Přejít na obsah

Nepravidelně (třeba 1 z 20 startů) "závada brzd" na palubovce - žadná kontrolka nesvití a brzdí to normálně

GordonHawking

Doporučené příspěvky

Octavia 1.2 TSI manuál.

Občas se mi stává, že když nastartuju, tak zapípá palubák a palubovce proběhne "závada brzd", ale všechny kontrolky normálně zhasnou, můžu jet a brzdí to normálně. Ručka taky drží dobře. Brzdovka mi nikde neutíká. Když vypnu a zapnu znovu zapalování a nastartuju hned poté, chyba už nevyskočí. Za poslední měsíc se mi to stalo tak 2x -3x,je mezitím hodně startů kdy to nenaskočí a pak jeden start ano.

Tipoval bych to na nějakou závadu nějakého senzoru nebo zavzdušněné brzdy - když auto dlouho stojí, třeba 4 dny, tak když šlapu na brzdu, slyším něco, co se nedá popsat jinak než jak kdyby se tam hýbal / ucházel vzduch než parkrát hodně zabrzdím, pak už to nedělá, ale kupodivu ta zavada zrovna po dlouhém odstavení nanaskočí. Tak jestli nemůže ten vzduch zmást senzor a ten si myslí že není v okruhu kapalina.

V červnu to jde na technickou, tak do té doby to asi nebudu řešit, ale setkal se s tím někdo?

Editováno: , autor: GordonHawking
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...