mischicka Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 (editace) Ale moc bych chtěl tohle. (OZ Racing Superturismo WRC) Editováno: 8. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 (editace) Bohužel ty bílé na Okinu neexistujou, takže asi budu mít tohle (OZ Racing Superturismo GT) Editováno: 8. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Ale moc bych chtěl tohle.(OZ Racing Superturismo WRC) Zkus kouknout sem: http://octaviacup.autopodbaba.cz/ Auto Podbabska je upravce a myslim, ze jediny prodejce v CR zavodnich Octavek a maji tam i podobne kolo: http://octaviacup.autopodbaba.cz/tab10.html H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Bohužel ty bílé na Okinu neexistujou, takže asi budu mít tohle (OZ Racing Superturismo GT) těmto podobné jsou tyto: http://www.alcar.cz/6552_CZ.0?webbid=1&webdid=34 jsou lité technologií s odlehčením a fakt jsou lehoučký - osobní zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 reál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Ale moc bych chtěl tohle.(OZ Racing Superturismo WRC) Zkus kouknout sem: http://octaviacup.autopodbaba.cz/ Auto Podbabska je upravce a myslim, ze jediny prodejce v CR zavodnich Octavek a maji tam i podobne kolo: http://octaviacup.autopodbaba.cz/tab10.html H. Jo ty TOORA jsem viděl, ale OZ jsou prostě OZ Ale nejspíš to letos skončí tak, že buď zůstanou nezměněné Zenithy, nebo je zkusím hodit do bílé, od čehož mě všichni zrazují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Tak takhe nějak to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 kdyz jsem mel pegasy na leto a 15 plechy na zimu, taky mi to nepřišlo, pak jsem dal 18ky a tam uz jsem ten rozdil pozoroval. mám subjektivní pocit, že rozdíl v dynamice je znát i mezi 15" a 16"... a to paradoxně i s docela slušným výkonem a krouťákem. zimní 15" mi prohrábly i po přeřazení na 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 kdyz jsem mel pegasy na leto a 15 plechy na zimu, taky mi to nepřišlo, pak jsem dal 18ky a tam uz jsem ten rozdil pozoroval. mám subjektivní pocit, že rozdíl v dynamice je znát i mezi 15" a 16"... a to paradoxně i s docela slušným výkonem a krouťákem. zimní 15" mi prohrábly i po přeřazení na 3... to už to máš načipovaný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 no už docela dlouho... když je vlhko, tak klouzne spojka, začalo pískat turbo... ale jinak všechno OK, dokud se to nerozsype, tak to neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 vlhkost má vliv na spojku? myslim, že bys pomalu měl začít shánět jinou, toho jsem se právě bál já, aby se mi to nerozsypalo někde 1000km od domova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 je to divný ale má, a nakonec to potvrdil i servisák... když je tam vlhký vzduch, tak se to víc tře... taky to moc nechápu, protože tam musí být hroznej hyc a vlhko se okamžitě odpařit, ale fakt klouzala jen za vlhka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Kolečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Neviete kde by som nasiel ciernu octaviu II na 17kach rs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Tady jedna je, ale nejsem si jist zda 17" nebo 18"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 To budu asi 18ky. Skoro vsetky obrazky su na 18kach. 17ky som zatial videl len u Diamanta a tam sa mi zdaju opticky mensie ako pegasusy. Neviem ci mam zobrat 17 rs-y alebo pegasusy. Alebo nieco uplne ine..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 To budu asi 18ky. Skoro vsetky obrazky su na 18kach. 17ky som zatial videl len u Diamanta a tam sa mi zdaju opticky mensie ako pegasusy. Neviem ci mam zobrat 17 rs-y alebo pegasusy. Alebo nieco uplne ine..?? Taky mi přijdou jako 18", ale těžko říct jen podle fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 18ky na 99% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 chcel by som tieto disky (momo) v 16". Ale su len 16x7J. A EL je 42. Nebude to ET pri 7 palcoch prekazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Takhle vypadá O2 na 16´ originál ze superba s ET tuším 37 . Snad se to trochu povedlo vyfotit, v každém případě nejsou kola tak trapně utopená jako na originální elektronech na O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Vypadat to bude urcite dobre ale ci to nebude moc vonku hlavne vpredu. Aby to nahodou neskrtalo. Malo by to byt o 4mm do vnutra oproti tym zo superba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Opravujem o 5mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Vypadat to bude urcite dobre ale ci to nebude moc vonku hlavne vpredu. Aby to nahodou neskrtalo. Malo by to byt o 4mm do vnutra oproti tym zo superba. Taky si říkám, vzadu je to v poho, tam je místa hafo, ale vpředu nevím. Nicméně to vypadá líp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 (editace) Vpředu to nedělá vůbec nic. Mám taky superbácký nasazeny na letní. V zimě odlétající čurbajz od předních kol by dělal problém. Na zimu mám origo OII 16". Editováno: 26. Březen 2007, autor: Prochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Přčsně jak píše Prochy. Koukám že máme asi stejné co ? Metany. Vpředu rovněž no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.