pentadius Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 s-talker: nemáš náhodou ten prográmek jak s ním jdou stahovat videa z youtube? Jj, bych ho chtěl please taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 s-talker: nemáš náhodou ten prográmek jak s ním jdou stahovat videa z youtube? Jj, bych ho chtěl please taky tak uz ho mam,zitra ho dam na ftpko a dam vam link na stazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 s-talker: nemáš náhodou ten prográmek jak s ním jdou stahovat videa z youtube? Jj, bych ho chtěl please taky tak uz ho mam,zitra ho dam na ftpko a dam vam link na stazeni Snad to půjde ... díky khamráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 -> Dakie; Najmis; s-talker: kluci nepřemýšleli jste někdy o tom jak by vypadala přední maska na Fabii, kdyby nebyla stříbrná, ale černá třeba matná?? Co vy na to? Samo, že s logem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 (editace) s-talker: nemáš náhodou ten prográmek jak s ním jdou stahovat videa z youtube? Jj, bych ho chtěl please taky tak uz ho mam,zitra ho dam na ftpko a dam vam link na stazeni supééér, jsi zlato pentadius: tak o tý masce sem nepřemýšlel, nemuselo by to vypadat špatně.. jen bych to chtěl vidět aspoň na fotce edit: ale zas by to chtělo něco udělat s mřížkama, třeba do barvy, což se mi zas líbí jak na který barvě.. Editováno: 10. Říjen 2007, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 supééér, jsi zlato pentadius: tak o tý masce sem nepřemýšlel, nemuselo by to vypadat špatně.. jen bych to chtěl vidět aspoň na fotce edit: ale zas by to chtělo něco udělat s mřížkama, třeba do barvy, což se mi zas líbí jak na který barvě.. By to chtělo nějakého schopného foto-šopéra, kterej by to uměl naoko upravit, neznáš někoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 supééér, jsi zlato pentadius: tak o tý masce sem nepřemýšlel, nemuselo by to vypadat špatně.. jen bych to chtěl vidět aspoň na fotce edit: ale zas by to chtělo něco udělat s mřížkama, třeba do barvy, což se mi zas líbí jak na který barvě.. By to chtělo nějakého schopného foto-šopéra, kterej by to uměl naoko upravit, neznáš někoho? znám, ale tajně doufám, že se přihlásí sám, abych ho nemusel prásknout ty seš v tý práci taky nonstop koukám, když máš PC jen v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 supééér, jsi zlato pentadius: tak o tý masce sem nepřemýšlel, nemuselo by to vypadat špatně.. jen bych to chtěl vidět aspoň na fotce edit: ale zas by to chtělo něco udělat s mřížkama, třeba do barvy, což se mi zas líbí jak na který barvě.. By to chtělo nějakého schopného foto-šopéra, kterej by to uměl naoko upravit, neznáš někoho? znám, ale tajně doufám, že se přihlásí sám, abych ho nemusel prásknout ty seš v tý práci taky nonstop koukám, když máš PC jen v práci Tak trochu jsem workoholik, to víš někdě na tu lizačku vydělavát musím Ale cením si tvého postřehu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 pentadius: no tak když tady vidím příspěvky po půlnoci a pak už zase v 10hodin... jo sorry za OT tohle fakt nemá nic společného s fotkama Fábek z ulic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 tady je odkaz,tak sosejte,az to budete mit tak to mazu jinak jestli chces tu masku predelat,tak mi pisni co to ma byt a posli fotku,teda jestli chces odkaz na program je zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 jo a abych popsal jak ten programek funguje...tak spustite ho,v okne internetove prohlizece si otevrete vase youtube video,ktere chcete stahnout a odkaz na URL by se vam mel automaticky zkopirovat do programu kde date download a misto kde se ma soubor ulozit,implicitne se ulozi ve formatu .AVI,ale ten si zvolite sami. POkud se adresa sama nehodi do programu tak ji zkopirujte rucne tot snad vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 tady je odkaz,tak sosejte,az to budete mit tak to mazu jinak jestli chces tu masku predelat,tak mi pisni co to ma byt a posli fotku,teda jestli chces odkaz na program je zde Nevím na jakou adresu Ti ji mám poslat, ale myslím že v sekci Vaše Fabia > Můj žluťásek nějakou vhodnou najdeš, tak díky. Máš u mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 -> Dakie; Najmis; s-talker: kluci nepřemýšleli jste někdy o tom jak by vypadala přední maska na Fabii,kdyby nebyla stříbrná, ale černá třeba matná?? Co vy na to? Samo, že s logem ! No, tohle mam v plánu se svou fabkou na příští rok. Až budu dostříkávat nějaký věci, tak to vezmu s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 -> Dakie; Najmis; s-talker: kluci nepřemýšleli jste někdy o tom jak by vypadala přední maska na Fabii,kdyby nebyla stříbrná, ale černá třeba matná?? Co vy na to? Samo, že s logem ! No, tohle mam v plánu se svou fabkou na příští rok. Až budu dostříkávat nějaký věci, tak to vezmu s tim Tak to budeme asi dva Ještě že ji nemáš Musto taky žlutou Viděl jsem Tvoji sestřičku ... Moc pěkná !!! Omluvte kvalitu - foceno mobilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 (editace) grrr ty světla to je už nutnost Editováno: 3. Září 2012, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Budou xenony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak to by bylo,abych taky nepřispěl něčím do mlýna..foceno letos na podzim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Tak to budeme asi dva Ještě že ji nemáš Musto taky žlutou Viděl jsem Tvoji sestřičku ... Moc pěkná !!! Omluvte kvalitu - foceno mobilem Mas to pekne!!!!!!! :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak to by bylo,abych taky nepřispěl něčím do mlýna..foceno letos na podzim hezky až na ty přišerný mračita na tý modrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 KODEMI: já myslel, že s FRS končíš..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 hezky až na ty přišerný mračita na tý modrý ta vedle má ale ty samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 ta vedle má ale ty samé Toho si asi nevšimnul..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 taky přidám nějakej ten příspěvek. foceno na domácí trati Ecce homo 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 tohodle nanuka jsem vyfotil 21.12.07u jednoho supermarketu v Ústí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 a ještě maminky Fabča detailek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.