Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pěkné. Jen jedna připomínka, pokud chceš použít origo tlumiče tak snížení 35mm jim velice zkrátí životnost. Maximální snížení, aby tlumiče nebyly mučeny je 20mm což odpovídá standardnímu Škoda sportovnímu podvozku.

Vloženo

20 mm mi přijde škoda práce =),je tu hodně debat,co má vlastně RS za tlumiče,musím to naštudovat,ale asi má jen nižší pružiny že,tlumiče seriové,těch 35 mm risknu,to bude akorát a moc toho nenajezdím.

Vloženo (editace)

MartinRB: ty jsou fakt moc pěkný :kol-47: , byly v užším výběru, nakonec ale zvítězily Sputniky..

Editováno: , autor: Stewie
Vloženo (editace)

Nie sú to zrovna kolesa a hlavne veľkosť na chválenie, ale niekomu to možno pomôže pri výbere. Výber padol na origo Pyxis aj z dôvodu šírky disku 6,5 palca. Pneu 195/65 R15.
Takto to teda vyzerá na predface OII.

post-3405-0-52088400-1432025590_thumb.jp

Editováno: , autor: Thief1
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Tak kola na autě,8,5x19 Et 38 pneu 215/35 R19. Ještě chci sportovní pružiny tak 35mm,tlumiče zachovat origo

Ja by som sa trosku bal, ze po znizeni to bude s tou sirkou disku a s danym ET uz skrtat...

Vloženo (editace)

Sníženo -35 mm a v pohodě,kluk přede mnou měl taky RSo,podvozek šroubovací TA Technix a neškrtalo nic,prý ani při plně naloženém. Ono dost udělají ty užší gumy,je tam místa dost. Ještě bych tak 20-30mm potřeboval k zemi

Editováno: , autor: Milhauss
Vloženo

Já jsem neměl možnost vyzkoušet,když ji člověk naloží. Jel jsem ve čtyřech,jen kousek a nic. Pak se to dá řešit dorazy,koukal jsem že dělají i vyndávací,nahodí se jen když je nouze. A na štelováku to moc pružit asi nebude,aby to šlo při propružení až do lemu. Největší problém bych viděl ve šroubkách a výstupkách co drží podběh,jinak to vypadá že by se kolo i do podběhu schovalo. Ta guma 215 je hodně znát

• o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

Nevím jestli tu už byly, nepročítal jsem všechny příspěvky, ale mám tyhle: Crateris 16" v celku ujdou.

post-74323-0-27654800-1443362311_thumb.j

post-74323-0-60691900-1443379197_thumb.j

Editováno: , autor: Toom
  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...