cosby Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Ono také existuje google,Někdy se fóra stávají bohužel dost nepřehledná,ale google většinou pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davomut Vloženo 2. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2017 Ahoj. Stále sháním jednotku pravých předních dveří tuto přesně. Kdyby někdo měl prosím na prodej..? V odkaze prodávají pouze komplet i s motorkem atd. Mě se nechce dávat cca 800kč za starý komplet když ho nevyužiju, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2017 Čistě pro zajímavost - zkoušel jsi to rozebrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davomut Vloženo 3. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2017 (editace) Zkoušel a nepovedlo se, je to zatavený/slepený. Je vidět částečně dovnitř a vše je zoxidovaný, prolil jsem to i kontaktolem ale nic se nezměnilo. Editováno: 3. Prosinec 2017, autor: Davomut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2017 mně jde právě o to, jestli je reálné prohodit jen tu eletroniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davomut Vloženo 3. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2017 (editace) Už je to poslední možnost, zkusil jsem opravit/vyměnit vše abych rozchodil centrál u spolujezdce a nic nepomohlo, dost zoxidovaná jednotka je poslední čím by to mohlo být. Komfortka je v cajku, dráty do dveří na obou stranách byly potrhaný/poškozený/přerušený - opravil jsem, centrál jsem koupil nový, prošel/vyčistil jsem všechny konektory a pořád nezamyká a je to jediné, co mi ve dveřích nefunguje. Zkouším to touhle cestou se optat a pak už jen to koupit v celku. A jestli myslíš reálné, jestli to jde od sebe oddělit, tak ano :-) Je to jen elektronická část, kterou zasouváš do mechanismu motůrku, jen aby jsi jí spojil s kontakty motůrku :-) Editováno: 3. Prosinec 2017, autor: Davomut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.