Sinius Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Zdarec lidi, Mám fábku 2001 v barvě červená základní metalíza č.b. 9770, jelikož se tahle barva moc nevyskytuje tak proto píšu sem..................chtěl bych ju nějak upravit, ale nejsem si jistej jak by nějaké barvy exterieru na týhle barvě vypadali, neumim dělat virtual tuning jinak bych si to zkusil tam, tak vás prosím nemáte někdo nějaké obrázky, lehce upravených fabinek v této barvě, shánim nějaku inspiraci. díkes všem.........................barva viz avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Zdarec lidi,Mám fábku 2001 v barvě červená základní metalíza č.b. 9770, jelikož se tahle barva moc nevyskytuje tak proto píšu sem..................chtěl bych ju nějak upravit, ale nejsem si jistej jak by nějaké barvy exterieru na týhle barvě vypadali, neumim dělat virtual tuning jinak bych si to zkusil tam, tak vás prosím nemáte někdo nějaké obrázky, lehce upravených fabinek v této barvě, shánim nějaku inspiraci. díkes všem.........................barva viz avatar Jé hele máme stejnou barvu, a docela bych řek, že jednu dobu jich bylo až moc těhle barev. Teď už je tolik nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) Mám tu samou barvu (ale v kombajnu ) a autí má i své stránky stačí kliknout na proužek v podpisu a jsi tam. Jinak barva SUPER Editováno: 8. Únor 2007, autor: alpako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ja mam sice oznaceni 7Q7Q,ale ciselny je to mozna 9770...Jako podle toho jak koukam na ty vase karky,tak je to ta sama barva. Jezdi jich myslim takovy "primereny" mnozstvi.. Sinius: Dle myho,jsou kola zaklad..Jak se rika,kola delaj auto..Pak uz to clovek dycky nejak "dobarvi".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) Tak uz jsem to rozlousknul..Je to jak sem rikal.. 7Q7Q je 9770 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=143833 Editováno: 8. Únor 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Mám tu samou barvu (ale v kombajnu ) a autí má i své stránky stačí kliknout na proužek v podpisu a jsi tam. Jinak barva SUPER koukal sem jak si lakoval interier co je to prosímtě za sprej ??? název, nebo kód dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 No jasně, založíme klub červenejch metalíz...tady v klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Mám tu samou barvu (ale v kombajnu ) a autí má i své stránky stačí kliknout na proužek v podpisu a jsi tam. Jinak barva SUPER koukal sem jak si lakoval interier co je to prosímtě za sprej ??? název, nebo kód dík Tady je odkaz na fotky je to tam perfektně vidět, myslím ty spreje http://album.volny.cz/fabia1/browse.php?album_id=63600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Mám tu samou barvu (ale v kombajnu ) a autí má i své stránky stačí kliknout na proužek v podpisu a jsi tam. Jinak barva SUPER koukal sem jak si lakoval interier co je to prosímtě za sprej ??? název, nebo kód dík Tady je odkaz na fotky je to tam perfektně vidět, myslím ty spreje http://album.volny.cz/fabia1/browse.php?album_id=63600 dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Co řešíme? Červená je pěkná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 (editace) právě že je pěkná, ale ja mám za sebe furt pocit že není tak běžná, tak bych ctěl vidět nějaký fotečky pokud ji má někdo upravenou.........alpako to má mooooc hezký...................zkuz hodit název toho spreje, moc se mi libi jen bych zvolil trochu matnější barvu, ale jinak princip, podržet v ruce a nastříkat sprejem se mi moc zamlouva Editováno: 11. Únor 2007, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Alpako jen pro zajímavost - ty jsis pořídil fabku 3,3,2006.................3,3,2006 já rozstřelil svého favorita a teda až 16,3,2006 sem pořídil fabku- hezká to náhoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 (editace) zkuz hodit název toho spreje Jakej název máš namysli? Na těch fotkách co jsem na ně dával odkaz jsou ty spreje vidět, nebo myslíš něco jiného? Jinak díky za pochvalu, ale trochu to bude vypadat až najaře s kolama atd. Jinak v úterý bych měl mít kliky v byrvě, ale to ty máš už z výroby tak to se nepočítá jako úprva No a s těma datumama fakt dobrá náhodička Editováno: 11. Únor 2007, autor: alpako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Len tak pre zaujímavosť napíšem, že na Fabiu sa dávali 3 rôzne červené metalízy: 1.) hot chilli metalíza (robili ju len pár týždňov) 2.) oranžová cayenne metalíza (prestala sa robiť v roku 2004, tuším) 3.) červená flamenco metalíza (robí sa dodnes) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 zkuz hodit název toho spreje Jakej název máš namysli? Na těch fotkách co jsem na ně dával odkaz jsou ty spreje vidět, nebo myslíš něco jiného? Jinak díky za pochvalu, ale trochu to bude vypadat až najaře s kolama atd. Jinak v úterý bych měl mít kliky v byrvě, ale to ty máš už z výroby tak to se nepočítá jako úprva No a s těma datumama fakt dobrá náhodička ee, to se pleteš kliky mám černý, taky je scháním ted jak někdo v bazaru nabízí ty dveře tak zkoušim jestli nemá jen kliky, na ten sprej se teda podívám znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 kluci jen tak mimo oranžová cayenne metalíza je jaká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 at na ty stránky koukám jak jen chci tak tens prej prostě nevidim, vidim jen chlupatou ruku jak ho drží v ruce, ale ne značku toho spreje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 (editace) Tak ještě jednou (jinak příspěvek č.8 z této strany) http://album.volny.cz/fabia1/browse.php?album_id=63600 Editováno: 11. Únor 2007, autor: alpako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 (editace) jsem debil promin ted mi to už došlo do mozku......................tekže nejdřív nastříkám tím základem na plasty, pak tím tmelem a nakonec bezbarvým lakem??? chápu to dobře Editováno: 11. Únor 2007, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 (editace) Jinak na tomto linku najdeš ještě fotoseriál - POLEPY SLOUPKŮ a - BOURAČKA aneb jak jsem manželce opravoval Favorita a předělal interiér na Felicii TADYYYY a budou další fota, protože jedna fotka je lepší naž 100 slov Editováno: 11. Únor 2007, autor: alpako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 krásnej, ten interier z feliny jsi daval ty nebo tam uz byl???........................................................jen na ty kola je heslo, neslo by odheslovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 kluci jen tak mimo oranžová cayenne metalíza je jaká? Toto je cayenne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 kluci jen tak mimo oranžová cayenne metalíza je jaká? Toto je flamenco! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 krásnej, ten interier z feliny jsi daval ty nebo tam uz byl?? Ten interiér jsem dával já - byl tam ten hnusnej hnědej nechtělo se mi do toho ani sedat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.