Leden 22, 200718 r Hnojník - pro ty co nejsou místní tak je to mezi Frýdkem-Místkem a Třincem což je nedaleko od Ostravy to teda čumim kolik lidi tu je z FM, Gorolie, atd.
Leden 23, 200718 r tady to ale není o tom jestli u vás na vesnici máte Jednotu nebo ne My Jednotu máme a co jako, ty žižkovskej Pepíku Jinak Kousek od Žďáru n.S., přes týden Bechyně, ale miluju Brno nejmenuju se Pepík a s tim Brnem to snad nemyslíš vážně, ne? To musíš jezdit do Prahy na pas, né? edit: s tim Brnem to snad nemyslíte vážně, ne? No Jednota už taký není Jednota ale Coop V Pha jsem byl minulej týden a nic, ale je pravda, že nálepku "Jsem z Brna" na autě zatím nemám Jinak Tys už v Brně taky musel být, když víš, že máme čvrti za polema a před polema, Černýma Nestyď se za to, řekni, že ho máš taky rád
Leden 23, 200718 r Jinak Tys už v Brně taky musel být, když víš, že máme čvrti za polema a před polema, Černýma Nestyď se za to, řekni, že ho máš taky rád ee, já se tam nedomluvím, vy tam vůbec divně mluvíte - samá šalina apodobně
Leden 23, 200718 r Jinak Tys už v Brně taky musel být, když víš, že máme čvrti za polema a před polema, Černýma Nestyď se za to, řekni, že ho máš taky rád ee, já se tam nedomluvím, vy tam vůbec divně mluvíte - samá šalina apodobně tak to necháš někde na kraji a zbytek tágem, tam ukážeš fotky
Leden 23, 200718 r Jinak Tys už v Brně taky musel být, když víš, že máme čvrti za polema a před polema, Černýma Nestyď se za to, řekni, že ho máš taky rád ee, já se tam nedomluvím, vy tam vůbec divně mluvíte - samá šalina apodobně tak to necháš někde na kraji a zbytek tágem, tam ukážeš fotky jaký fotky zase?
Leden 23, 200718 r Pelhřimov?....ehm, máte tam pěkný krematorium..... Žádný tam není, jen ve Vesničce
Leden 23, 200718 r ee, já se tam nedomluvím, vy tam vůbec divně mluvíte - samá šalina apodobně Když jsem v Praze u Holešovický rtžnice chtěl lístek na šalinu, tak byl problém
Leden 23, 200718 r Pelhřimov?....ehm, máte tam pěkný krematorium..... Zveme tě, abys na něj dojel podívat...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.