Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes se mi povedlo při čištění trvanlivého ptačího trusu opravdu "mistrovské" dílo. Ačkoliv na mytí mám samozřejmě všechno z mikrovlákna, chytl jsem totální zatmění mozku a jal se čistit trus hrubou stranou klasické houbičky. Výsledek je na obrázku. Ačkoliv nejsem přehnaný estet a u laku si všímám hlavně toho, aby nebyl děravý do plechu kvůli korozi, tohle mě mrzí. Má někdo zkušenost s tímto? Případně komu se povedlo něco podobného, tuší, jak to nějak napravit?

13.jpg

12.jpg

Proboha, tak si kdysi kdysi taky zničil švagr celou střechu auta

Hezký. Manželka byla v neděli na šití a v pondělí povídá " viděl jsi to ho..o na kapotě" . Tak jsem se v úterý vydal do garáže, řádně jsem to namočil a jemným štětečkem sundal. Jó jsou tam kousky smůly z Chorvatských borovic v kempu ale odolávaj benzínu i ředidlu tak to beru jako "keramickou ochranu laku"😜

Na kousky smůly se musí vařící vodou, to jde dolů samo. Takže vapka s horkou vodu a nemáš tam zadne pamatky.

• Autor
před 30 minutami, Karel z HK napsal:

Hezký. Manželka byla v neděli na šití a v pondělí povídá " viděl jsi to ho..o na kapotě" . Tak jsem se v úterý vydal do garáže, řádně jsem to namočil a jemným štětečkem sundal. Jó jsou tam kousky smůly z Chorvatských borovic v kempu ale odolávaj benzínu i ředidlu tak to beru jako "keramickou ochranu laku"😜

Tohle bylo opravdu velký ultra trvanlivý ho..o a jak jsem psal, chytil jsem totální zatmění mozku. Já mám auto jako pracovní stroj nebo chcete-li spotřební zboží a kosmetika mi žíly tolik netrhá jako některým jiným. Jsem hlavně naštvanej na sebe, že mi to nedošlo. Ale vím, že se stávají i horší věci

Upraveno od jirkasta3

před 37 minutami, Karel z HK napsal:

Na smůlu existují přípravky, třeba Auto Finesse ObliTARate Gel.

Nejlepší by bylo sehnat někoho, kdo dělá detailing a nechat to strojně vyleštit. Sám bez leštičky to podle mě nevyřešíš.

Taky bych to nechal odborníkům, za ten kousek to bude pár korun a s jistotou, že zachrání co se dá a neudělají případně další škody.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.