culda Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 čau ,můžete sem někdo hodit foto interiéru RS - teda jen palubky( jestli je teda jiná ) zajímá mě jestli jsou ofuky barevný ,vím že je středový panel do stříbrna ,ale chtěl bych to vydět ( pokračuju v úpravách a předělání na RS ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Až na budíky a dekor středové konzole to je stejné /pak samo řadička, ručka, volant, ale to už má s palubkou pramálo společného/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 díky všem ,tak já to stříknu do stříbrna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 díky všem ,tak já to stříknu do stříbrna Myslíš takhle??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 díky všem ,tak já to stříknu do stříbrna A sorry tak takhle........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 jo jo to je ono ,ještě jeden dotaz ,dá se sehnat ta stříbrná látka RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 jo jo to je ono ,ještě jeden dotaz ,dá se sehnat ta stříbrná látka RS? Dá se sehnat, nabízí ji AlesioP! Ale metr asi 900,- www.auto.asp2.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Hlavne proboha nestrikej i ofuky... RSko ma dekor stredove konzoly v imitaci karbonu, neni to stribrna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jo jo to je ono ,ještě jeden dotaz ,dá se sehnat ta stříbrná látka RS? Ale jestli to chceš na výplně dveří tak to bude pěkně pracné, já zkoušel podobnou látku a pořád se mi krabatila! Zkus spíše tuhle verzi! Mají i šedou! http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/calouneni.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 já mám interiér RS ,jen mi přišla palubka taková chudá .Tou látkou chci potáhnout spodní díl palubky ,ale pšt je to tajný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 já mám interiér RS ,jen mi přišla palubka taková chudá .Tou látkou chci potáhnout spodní díl palubky ,ale pšt je to tajný ja mam taky RS interier ale neumim si dost dobre predstavit, jak bude ten bilej spodek vypadat, ale treba to ve vysledku nebude spatny!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 uvidíme ,já to chci zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Mám modrou metalízu a ted jsem videl toto. Je to moc hezké, má to někdo v autě? Kde to je udělaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 uvidíme ,já to chci zkusit jj, to je urcite dobrej napad, pak hod foto, kdyz to bude pekny, tak bych do toho sel asi taky! me se libi treba nejvic interier GOLFA IV R32, to je proste IMBA!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jo jo to je ono ,ještě jeden dotaz ,dá se sehnat ta stříbrná látka RS? Stříbrnou RS látku nemusíš nikde shánět, mám jí doma! Je toho asi 120-140x90cm za 500,- kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 (editace) omyl Editováno: 23. leden 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 omyl ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 (editace) omyl ??? Jsem chtěl napsat jméno toho co mu patří to modré čalounění aby jste se ho mohli zeptat kde to sehnal, ale spletl jsem si ho z někym jiným takže nevím čí to je. Ale myslím, že má tady auto v složce představujeme octavie Editováno: 23. leden 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.