Vráťa Ondráček Vloženo Úterý v 06:14 Sdílet Vloženo Úterý v 06:14 Zdravím. U mé Octavie II 2,0 TDI 103 kW se mi sekla spínací skříňka. Sehnal jsem jinou a na tu novou jsem přehodil zámek se snímačem imobilizéru abych nemusel řešit jiný klíček a mohl zůstat u původního. Demontáž a montáž nového zámku snad proběhla bez problémů. Když bylo vše hotovo přišel okamžik prověrky mé práce. Klíček fungoval, kontrolky se rozsvítily, ale nestartuje i když klíček do polohy startu jde. Zjistil jsem , že se rozsvítila i navíc kontrolka volantu. V domnění že může být problém na imobilizéru, jsem druhý den vzal druhý klíček a po zapnutí druhým klíčkem se nerozsvítila žádná kontrolka. Rádio zapnout jde. J zapalovači mám zasunutý měřič napětí a ten ukazuje napětí 12,1 V. Můžete mi poradit čím to může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.