Přejít na obsah

Chyba parkovacich senzorov - ale len na urcitych miestach

gokisvk

Doporučené příspěvky

Ahojte. Je tu este niekto komu auto po prejdeni par metrov vyhodi 3 chybove hlasky za sebou ohladom nefunkcnych parkovacich senzorov?

Mne to robi zakazdym, ale len doma v podzemnej garazi. Ked z nej vyjdem von a auto vypnem a znovu hned nastartujem tak su chyby odstranene.

plus mam pocit ze takuto chybu mu hadzala aj Octavia IV co si uz ale nepamatam uplne kedze to bolo v 2020 a mal som ju len par mesiacov.

Zacinam si mysliet ze to moze byt typom farby/nateru na stlpoch garaze. Predtym som mal Passat B8.FL a ten s tym nemal problemy.

senzor_chyba_1.png

senzor_chyba_2.png

senzor_chyba_3.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli si myslíš, že je to tím kde parkuješ, tak jednoduše auto nech stát někdy někde jinde(venku) a uvidíš. Buď se potvrdí tvoje domněnka a není problém v autě. V druhém případě je problém v autě. V ten okamžik řešit se servisem. Může být problém v senzoru, poškozený lak na senzoru(bublina, poškrábání atd).

Stran tý závady předního senzoru pro manévrovací brždění, koukni v okamžiku hlášky na přední sklo zvenku tam kde je kamera u zrcátka. S4 měl problém, že se zapocoval prostor právě tam a hlásilo to problém.

Odkaz ke komentáři

No práveže auto mám teraz 7 týždňov a mám odsledované že to je len u mňa v garáži. Jedno či zaparkujem vpred alebo vzad takže preto si myslím že to nebude poškodeným alebo špinavým senzorom ( keďže to po "reštarte" zmizne.  Tak asi musím zabehnúť do servisu. 😕

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...