gokisvk Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami Ahojte. Je tu este niekto komu auto po prejdeni par metrov vyhodi 3 chybove hlasky za sebou ohladom nefunkcnych parkovacich senzorov? Mne to robi zakazdym, ale len doma v podzemnej garazi. Ked z nej vyjdem von a auto vypnem a znovu hned nastartujem tak su chyby odstranene. plus mam pocit ze takuto chybu mu hadzala aj Octavia IV co si uz ale nepamatam uplne kedze to bolo v 2020 a mal som ju len par mesiacov. Zacinam si mysliet ze to moze byt typom farby/nateru na stlpoch garaze. Predtym som mal Passat B8.FL a ten s tym nemal problemy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami Jestli si myslíš, že je to tím kde parkuješ, tak jednoduše auto nech stát někdy někde jinde(venku) a uvidíš. Buď se potvrdí tvoje domněnka a není problém v autě. V druhém případě je problém v autě. V ten okamžik řešit se servisem. Může být problém v senzoru, poškozený lak na senzoru(bublina, poškrábání atd). Stran tý závady předního senzoru pro manévrovací brždění, koukni v okamžiku hlášky na přední sklo zvenku tam kde je kamera u zrcátka. S4 měl problém, že se zapocoval prostor právě tam a hlásilo to problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gokisvk Vloženo před 11 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 11 hodinami No práveže auto mám teraz 7 týždňov a mám odsledované že to je len u mňa v garáži. Jedno či zaparkujem vpred alebo vzad takže preto si myslím že to nebude poškodeným alebo špinavým senzorom ( keďže to po "reštarte" zmizne. Tak asi musím zabehnúť do servisu. 😕 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.