Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak jsem to udelal a vyplivlo to tohle: Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 182585 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! pak je to asi jasny... Co je jasny? podle meho je ten motor vymenenej, jinak by to melo vypsat typ motoru....ale muzu se plest... Vy mi davate. Neda se nekam zavolat, aby mi rekli o tom vinku vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak jsem to udelal a vyplivlo to tohle: Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 182585 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! pak je to asi jasny... Co je jasny? podle meho je ten motor vymenenej, jinak by to melo vypsat typ motoru....ale muzu se plest... Vy mi davate. Neda se nekam zavolat, aby mi rekli o tom vinku vic. jo to clovece nevim, zkusit to ve skodovce? neni to nic proti tobe, to v zadnym pripade, spis si myslim, ze to bude pro tebe dobre, kdyz zjistis neco o stavu a puvodu sveho autii, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak jsem to udelal a vyplivlo to tohle: Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 182585 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! pak je to asi jasny... Co je jasny? podle meho je ten motor vymenenej, jinak by to melo vypsat typ motoru....ale muzu se plest... Vy mi davate. Neda se nekam zavolat, aby mi rekli o tom vinku vic. jo to clovece nevim, zkusit to ve skodovce? neni to nic proti tobe, to v zadnym pripade, spis si myslim, ze to bude pro tebe dobre, kdyz zjistis neco o stavu a puvodu sveho autii, ne? No to jo no. Jako sam sem na to fakt zvedavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 tak to je logicke vazeny pane ze motor asi nebude puvodni...to uz je jasny od zacatku ze v 98 asi tezko bude 1.8 což o to, 1,8 jo, ale s tím turbem to bude horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 tak to je logicke vazeny pane ze motor asi nebude puvodni...to uz je jasny od zacatku ze v 98 asi tezko bude 1.8 což o to, 1,8 jo, ale s tím turbem to bude horší jj ja jsem to zapomnel jsem napsat T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak jsem to udelal a vyplivlo to tohle: Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 182585 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! pak je to asi jasny... Co je jasny? podle meho je ten motor vymenenej, jinak by to melo vypsat typ motoru....ale muzu se plest... Vy mi davate. Neda se nekam zavolat, aby mi rekli o tom vinku vic. jo to clovece nevim, zkusit to ve skodovce? neni to nic proti tobe, to v zadnym pripade, spis si myslim, ze to bude pro tebe dobre, kdyz zjistis neco o stavu a puvodu sveho autii, ne? No to jo no. Jako sam sem na to fakt zvedavej. ja sem taky zvedavej, jako blazen!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 tak to je logicke vazeny pane ze motor asi nebude puvodni...to uz je jasny od zacatku ze v 98 asi tezko bude 1.8 což o to, 1,8 jo, ale s tím turbem to bude horší jj ja jsem to zapomnel jsem napsat T Tak to pak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 mas tempomat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 jo to clovece nevim, zkusit to ve skodovce? neni to nic proti tobe, to v zadnym pripade, spis si myslim, ze to bude pro tebe dobre, kdyz zjistis neco o stavu a puvodu sveho autii, ne? No to jo no. Jako sam sem na to fakt zvedavej. Zavolej si na info linku, ti řeknou co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tempomat to ma. Volal jsem tam, ale moc vstricny tam teda nebyli. Tam mi akorat rekli cislo technicaku a ze jinak si ostatni veci prectu tam a ze mi k tomu nemuzou vic rict. Jen to, ze jde o motor AGU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 tak jestli to ma tempomat tak to nebude stara 1.8 nepletuli se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 tak jestli to ma tempomat tak to nebude stara 1.8 nepletuli se podle me je to ten prulom...00-01 nebo tak nejak..tam se myslim tempomaty zacyly delat... jinka mas to pekny! Akorat ty poklice (?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jo, tak dekuji za pochvalu. Ja na zimu nepouzivam elektrony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tempomat to ma. Volal jsem tam, ale moc vstricny tam teda nebyli. Tam mi akorat rekli cislo technicaku a ze jinak si ostatni veci prectu tam a ze mi k tomu nemuzou vic rict. Jen to, ze jde o motor AGU. No tak kouknout do velkýho techničáku co je tam psaný za motor a jestli to sedí s motorem který je v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jo, tak dekuji za pochvalu. Ja na zimu nepouzivam elektrony. Tak to asi nejsi jediny nemas nejake foto na kolech?at uz je to komplet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jo, tak dekuji za pochvalu. Ja na zimu nepouzivam elektrony. Tak to asi nejsi jediny nemas nejake foto na kolech?at uz je to komplet... Tak to nemam. Ja to nikdy nefotil. Tohle jsou prvni fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ahoj, pokud je to AGU tak je to 1,8 20V turbo 110 kW - montoval se od roku 1998 ( ale mělo ho už i pár 1997 ). No a co se týká výkonu - tak se stačí podívat do malého TP - tam je výkon a max rychlost uvedená. Tak schválně - co tam máš napsáno?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Přesně tak,mrkni do techničáku na výkon a je to jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tady máš dekodování vinu octavia1. podle toho ale do roku 2000 nezjistíš podle vinu, co tam má být za motor http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=401766 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tady máš dekodování vinu octavia1.podle toho ale do roku 2000 nezjistíš podle vinu, co tam má být za motor http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=401766 To uz zkousel nekde tu je napsanej i vysledek ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Opravdu se stačí pouze podívat do malého TP - kód motoru i výkon tam jsou a hned bude jasno jestli se dělala edice WR nebo jestli je to jen překopávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ješte jsem si všimnul, že tam jsou 15tky kola. Na 169 kW - nevim nevim, RS má kvůli brzdám nejmenší kola 16. Hele a koukám, že si z Teplic nebo okolí. Já sem z Bíliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Ješte jsem si všimnul, že tam jsou 15tky kola. Na 169 kW - nevim nevim, RS má kvůli brzdám nejmenší kola 16.Hele a koukám, že si z Teplic nebo okolí. Já sem z Bíliny. No podle kodu motoru - AGU to je 1,8T 110kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Na malim TP mam 110/5700, ale jak jsem rikal na posledni diagnostice to ukazovalo 169/5800. Ja si ted nepamatuju kolik presne merej kotouce, ale jsou sakra velky.Jsem z Usti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Na malim TP mam 110/5700, ale jak jsem rikal na posledni diagnostice to ukazovalo 169/5800. Ja si ted nepamatuju kolik presne merej kotouce, ale jsou sakra velky.Jsem z Usti. Čus, na fotce máš zimáky ( řek bych 195/65/15 ) takže kotouče jsou klasika - předek 288/25mm a zadek nechlazené ( nevim přesně ) 246/9 mm. RS má předek 312/25 mm a zadek taky chlazené 256/22 mm a na RS se nejmenší kola daj nasadit 16 ( 205/55/16 se dávaj v základu i na zimu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.