culda Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 hledal jsem ,ale nenašel ,Za kolik se dá koupit spodní díl palubky .Vymějšlim hovadiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 To je těžce nedostatkové zboží, asi jako banány před 20ti lety. My, co máme starší SLX hnusnou šedivou by jsme za ni rvali ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 tak to v p.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 a nedá se koupit nová ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Ja ji mam doma poskrabanou a konecne ji tam snad dam... a potvrzuju, je to nedostatkovy zbozi, hlavne sediva. Cerna se da sehnat celkem bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Kde? Po černé toužím od té doby, jsou to 4 měsíce , co jsem si koupil Plecháčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Kde? Po černé toužím od té doby, jsou to 4 měsíce , co jsem si koupil Plecháčka. Na vrakaci ve Vrsovicich jsem jich videl hromadu (doslova), asi pred mesicem a pul, sem tam probehne i tady v bazaru, urcite na nakou narazis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Samozřejmě že se koupit nová dá... 5.929,- včetně DPH komplet černej spodek tunelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 To je těžce nedostatkové zboží, asi jako banány před 20ti lety. My, co máme starší SLX hnusnou šedivou by jsme za ni rvali ruce. No já nevím, mě se ta černá melíbí mě se líbí víc ta šedivá a nebo béžová to už je iné kafé. Ale sleduj bazar celý černý interiér je tu celkem čqsto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 než si koupil to co mám, tak sem chtěl už taky ten typ s celočerným interiérem, ale teď sem rád žemám tu šedou dole, líbí se mi to mnohemvíc a není to tak celé temně černé. Navíc je tam víc světla v interieru díky tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Kdybych nebydlel v takové díře (aspoň co se týká nějakého vrakáče) tak se neptám tady. Asi budu muset vyjet někam do většího města. Ostrava, Olomouc - kdo poradí, abych nejezdil jako trouba sem a tam jen tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Olomouc je větší díra na vrakoviště, ale tady taky neuspějěš (Nedvězí, Bystročice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Olomouc je větší díra na vrakoviště, ale tady taky neuspějěš (Nedvězí, Bystročice) Bystročice , Nedvězí opravdu bída, lepší Eurovrak Holubice tel: 775222555 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.