Jakub - škodík Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jo a koukal jsem na ty fotky - předek z RS s xenonama jí sluší, ale do zadu by se velice hodily facelitové lampy - hodně by prokoukla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Na malim TP mam 110/5700, ale jak jsem rikal na posledni diagnostice to ukazovalo 169/5800. Ja si ted nepamatuju kolik presne merej kotouce, ale jsou sakra velky.Jsem z Usti. Tos byl normálně na VAGu nebo o jaké diagnostice mluvíš? VAG, který měří výkon jsem totiž ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Na malim TP mam 110/5700, ale jak jsem rikal na posledni diagnostice to ukazovalo 169/5800. Ja si ted nepamatuju kolik presne merej kotouce, ale jsou sakra velky.Jsem z Usti. Tos byl normálně na VAGu nebo o jaké diagnostice mluvíš? VAG, který měří výkon jsem totiž ještě neviděl Ja nevim, jen jsem videl nejakej papir, kde to bylo napsany, ale z ceho to bylo to nevim. Pockej do prostiho tejdne az to dam zas do dilny a uvidime co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Na malim TP mam 110/5700, ale jak jsem rikal na posledni diagnostice to ukazovalo 169/5800. Ja si ted nepamatuju kolik presne merej kotouce, ale jsou sakra velky.Jsem z Usti. Tos byl normálně na VAGu nebo o jaké diagnostice mluvíš? VAG, který měří výkon jsem totiž ještě neviděl Ja nevim, jen jsem videl nejakej papir, kde to bylo napsany, ale z ceho to bylo to nevim. Pockej do prostiho tejdne az to dam zas do dilny a uvidime co a jak. A nestala se někde chyby? Místo 109 kw 169 kw, kdyby to tak bylo, tak by ti jeden a půl koníku chcípnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Na malim TP mam 110/5700, ale jak jsem rikal na posledni diagnostice to ukazovalo 169/5800. Ja si ted nepamatuju kolik presne merej kotouce, ale jsou sakra velky.Jsem z Usti. Tos byl normálně na VAGu nebo o jaké diagnostice mluvíš? VAG, který měří výkon jsem totiž ještě neviděl Ja nevim, jen jsem videl nejakej papir, kde to bylo napsany, ale z ceho to bylo to nevim. Pockej do prostiho tejdne az to dam zas do dilny a uvidime co a jak. hele udelej si tema s tema fotkama v sekci vase octavia....tady se to asi bude promazavat, tak at tady to foto a td zustanou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Na malim TP mam 110/5700, ale jak jsem rikal na posledni diagnostice to ukazovalo 169/5800. Ja si ted nepamatuju kolik presne merej kotouce, ale jsou sakra velky.Jsem z Usti. Tos byl normálně na VAGu nebo o jaké diagnostice mluvíš? VAG, který měří výkon jsem totiž ještě neviděl Ja nevim, jen jsem videl nejakej papir, kde to bylo napsany, ale z ceho to bylo to nevim. Pockej do prostiho tejdne az to dam zas do dilny a uvidime co a jak. hele udelej si tema s tema fotkama v sekci vase octavia....tady se to asi bude promazavat, tak at tady to foto a td zustanou... Urcite tam zadnej konik nechcip . Ok dam to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Prosím Vás nemáte někdo náhodou katalog a ceník Octavie I RS? Potreboval bych ho v elektronicke podobě,většinou to bívalo ve formátu .pdf Prodejci už to na salonech v tištěné podobě nemají. Děkuji všem Kdyžtak prosím o zaslání na email: kemar@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Oct. GT Video s Octavii GT ..alias VRS Tour po Recku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 -- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 (editace) ...240tacho je skoro malo na 193PS Editováno: 1. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 (editace) ..uz nama zelene brzdice.. Editováno: 1. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 (editace) ...kde je loketka. Editováno: 1. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 (editace) ...nema vyztuhy v kufru, zvlastni.. Editováno: 1. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 s tou chybějící výztuhou je to zajímavý, měl jsem za to, že RSko to má hlavně kvůli "17" 225/45 kolům, aby pak karoserie tak netrpěla a nekroutila se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.