Saty Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Já nemám, 10/2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Ale tady je to o RS ne o predku RS ;-) , navic RS se v 98mem nevyrabelo ;-) Mno budiz. Ja taky nerikam, ze mam RS. Ja mam WR a tech se vyrobilo jen par kousku a ty se vyrabeli pred RS. RS vyslo z modelu WR. Uz se nebudu cpat do vasi komunity RS . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Ale tady je to o RS ne o predku RS ;-) , navic RS se v 98mem nevyrabelo ;-) Mno budiz. Ja taky nerikam, ze mam RS. Ja mam WR a tech se vyrobilo jen par kousku a ty se vyrabeli pred RS. RS vyslo z modelu WR. Uz se nebudu cpat do vasi komunity RS . hod sem aspon uz nejaky poradny fotky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 todle by se mi libilo: http://images.google.cz/imgres?imgurl=http...l%3Dcs%26sa%3DN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 todle by se mi libilo: http://images.google.cz/imgres?imgurl=http...l%3Dcs%26sa%3DN Odkaz nejak nefici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 todle by se mi libilo: http://images.google.cz/imgres?imgurl=http...l%3Dcs%26sa%3DN Odkaz nejak nefici fakt ne jo? sakra me jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 WRC edition ?? Me fachci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 WRC edition ?? Me fachci ? jj to je ona, paradni kousek, co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 (editace) Bylo jich 100ks nedavno jsem v Jicine jednu potkal 78, ale prodavala se tusim za 900 000,- základem byla bílá Candy a oproti serii RS se cekali vetsi zmeny, lip vyladeny motor atd. Co vim tak navic proti serii mela- bocni bagy, ESP, xenony, polepy, stitek na pristrojovce s vyrobnim cislem, bile spidery, vyhr. sedacky, kryty prahu MotorsportV a privesek ke klicum. Editováno: 26. Únor 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 (editace) Ale tady je to o RS ne o predku RS ;-) , navic RS se v 98mem nevyrabelo ;-) Mno budiz. Ja taky nerikam, ze mam RS. Ja mam WR a tech se vyrobilo jen par kousku a ty se vyrabeli pred RS. RS vyslo z modelu WR. Uz se nebudu cpat do vasi komunity RS . Tak hod naky fotky a dalsi info, vo tom ze naka takova WR edice byla ani nevim. Editováno: 26. Únor 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Já mám pocit,že tahle 100 kusová edice se vyrobila už když se dělaly RSka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 (editace) Já mám pocit,že tahle 100 kusová edice se vyrobila už když se dělaly RSka Bylo to v roce 02 k vyroci skody. Editováno: 26. Únor 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 (editace) ... jj na pohled hustyy auti, ale v podstate je to jen RSka v jinym kabatu... Editováno: 26. Únor 2007, autor: novi37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ... jj na pohled hustyy auti, ale v podstate je to jen RSka v jinym kabatu... presne tak, akorat omezena serie no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Skoda ja bych od 100vkove edice cekal neco vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Skoda ja bych od 100vkove edice cekal neco vic jj to jo, chtelo by to aspon motor, jako ma TT, nebo udelat to jako ctyrkol, tadle jen pri vyrobe hodili jinou barvu, dali ty okrasny listy a bylo hotovo no....ale stejne se mi na pohled libi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Skoda ja bych od 100vkove edice cekal neco vic jj to jo, chtelo by to aspon motor, jako ma TT, nebo udelat to jako ctyrkol, tadle jen pri vyrobe hodili jinou barvu, dali ty okrasny listy a bylo hotovo no....ale stejne se mi na pohled libi... To ja nerikam, ze se mi nelibi, ale zaslouzila by si vic ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Skoda ja bych od 100vkove edice cekal neco vic jj to jo, chtelo by to aspon motor, jako ma TT, nebo udelat to jako ctyrkol, tadle jen pri vyrobe hodili jinou barvu, dali ty okrasny listy a bylo hotovo no....ale stejne se mi na pohled libi... To ja nerikam, ze se mi nelibi, ale zaslouzila by si vic ;-) souhlas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ale tady je to o RS ne o predku RS ;-) , navic RS se v 98mem nevyrabelo ;-) Mno budiz. Ja taky nerikam, ze mam RS. Ja mam WR a tech se vyrobilo jen par kousku a ty se vyrabeli pred RS. RS vyslo z modelu WR. Uz se nebudu cpat do vasi komunity RS . Tak hod naky fotky a dalsi info, vo tom ze naka takova WR edice byla ani nevim. Jasne, ze nejaky fotky udelam. Ja to taky nevedel do doby, nez jsem sel ke znamemu na diagnostiku a zacalo mu to tam rikat uplne jiny hodnoty nez byl u ostatnich Octavii zvyklej. Tak jsme volali do Boleslavacky skodovky co to je, no a tam nam rekli, ze se jedna o jeden z mala kusu WR edice. To nebyla prej ani seriovka a ze se tohle delalo jen na zakazku. Pak se teprv zacali delat RSka, kdyz to lidi videli na silnici a chteli to taky. Bohuzel je zacali delat asi o 30 koni slabsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ale tady je to o RS ne o predku RS ;-) , navic RS se v 98mem nevyrabelo ;-) Mno budiz. Ja taky nerikam, ze mam RS. Ja mam WR a tech se vyrobilo jen par kousku a ty se vyrabeli pred RS. RS vyslo z modelu WR. Uz se nebudu cpat do vasi komunity RS . Tak hod naky fotky a dalsi info, vo tom ze naka takova WR edice byla ani nevim. Jasne, ze nejaky fotky udelam. Ja to taky nevedel do doby, nez jsem sel ke znamemu na diagnostiku a zacalo mu to tam rikat uplne jiny hodnoty nez byl u ostatnich Octavii zvyklej. Tak jsme volali do Boleslavacky skodovky co to je, no a tam nam rekli, ze se jedna o jeden z mala kusu WR edice. To nebyla prej ani seriovka a ze se tohle delalo jen na zakazku. Pak se teprv zacali delat RSka, kdyz to lidi videli na silnici a chteli to taky. Bohuzel je zacali delat asi o 30 koni slabsi. hmm, no tak sem na to zvedavej, jak budou vypadat ty fotky a taky by me celkem zajimalo, jaky je v tom svezeni!!!nic podrobnejsiho sem o tom nikdy neslysel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ale tady je to o RS ne o predku RS ;-) , navic RS se v 98mem nevyrabelo ;-) Mno budiz. Ja taky nerikam, ze mam RS. Ja mam WR a tech se vyrobilo jen par kousku a ty se vyrabeli pred RS. RS vyslo z modelu WR. Uz se nebudu cpat do vasi komunity RS . Tak hod naky fotky a dalsi info, vo tom ze naka takova WR edice byla ani nevim. Jasne, ze nejaky fotky udelam. Ja to taky nevedel do doby, nez jsem sel ke znamemu na diagnostiku a zacalo mu to tam rikat uplne jiny hodnoty nez byl u ostatnich Octavii zvyklej. Tak jsme volali do Boleslavacky skodovky co to je, no a tam nam rekli, ze se jedna o jeden z mala kusu WR edice. To nebyla prej ani seriovka a ze se tohle delalo jen na zakazku. Pak se teprv zacali delat RSka, kdyz to lidi videli na silnici a chteli to taky. Bohuzel je zacali delat asi o 30 koni slabsi. Hmmm taky sem zvedavej. To sem ani nevedel, ze se neco takoveho vicemene seriove vyrabelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ale tady je to o RS ne o predku RS ;-) , navic RS se v 98mem nevyrabelo ;-) Mno budiz. Ja taky nerikam, ze mam RS. Ja mam WR a tech se vyrobilo jen par kousku a ty se vyrabeli pred RS. RS vyslo z modelu WR. Uz se nebudu cpat do vasi komunity RS . Tak hod naky fotky a dalsi info, vo tom ze naka takova WR edice byla ani nevim. Jasne, ze nejaky fotky udelam. Ja to taky nevedel do doby, nez jsem sel ke znamemu na diagnostiku a zacalo mu to tam rikat uplne jiny hodnoty nez byl u ostatnich Octavii zvyklej. Tak jsme volali do Boleslavacky skodovky co to je, no a tam nam rekli, ze se jedna o jeden z mala kusu WR edice. To nebyla prej ani seriovka a ze se tohle delalo jen na zakazku. Pak se teprv zacali delat RSka, kdyz to lidi videli na silnici a chteli to taky. Bohuzel je zacali delat asi o 30 koni slabsi. Hmmm taky sem zvedavej. To sem ani nevedel, ze se neco takoveho vicemene seriove vyrabelo telepatie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.