Milda1999 Vloženo 25. Března Vloženo 25. Března Zdravím mám Fabii 1.4 74kw chtěl jsem se zeptat jestli mi utáhne karavan o váze 1100kg jestli nemá někdo zkušenost Citovat
Luďa Vloženo 25. Března Vloženo 25. Března Výkonem to utáhne. Za 44kW semvtahnul 1200 kg a šlo to. Nebyla to raketa, ale ani sem nebyl brzda provozu. Spíš se podívej kolik kg máš v techničáku na kulu. Myslím, že 1100 kg tam nebude. Citovat
tomik.cesko Vloženo 25. Března Vloženo 25. Března Koukni na výrobní štítek (vedle akumulátoru na blatníku) Je tam celková hmotnost a v posledním řádku je celková hmotnost v soupravě. Rozdíl v hmotnostech je to, co legálně utáhneš. Citovat
Luďa Vloženo 25. Března Vloženo 25. Března před 2 hodinami, tomik.cesko napsal: Koukni na výrobní štítek (vedle akumulátoru na blatníku) Je tam celková hmotnost a v posledním řádku je celková hmotnost v soupravě. Rozdíl v hmotnostech je to, co legálně utáhneš. Není úplně pravda. To sou max hodnoty, ale tažný to může mět jinak. Sundavací má většinou menší hodnoty než pevný. Proč hledat v autě a lovit k tažnýmu pod auto, když ty údaje najde ve velkým TP? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.