávala někdy v r. 2002 - 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitak Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 tangerín: to si fotil na castingu pre FAST & FURIOUS??? :smich: nech mi majitel odpusti ale ta biela kombi je otrasna a k oktavke sa radsej ani nevyjadrujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ono tam takovejch lahůdek bylo víc, stačilo navštívit Vysoký Mýto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Taky jeden takovej trochu unikát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitak Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 no tak pri tomto by sa hanbil nejeden kamiooon... strasne volaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ještě dvě podkovy a má tam koně navíc tykhle zmršit OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitak Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) tu bohovskou oktu sem teď zase ulovil na rozkoši Editováno: 2. Červen 2009, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tam zacláníš s tou sériovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 že se nebojí, aby mu ty podkovy nevyrazily přední okno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tam zacláníš s tou sériovkou nojono sám to tam ke mě přilepil, sme viditelně stylově souzněný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 to ti chtěl dát asi najevo, že máš tuctovku. Musíš na pašíka nasadit taky nějakou tu podkovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 nojono sám to tam ke mě přilepil, sme viditelně stylově souzněný Když je z Broumova ,tak to na rozkoš neměl daleko ,jinak já ho znám , má autodopravu, a jezdí s novější Tatrou ,,a to je to samé, polepy,,.a samé píčovinky na tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tu bohovskou oktu sem teď zase ulovil na rozkoši tu jsem viděl na vlastní oči v Doksech asi rád nakupuje doplnky u benzínek a v Tescu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Konečně se mi nedávno povedlo vyfotit jedny místní opraváře v akci Zapomeňte na hevery, zvedáky atd...stačí pár cihel a několik ojetejch pneumatik a můžete před barákem celý Fáčko zrestaurovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tangerín ta dědina je mi ňáká povědomá, že by Dl.Loučka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jéé ahoj, tebe jsem tu dlouho neviděl. Není do DL, je to Smolno, barák hnedka u křižovatky, kde volíš zda rovně na Velký Opatovice nebo vlevo do Jevíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 aha, jsem si říkal že je mi ňáký povědomý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No koukám, mám toho na ploše víc, tak ještě nějaký fotos, bohužel pouze mobilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jj to nejde přehlídnout, když jedeš okolo, furt tam něco tahkle stojí rozebraný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 koukám že lovíš i ve Svitavech u Hypruše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.