brunoos Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Hnojník - pro ty co nejsou místní tak je to mezi Frýdkem-Místkem a Třincem což je nedaleko od Ostravy to teda čumim kolik lidi tu je z FM, Gorolie, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 15 Km od Uh.Hradiste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Havlíčkův Brod přes noc, Pelhřimov přes den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 TOPĽČANY -poznate TOPVAR? Piestanci poznaju Iba? aj trencania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan46 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Je tu aj Nové Mesto nad Váhom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 TOPĽČANY -poznate TOPVAR? Piestanci poznaju Iba? I já znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tady to ale není o tom jestli u vás na vesnici máte Jednotu nebo ne My Jednotu máme a co jako, ty žižkovskej Pepíku Jinak Kousek od Žďáru n.S., přes týden Bechyně, ale miluju Brno nejmenuju se Pepík a s tim Brnem to snad nemyslíš vážně, ne? To musíš jezdit do Prahy na pas, né? edit: s tim Brnem to snad nemyslíte vážně, ne? No Jednota už taký není Jednota ale Coop V Pha jsem byl minulej týden a nic, ale je pravda, že nálepku "Jsem z Brna" na autě zatím nemám Jinak Tys už v Brně taky musel být, když víš, že máme čvrti za polema a před polema, Černýma Nestyď se za to, řekni, že ho máš taky rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Budějce Preklad : České Budějovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Namestovo - Severne Slovensko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Trutnov-HK-PA a okoli jinak domovske mesto Trutnov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Jinak Tys už v Brně taky musel být, když víš, že máme čvrti za polema a před polema, Černýma Nestyď se za to, řekni, že ho máš taky rád ee, já se tam nedomluvím, vy tam vůbec divně mluvíte - samá šalina apodobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Praha a ještě pár dalších vesnic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Jinak Tys už v Brně taky musel být, když víš, že máme čvrti za polema a před polema, Černýma Nestyď se za to, řekni, že ho máš taky rád ee, já se tam nedomluvím, vy tam vůbec divně mluvíte - samá šalina apodobně tak to necháš někde na kraji a zbytek tágem, tam ukážeš fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezmar Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Pelhřimov ( to je až u Kojčic ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Pelhřimov?....ehm, máte tam pěkný krematorium..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 a samozrejme aj Košice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Jinak Tys už v Brně taky musel být, když víš, že máme čvrti za polema a před polema, Černýma Nestyď se za to, řekni, že ho máš taky rád ee, já se tam nedomluvím, vy tam vůbec divně mluvíte - samá šalina apodobně tak to necháš někde na kraji a zbytek tágem, tam ukážeš fotky jaký fotky zase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 TOPĽČANY -poznate TOPVAR? Piestanci poznaju Iba? I já znám A ako chuti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 No a já sem z Kolína....znáte ty medvědy ne??????? Nazdar sousede Kutná Hora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Pelhřimov?....ehm, máte tam pěkný krematorium..... Žádný tam není, jen ve Vesničce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ee, já se tam nedomluvím, vy tam vůbec divně mluvíte - samá šalina apodobně Když jsem v Praze u Holešovický rtžnice chtěl lístek na šalinu, tak byl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Pelhřimov?....ehm, máte tam pěkný krematorium..... Zveme tě, abys na něj dojel podívat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Vikend Ceska Lipa(blizko Machac), pres tyden PHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Vychodne Slovensko-Prešov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 povodom som tiez vychodnar, ale momentalne zijem na zapade Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.