Bohouš T. Vloženo před 16 hodinami Sdílet Vloženo před 16 hodinami Ahoj, přestalo mi fungovat otevírání pátých dveří. Po otevření přes šroubovák zevnitř kufru se na maxidotu nezobrazila ani detekce otevřeného kufru. Inu přetrhané kabely v husím krku, jak to u Roomsteru bývá. Prodloužil a napájel jsem tedy vodiče. Otevírání a detekce začala fungovat, ale přestal fungovat zadní stěrač (to ještě musím pořešit). Můj dotaz ale zní, že taky přestala fungovat detekce otevřených dveří u řidiče, takže maxidot nezobrazuje po otevření dveří nic. Je tedy možné, že přední dveře používají vodiče ze zadního svazku, třeba ukostření? Ukostření na zadním svazku by mělo být v pořádku, to jsem napájel zpět. Jde mi o to, jeslti je to jedna a tatáž závada, nebo je to další závada která ze zadním svazkem nemá nic společného. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo před 15 hodinami Sdílet Vloženo před 15 hodinami ano , mas zlomene aj kable v dverach alebo KO zamok ...klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohouš T. Vloženo před 15 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 15 hodinami (editace) Takže opravuju páté dveře a přestane fungovat řidič. Já se picnu. No sundám za světla husí krk u řidiče a mrknu. Jen jsem si říkal, jestli jsem něco nepodělal tím zadním svazkem, ale přišlo mi to nelogické. Díky. Editováno: před 15 hodinami, autor: Bohouš T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.