Publikováno Červen 3Čer 3 Ahoj, jakou máte momentálně verzi map. Mám Škoda Connect, online aktualizace zaplacené a od února mi tam visí 25.1. Máte to stejně nebo je chyba někde u mě?
Červen 4Čer 4 Autor To platí pro offline mapy. KT22 a KT45. Ale online mi naskakovaly nové každý měsíc až do ledna (resp. do února, kdy přišla 25.1).
Červen 4Čer 4 Teď jsem najel nějakých 1500km v online režimu Česko - Rakousko a zůstalo stále 25.1. Věřím, že nic online novějšího nebude, už by se načetlo při tolika km s navigací. U někoho jsem viděl 25.2. ale nemusela to být nutně Octávka..
Červen 6Čer 6 V 4. 6. 2025 na 7:23, paya napsal: To platí pro offline mapy. KT22 a KT45. Ale online mi naskakovaly nové každý měsíc až do ledna (resp. do února, kdy přišla 25.1). To si pleties s modelovym rokom.....v tych tyzdnoch prichadzaju modelove zmeny a vylepsenia vo vybavach....takze to s mapami nesuvisi
Červen 6Čer 6 Autor Nevim, jak je to u O4, tam mam Infotainment online, ale na O3 vychazely nove mapy vzdy s uzaverkou KT22 a KT45 o par tydnu pozdeji. Mrkni na Updateportal.skoda-auto.com
Červen 16Čer 16 @paya Mám O4 od dubna 2025 a Infotainment online Vidím v menu "Informace o systému" -> "Info" -> Navigační databaze: 25.5
Červen 21Čer 21 Nyní máte i Vy možnost prostřednictvim aplikace MapCreator chybné nebo nepřesné údaje v mapových podkladech nahlásit a zajistit tak jejich správnou aktualizaci. Jednotlivé podněty se validují a prochází schvalováním a proto prosím berte v potaz jisté prodlení v jejich aktualizaci. 😀👍 https://mapcreator.here.com/mapcreator/?site=global-skoda-consumers
Červenec 8Čvc 8 Tak mě naskočila rovnou verze 25.6 ne jako vám 25.1 či 25.5. a to tedy až na dovče ve Slovinsku .. tady v CZ to prostě nechtělo fungovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.