Bert Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Včera mi "umřela " plynová vzpěra zadních dveří. Jednoduše náhlá smrt. Nevíte někdo , zda jde ještě nějak opravit , nebo je skutečně nutno koupit novou a kolik případně stojí ??? díky Bert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) U Auto Kelly stojí kolem 200 kč, dá se to i spravovat, ale asi se to nevyplatí Editováno: 22. leden 2007, autor: Pavko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 origo škoda tuším že kolem 800ká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Včera mi "umřela " plynová vzpěra zadních dveří. Jednoduše náhlá smrt.Nevíte někdo , zda jde ještě nějak opravit , nebo je skutečně nutno koupit novou a kolik případně stojí ??? díky Bert V praci plynove vzpěry použivame velmi často, parkrát jsem ji měl total rozebranou a pokud ti "ušel plyn" tak neni šance, pak tam je možna vevnitř ještě olejový tlumič, kteremu tež často praska ventilek atd atd O opravě bych ani nepřemyšlel, je to pakárna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 1) Koupit novou - origo nebo neorigo 2) zkusit přegumičkovat - užiješ si spoustu legrace bez jistého výsledku 3) nabastlit tam tu ze Š1203 (hardcore version) 800 Kč není zase tak moc, porovnáš-li to s pořizovací cenou auta .... (a časem na opravu, tipováním dílů, nervama a přisříplejma prstama) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Prodávali se tady v bazaru za slušný peníz a jinak na netu je jich hodně za míň než 800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Dobrá cena,rychlá oprava 100%. Mám na zadních dveřích více než dva roky a OK. Na přední kapotě na zakázku více než rok. Vyrobí i na zakázku libovolný tlak, délku dle potřeby. http://www.gorcak.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Hoši díky za odpovědi - Bert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Dobrá cena,rychlá oprava 100%. Mám na zadních dveřích více než dva roky a OK. Na přední kapotě na zakázku více než rok. Vyrobí i na zakázku libovolný tlak, délku dle potřeby.http://www.gorcak.cz/ pošli mi foto jak jsi vyřešil přední kapotu se vzpěrou a co za ni chtěli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Dobrá cena,rychlá oprava 100%. Mám na zadních dveřích více než dva roky a OK. Na přední kapotě na zakázku více než rok. Vyrobí i na zakázku libovolný tlak, délku dle potřeby.http://www.gorcak.cz/ pošli mi foto jak jsi vyřešil přední kapotu se vzpěrou a co za ni chtěli? Bych řekl, že to je na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jojo už to vidím. Ale ta firma má good ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.