Únor 27, 200718 r Autor mate mne zadni predfacelift zadek a predek uz s xenonama, delala skodovka uz v 98 xenony? myslim si, ze neeee...
Únor 27, 200718 r Autor Taky bych tipl, ze je to jen udelanej facelift predku + udelanej motor. jj + budiky do 240...to by byly trosku zbytecny, kdyby to melo tolik kW....asi te nekdo tahal za nos... EDIT: tim nechci rict, ze by to snad ten vykon nemelo, ale asi to zadna specialni edice nebude!! btw jak dlouho mas to auto? Upraveno Únor 27, 200718 r od novi37
Únor 27, 200718 r 3. To jsou uz orig xenony a rs naraznik ? Jakej mas r.v. kdyz je to predfacelift 00 ? 12/98 Jo o vse je origo.
Únor 27, 200718 r mate mne zadni predfacelift zadek a predek uz s xenonama, delala skodovka uz v 98 xenony? myslim si, ze neeee... To ma byt 98cka ? Tak to je pak jednoduchy RSnaraznik se zadaval Peguformu-dneska CadenceInovation- ty delaj narazniky, masky na skodu- v roce 2000 pro eRSo a xeny byly poprve u facelift LaK tj. rok 01, mozna je dali uz drive, ale pochybuju ze v 98, Podival bych se na xeny a naraznik jakej je rok vyroby, ale podle me je to na 99% dodelavka. Jo co mas za cislo motoru v TP ? Upraveno Únor 27, 200718 r od JasteR
Únor 27, 200718 r Autor 3. To jsou uz orig xenony a rs naraznik ? Jakej mas r.v. kdyz je to predfacelift 00 ? 12/98 Jo o vse je origo. to je prece divny, facelift byl 2001, a myslim, ze v 12/98 este nemeli ani navrzeny, jak budou vypadat facelift svetla, tim spis xenony....
Únor 27, 200718 r 3. To jsou uz orig xenony a rs naraznik ? Jakej mas r.v. kdyz je to predfacelift 00 ? 12/98 Jo o vse je origo. to je prece divny, facelift byl 2001, a myslim, ze v 12/98 este nemeli ani navrzeny, jak budou vypadat facelift svetla, tim spis xenony.... Facelift byl 8/00 MR01 to je pro upresneni ...
Únor 27, 200718 r Autor mate mne zadni predfacelift zadek a predek uz s xenonama, delala skodovka uz v 98 xenony? myslim si, ze neeee... To ma byt 98cka ? Tak to je pak jednoduchy RSnaraznik se zadaval Peguformu-dneska CadenceInovation- ty delaj narazniky, masky na skodu- v roce 2000 pro eRSo a xeny byly poprve u facelift LaK tj. rok 01, mozna je dali uz drive, ale pochybuju ze v 98, Podival bych se na xeny a naraznik jakej je rok vyroby, ale podle me je to na 99% dodelavka. Jo co mas za cislo motoru v TP ? jj cislo motoru v TP...a pak taky na motoru v realu...
Únor 27, 200718 r Autor 3. To jsou uz orig xenony a rs naraznik ? Jakej mas r.v. kdyz je to predfacelift 00 ? 12/98 Jo o vse je origo. to je prece divny, facelift byl 2001, a myslim, ze v 12/98 este nemeli ani navrzeny, jak budou vypadat facelift svetla, tim spis xenony.... Facelift byl 8/00 MR01 to je pro upresneni ...
Únor 27, 200718 r mate mne zadni predfacelift zadek a predek uz s xenonama, delala skodovka uz v 98 xenony? myslim si, ze neeee... To ma byt 98cka ? Tak to je pak jednoduchy RSnaraznik se zadaval Peguformu-dneska CadenceInovation- ty delaj narazniky, masky na skodu- v roce 2000 pro eRSo a xeny byly poprve u facelift LaK tj. rok 01, mozna je dali uz drive, ale pochybuju ze v 98, Podival bych se na xeny a naraznik jakej je rok vyroby, ale podle me je to na 99% dodelavka. Jo co mas za cislo motoru v TP ? Jojo mozna kod motoru by nam take napovedel ;-)
Únor 27, 200718 r mate mne zadni predfacelift zadek a predek uz s xenonama, delala skodovka uz v 98 xenony? myslim si, ze neeee... To ma byt 98cka ? Tak to je pak jednoduchy RSnaraznik se zadaval Peguformu-dneska CadenceInovation- ty delaj narazniky, masky na skodu- v roce 2000 pro eRSo a xeny byly poprve u facelift LaK tj. rok 01, mozna je dali uz drive, ale pochybuju ze v 98, Podival bych se na xeny a naraznik jakej je rok vyroby, ale podle me je to na 99% dodelavka. Jo co mas za cislo motoru v TP ? jj cislo motoru v TP...a pak taky na motoru v realu... Jj pak by bylo vse jasny... ..kazdopadne to zatim vidim tak, ze si z tebe nekdo vystrelil... Upraveno Únor 27, 200718 r od JasteR
Únor 27, 200718 r A protokol z brzdy by byl fajn Ty si ale narocnej :-) I kdyz pokud s nim na brzde byl tak by mel byt protokol + graf. Bylo by to zajimave porovnat, navic na tom protokolu se vetsinou udava i kod motoru jestli se nepletu.
Únor 27, 200718 r Autor A protokol z brzdy by byl fajn Ty si ale narocnej :-) I kdyz pokud s nim na brzde byl tak by mel byt protokol + graf. Bylo by to zajimave porovnat, navic na tom protokolu se vetsinou udava i kod motoru jestli se nepletu. jj presne tak! no sem zvedavej, co to nakonec bude...
Únor 27, 200718 r TP ted nemam u sebe, ale dodam. Tak je to mozny, ze je to predelany, ja to kupoval v roce 03. Ja jdu pristi tyden ke znamemu na diagnostiku, tak tam nafotim ty hodnoty a poslu to sem.
Únor 27, 200718 r Autor TP ted nemam u sebe, ale dodam. Tak je to mozny, ze je to predelany, ja to kupoval v roce 03. Ja jdu pristi tyden ke znamemu na diagnostiku, tak tam nafotim ty hodnoty a poslu to sem. no, mel si aspon este vyfotit ten motor... sem zvedavej, co ukaze diagnostika!!
Únor 27, 200718 r Autor No vono je vubec divny ze ma 1.8T uz v rv.98 ..ten se podle me daval az v r99 prave je mi to cely divny no....sme to tady ale detektivove a vyvadeci z omylu!!!
Únor 27, 200718 r No myslím, že je jasný, že je to přestavěný na RS čumák a nejspíš změněnej motor. Podle čísel výroby musíš poznat kdy jsou vyrobený světla a nárazník
Únor 27, 200718 r pockejte hosi 1.8T mam na milion %. To mi nevyvratite To jo, ale nemusel tam být od začátku. Hele v odkazech je VIN dekodér. Zadej tam schválně VIN a pak sem hoď co ti to vyplyvlo
Únor 27, 200718 r Autor pockejte hosi 1.8T mam na milion %. To mi nevyvratite jj to ti nikdo nebere, ale treba je tam danej z jinyho auta...
Únor 27, 200718 r Autor pockejte hosi 1.8T mam na milion %. To mi nevyvratite To jo, ale nemusel tam být od začátku. Hele v odkazech je VIN dekodér. Zadej tam schválně VIN a pak sem hoď co ti to vyplyvlo byl si rychlejsi no...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.