Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ale tady je to o RS ne o predku RS ;-) , navic RS se v 98mem nevyrabelo ;-) Mno budiz. Ja taky nerikam, ze mam RS. Ja mam WR a tech se vyrobilo jen par kousku a ty se vyrabeli pred RS. RS vyslo z modelu WR. Uz se nebudu cpat do vasi komunity RS . Tak hod naky fotky a dalsi info, vo tom ze naka takova WR edice byla ani nevim. Jasne, ze nejaky fotky udelam. Ja to taky nevedel do doby, nez jsem sel ke znamemu na diagnostiku a zacalo mu to tam rikat uplne jiny hodnoty nez byl u ostatnich Octavii zvyklej. Tak jsme volali do Boleslavacky skodovky co to je, no a tam nam rekli, ze se jedna o jeden z mala kusu WR edice. To nebyla prej ani seriovka a ze se tohle delalo jen na zakazku. Pak se teprv zacali delat RSka, kdyz to lidi videli na silnici a chteli to taky. Bohuzel je zacali delat asi o 30 koni slabsi. Hmmm taky sem zvedavej. To sem ani nevedel, ze se neco takoveho vicemene seriove vyrabelo telepatie?? Zadna telepatie, ale nahoda jak prase . Chtel jsem si poridit Octavii 1.8T a nemohl jsem ji nikde sehnat. Az jsem jednou prijel do Teplickeho bazaru Dubska a stala tam cerna Octavia. Prodejce rikal, ze to je obyc 1.8T, jestli radeji nechci zlutou RS. Bylo to tezke rozhodovani a na konec jsem si vzal cernou, protoze se mi libila vic. No a ejhle co se z toho vyklubalo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ale tady je to o RS ne o predku RS ;-) , navic RS se v 98mem nevyrabelo ;-) Mno budiz. Ja taky nerikam, ze mam RS. Ja mam WR a tech se vyrobilo jen par kousku a ty se vyrabeli pred RS. RS vyslo z modelu WR. Uz se nebudu cpat do vasi komunity RS . Tak hod naky fotky a dalsi info, vo tom ze naka takova WR edice byla ani nevim. Jasne, ze nejaky fotky udelam. Ja to taky nevedel do doby, nez jsem sel ke znamemu na diagnostiku a zacalo mu to tam rikat uplne jiny hodnoty nez byl u ostatnich Octavii zvyklej. Tak jsme volali do Boleslavacky skodovky co to je, no a tam nam rekli, ze se jedna o jeden z mala kusu WR edice. To nebyla prej ani seriovka a ze se tohle delalo jen na zakazku. Pak se teprv zacali delat RSka, kdyz to lidi videli na silnici a chteli to taky. Bohuzel je zacali delat asi o 30 koni slabsi. Hmmm taky sem zvedavej. To sem ani nevedel, ze se neco takoveho vicemene seriove vyrabelo telepatie?? Zadna telepatie, ale nahoda jak prase . Chtel jsem si poridit Octavii 1.8T a nemohl jsem ji nikde sehnat. Az jsem jednou prijel do Teplickeho bazaru Dubska a stala tam cerna Octavia. Prodejce rikal, ze to je obyc 1.8T, jestli radeji nechci zlutou RS. Bylo to tezke rozhodovani a na konec jsem si vzal cernou, protoze se mi libila vic. No a ejhle co se z toho vyklubalo . no teda clovece, tak nevim, jestli bych nasel este nekoho druhyho, kdo by si misto RSky vybral predfacelift....samo kdyby nevedel o tom skrytym potencialu.. ja bych teda bral RS... a hod sem uz naky ty fotky sakra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Na fotky budete muset pockat. Auto je spinavy a jeste na plechacich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Na fotky budete muset pockat. Auto je spinavy a jeste na plechacich. na to se vykasli, naky plechace a spina, to si clovek domysli.... hlavne intos, atd atd... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jen je divny, ze sem o zadne Octavii a tedle edici na webu nic nenasel. Nemas nejakej link??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jen je divny, ze sem o zadne Octavii a tedle edici na webu nic nenasel. Nemas nejakej link??? ja prave taky nic, i sem se ruzne ptal a nikdo taky nevi...prej prvni sportovni byla O RS1....neni tam v tom treba jen premontovanej motor + naky upravy?? je mi to cely naky divny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jen je divny, ze sem o zadne Octavii a tedle edici na webu nic nenasel. Nemas nejakej link??? ja prave taky nic, i sem se ruzne ptal a nikdo taky nevi...prej prvni sportovni byla O RS1....neni tam v tom treba jen premontovanej motor + naky upravy?? je mi to cely naky divny... Jo jo presne to me take napadlo. Ale hledam dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jen je divny, ze sem o zadne Octavii a tedle edici na webu nic nenasel. Nemas nejakej link??? ja prave taky nic, i sem se ruzne ptal a nikdo taky nevi...prej prvni sportovni byla O RS1....neni tam v tom treba jen premontovanej motor + naky upravy?? je mi to cely naky divny... Jo jo presne to me take napadlo. Ale hledam dal. jj ja hledam tez...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Já sem o tom taky nic neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ja jsem taky hledal na netu a vsude mozne a nic jsem nenasel a co jsem se ptal primo ve skodovce, tak mi rikali ze mam hledat RS, ze je to stejny. Tak ja udelam par fotek a pak poslu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ja jsem taky hledal na netu a vsude mozne a nic jsem nenasel a co jsem se ptal primo ve skodovce, tak mi rikali ze mam hledat RS, ze je to stejny. Tak ja udelam par fotek a pak poslu. Udělej už ty fotky a založ si téma v rubrice "Vaše octavia" Pořád mám jen dojem, že si z nás děláš prdel. že máš jen předělaný 1.8 T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ja jsem taky hledal na netu a vsude mozne a nic jsem nenasel a co jsem se ptal primo ve skodovce, tak mi rikali ze mam hledat RS, ze je to stejny. Tak ja udelam par fotek a pak poslu. Udělej už ty fotky a založ si téma v rubrice "Vaše octavia" Pořád mám jen dojem, že si z nás děláš prdel. že máš jen předělaný 1.8 T Jojo taky mi to tak pride. Nebo spis Ti to nekdo mozna rekl, veris tomu, ale ve skutecnosti nic takoveho neni a je to proste jen poupravena 1,8T. Ted sem zkusil zavolat so Skodovky znamemu, kterej uz tam dela more let o nicem takovym nevi. Tak nevim no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 podle me je to blbost taky.....bude to nejak upravena 1.8 prendanej motor, nebo tak, jinak prece neni mozny, ze by nebyla zadna zminka...kor kdyz te ve skodovce odkazali na RSo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 a navic se mi taky nechce verit, ze by na predfacelift davali neco takovyho a pak by udelali RSku, ktera by mela mensi vykon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 (editace) A to tam mas odbrzdenejch 210PS jo ? Tolik nema ani nacipovana RS, bez dalsich uprav max 200PS, neni tam vymenenej motor z TT nebo S3 140kW nebo lepsi ? .....Tomudle rikam poradne poladena 1.8T Quattro 184kW !! kurna, nechal bych si libit, to musi bejt svezeni, mit tohle v kokte tak bych se vzdal i TDicka http://www.crash-auto.cz/index.asp?menu=615&record=4148 Editováno: 27. Únor 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 A to tam mas odbrzdenejch 210PS jo ? Tolik nema ani nacipovana RS, bez dalsich uprav max 200PS, neni tam vymenenej motor z TT nebo S3 140kW nebo lepsi ? taky bych to tak nejak videl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Zdravím,tak už brzy se kvám připojím,ale musím počkat do dubna.Aš mu skončí leasing.Už se nemužu dočkat. Doufám že nedělám blbost,když s OCTAVII 1.9 TDI du do OCTAVIA 1.8 RS blbost by si delal, kdyby si volil obracene!!! Prosim ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 podle me je to blbost taky.....bude to nejak upravena 1.8 prendanej motor, nebo tak, jinak prece neni mozny, ze by nebyla zadna zminka...kor kdyz te ve skodovce odkazali na RSo.... JJ, an ja neverim - tech 210k bych chtel videt na brzde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jezisi proc bych si to asi vymejslel. Takhle mi to rekli technici a dal jsem se po tom nepidil. Jen nabiju fotak a jdu to nafotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 (editace) Kolik by tak mohla stat oprava ? http://www.crash-auto.cz/index.asp?menu=648&record=4539 ...pokud ma najetejch opravdu tech 41tiskm tak je to docela zajimava nabidka. Editováno: 27. Únor 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jezisi proc bych si to asi vymejslel. Takhle mi to rekli technici a dal jsem se po tom nepidil. Jen nabiju fotak a jdu to nafotit. Ja si nemyslim, ze si vymejslis, spis si myslim, ze Ti kecali ty v ty skodarne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Zdravím,tak už brzy se kvám připojím,ale musím počkat do dubna.Aš mu skončí leasing.Už se nemužu dočkat. Doufám že nedělám blbost,když s OCTAVII 1.9 TDI du do OCTAVIA 1.8 RS blbost by si delal, kdyby si volil obracene!!! Prosim ??? Bez prosim !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 (editace) Kolik by tak mohla stat oprava ?http://www.crash-auto.cz/index.asp?menu=648&record=4539 ...pokud ma najetejch opravdu tech 41tiskm tak je to docela zajimava nabidka. Těžko říct, plechařiny moc ne, otázka je jestli to něco urvalo nebo ne a škoda nafouklýho bagu Editováno: 27. Únor 2007, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jezisi proc bych si to asi vymejslel. Takhle mi to rekli technici a dal jsem se po tom nepidil. Jen nabiju fotak a jdu to nafotit. Ja si nemyslim, ze si vymejslis, spis si myslim, ze Ti kecali ty v ty skodarne. Taky mám ten pocit, že tě chtěli odbýt tak ti řekli tohle a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Kolik by tak mohla stat oprava ?http://www.crash-auto.cz/index.asp?menu=648&record=4539 ...pokud ma najetejch opravdu tech 41tiskm tak je to docela zajimava nabidka. Těžko říct, plechařiny moc, otázka je jestli to něco urvalo nebo ne a škoda nafouklýho bagu No airbag ve volantu je KO a bok taky docela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.