Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ale moc bych chtěl tohle.

(OZ Racing Superturismo WRC)

Zkus kouknout sem: http://octaviacup.autopodbaba.cz/

Auto Podbabska je upravce a myslim, ze jediny prodejce v CR zavodnich Octavek a maji tam i podobne kolo:

http://octaviacup.autopodbaba.cz/tab10.html

H.

Jo ty TOORA jsem viděl, ale OZ jsou prostě OZ :t

Ale nejspíš to letos skončí tak, že buď zůstanou nezměněné Zenithy, nebo je zkusím hodit do bílé, od čehož mě všichni zrazují <_<

Vloženo
kdyz jsem mel pegasy na leto a 15 plechy na zimu, taky mi to nepřišlo, pak jsem dal 18ky a tam uz jsem ten rozdil pozoroval.

mám subjektivní pocit, že rozdíl v dynamice je znát i mezi 15" a 16"... a to paradoxně i s docela slušným výkonem a krouťákem. zimní 15" mi prohrábly i po přeřazení na 3...

Vloženo
kdyz jsem mel pegasy na leto a 15 plechy na zimu, taky mi to nepřišlo, pak jsem dal 18ky a tam uz jsem ten rozdil pozoroval.

mám subjektivní pocit, že rozdíl v dynamice je znát i mezi 15" a 16"... a to paradoxně i s docela slušným výkonem a krouťákem. zimní 15" mi prohrábly i po přeřazení na 3...

to už to máš načipovaný ?

Vloženo

je to divný ale má, a nakonec to potvrdil i servisák... když je tam vlhký vzduch, tak se to víc tře... taky to moc nechápu, protože tam musí být hroznej hyc a vlhko se okamžitě odpařit, ale fakt klouzala jen za vlhka

Vloženo

To budu asi 18ky. Skoro vsetky obrazky su na 18kach. 17ky som zatial videl len u Diamanta a tam sa mi zdaju opticky mensie ako pegasusy. Neviem ci mam zobrat 17 rs-y alebo pegasusy. Alebo nieco uplne ine..??

Vloženo
To budu asi 18ky. Skoro vsetky obrazky su na 18kach. 17ky som zatial videl len u Diamanta a tam sa mi zdaju opticky mensie ako pegasusy. Neviem ci mam zobrat 17 rs-y alebo pegasusy. Alebo nieco uplne ine..??

Taky mi přijdou jako 18", ale těžko říct jen podle fotky.

Vloženo

Takhle vypadá O2 na 16´ originál ze superba s ET tuším 37 . Snad se to trochu povedlo vyfotit, v každém případě nejsou kola tak trapně utopená jako na originální elektronech na O2.

post-61-1174849195_thumb.jpg

Vloženo
Vypadat to bude urcite dobre ale ci to nebude moc vonku hlavne vpredu. Aby to nahodou neskrtalo. Malo by to byt o 4mm do vnutra oproti tym zo superba.

Taky si říkám, vzadu je to v poho, tam je místa hafo, ale vpředu nevím. Nicméně to vypadá líp..

Vloženo (editace)

Vpředu to nedělá vůbec nic. Mám taky superbácký nasazeny na letní. V zimě odlétající čurbajz od předních kol by dělal problém. Na zimu mám origo OII 16".

post-61-1174903518_thumb.jpg

Editováno: , autor: Prochy

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...