Přejít na obsah

demontáž ofuků

culda

Doporučené příspěvky

Musej se vydloubnout, nejlépe jídelním nožen abeno něčím jiným tenkým a relativně tupým. držej tam na takovejch plechovejch svorkách, bacha ať ti nějaká nespadne dovnitř palubní desky.Je potřeba to rovnoměrně vysunout po celém obvodu, jde to trochu ztuha, ale mělo by se to povést.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
neví někdo jak se daj vyndat ofuky ?  -_-

Stáhni okno dolů, vepředu ten ofuk přitáhni trochu dozadu a potom dolů do škvíry , která zůstala po staženém okně . Potom to zahoď hodně daleko a už to tam nedávej.

Jo asi jsem to nepochopil. Myslel jsem vnější na oknech. Ty v interieru opatrně vydloubneš třeba nožem.

Editováno: , autor: Pepa007
Odkaz ke komentáři

Já měl ulámané všechny čudlíky na středovém ofuku. Někdo tady nabízel lamelku za 100,- a to bych se prohnul tak jsem tam natavil špendlíky a zatím to drží. Je pravda, že na to moc nesahám. Stejně teď foukám nejvíc na okno. ;)

Odkaz ke komentáři

Ty ofuky - jak boční, tak středový, jdou opravdu docela dobře ven (udělal jsem výměnu ještě na parkovišti před autoburzou) - jak bylo řečeno, chce to na spodní straně dloubnout (tím příborovým tupým nožem ideálně), pak třeba nechtíkem zachytit a zase dloubnout nožem z vrchu. Jak to budeš mít trochu povystrčené, tak to lehkým kyncáním vytáhneš ven. U toho středového ale nejdříve odpoj kabel od tlačítka varovných světěl. Vyndej rámeček okolo tohoto spínače - také dloubni, pak se tlačítko povytáhne a vypojí se kablík.

Boční ofuk jsem nakoupil asi funglový na autoburze za 250 Kč/ks , středový asi za 350 Kč. Výhodou je, že pak z toho ofuku co vyndáš, budeš moci použít zdravé lamely v případě, že by se ti nějaká v tom novém ofuku pokazila = dobré. Protože se ty lamely docela rády lámou, nedoporučuji nikomu na ofuky věšet takové kraviny jako parfémy atd..

Editováno: , autor: honza.cz
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...