Alexas Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 tvrdost 17 a 18 je skoro stejná- úplně v poho. na RS je hřích mít 17ky Určitě ten rozdíl tam musí bejt minimální.Já trotl si koupil na zimu 15ky a ted mě to hrozně štve,aspoň to sou teda elektrony.Dneska jsem viděl modrý RSo a ten tam měl 15ky černý plecháče,no humus neskutečnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 ale zase rozdíl mezi 15kama a 18kama je propastnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 To určitě,já mám na léto 17ky a to je taky znát.Hodně dám na vzhled a navíc mi tvrdší auto vyhovuje,takže doufám,že to časem udělám jako ty.Léto 18 a zima 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 přesně tak, me nejvic dostal rozdíl v jízdní dynamice, měl jsem oktavku se stejným motorem na 15kach a ta oproti mý jela jak z praku. ale pro mě je taky design důležitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Čeče,viš,že toho jsem si nikdy nevšiml,že by to na 15kách jelo líp.Logiku to má,budu se na to muset zaměřit až nasadím 17ky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 kdyz jsem mel pegasy na leto a 15 plechy na zimu, taky mi to nepřišlo, pak jsem dal 18ky a tam uz jsem ten rozdil pozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 tvrdost 17 a 18 je skoro stejná- úplně v poho. na RS je hřích mít 17ky Určitě ten rozdíl tam musí bejt minimální.Já trotl si koupil na zimu 15ky a ted mě to hrozně štve,aspoň to sou teda elektrony.Dneska jsem viděl modrý RSo a ten tam měl 15ky černý plecháče,no humus neskutečnej. Na RS a 15"??To tam jde??Třeba na OI se 15"kvůli velkým brzdám nevejdou,min 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 tvrdost 17 a 18 je skoro stejná- úplně v poho. na RS je hřích mít 17ky Určitě ten rozdíl tam musí bejt minimální.Já trotl si koupil na zimu 15ky a ted mě to hrozně štve,aspoň to sou teda elektrony.Dneska jsem viděl modrý RSo a ten tam měl 15ky černý plecháče,no humus neskutečnej. Na RS a 15"??To tam jde??Třeba na OI se 15"kvůli velkým brzdám nevejdou,min 16" Tak mohli to být 16",nevím viděl jsem jí projet,každopádně černý plecháče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Zdravím, trochu odbočím. Chtěl bych se zeptat, jakého výrobce a značku používáte pneu v 16". Jaké zkušenosti a výdrž km. Moc díky za odpovědi. Jak jsem psal, mám z výroby letní DUNLOP 01 sport a nic moc. Co by jste doporučili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Good Year EAGLE NCT 5 205/55R16 W 91. Zatím jsem je měl jednu sezónu a spokojenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Bridgestone Turanza ER 30,rozměr 205/55 R 16 91W.Spokojenost,akorát jsou trochu hlučnější než zimáky co mám teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Ja mám na štítku odporúčané hustenie pre 225/45 R17 pri malej záťaži 2,0/2,0 ale nehustím tak. Hustím skôr predok na 2,2 a zadok na 1,9. Vypozoroval som to podľa ich deformácie, navyše sa mi zdá, že takto je aj ten zadok nejako menej nervózny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak jsem to už nevydržel a nasadil jsem svoje nový 18" RS kola. Hned jsem to málem vykotil na kruháku, protože jsem zapomněl, že jsou to funglovky. Klouzaly, jak naolejovaný. Ale je to velká paráda. Jen mi připadá, že to nějak skáče. A to nemyslím krátký nerovnosti, ale naopak dlouhý terénní vlny. Ale asi je to zase jen nezvyk po přezutí ze zimních. V každým případě si dovedu představit tvrdší podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 to uz jsi prezul? trosku predcasny... jinak ja jsem zvedavej, jaky budou 18ky na sportovním podvozku, zatim jsem s tim jezdil jenom na 17kach zimakach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 dneska 11°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 uz jsem to psal jinde, vcera v Praze sněžilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 já jsem to nenapsal celý. Jel jsem jen na otočku za město, asi 5 km. Při cestě tam slunečno a 11°C, zpátky během 10 minut bouřka, průtrž mračen s kroupama a 4°C. Ale 18 ky nesundám, kdyby hovna s hákama padaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 zatim na to nemam nervy, jeste ten mesic pockam...jedine ze bych si pristi tejden vzal auto s sebou, letime se ohřát do teplých krajin, kde o teplotach pod 30°C nemuze bejt řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 U nás je momentálne 1,5°C a v noci aj mrzne. Včera snežilo. Toto na letné (a ešte k tomu tvrdé Continentaly bez priečnych drážiek) rozhodne nie je. Ja prezujem tak v polke marca, ak už bude počasie OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 U nás je momentálne 1,5°C a v noci aj mrzne. Včera snežilo. Toto na letné (a ešte k tomu tvrdé Continentaly bez priečnych drážiek) rozhodne nie je. Ja prezujem tak v polke marca, ak už bude počasie OK. 1,5° C jo ? To jsi neříkal, že bydlíš na Gerlachu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Tak dneska jsem četl,že březen má být taky teplotně nadprůměrný.Příští týden 10 - 15 stupňů.Tak já už tam ty pegasy asi dám taky,stejně už se nemužu dočkat.Nablejskám to a hodím sem nějaká fota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Kdeže na Gerlachu, len na východe. Na dnes hlásia 8-1 a pozajtra má byť len 6-0. To na letné predsa len ešte nie je. Navyše má pršať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 8,5x19 Zoll, LK 5/112, ET30 nebo ET45 Dobry co ????Akorat cena je kolem 40 000,- ale i s gumama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 (editace) Teď mám tohle, snad za týden budou i poklice (plechový disk 16" s pneu Continental) Editováno: 8. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 (editace) Brzo ale budu mít tohle. (Zenith 18") Editováno: 8. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.