Mikešek Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Mám jeden dotaz pasuje šuplík pod rádio z octavie do fabie ? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 co vim tak pásne supáckej do okty a supáckej neladí s introšem fábky(je moc hranatej), takže bych řekl, že tam pásne a nebude ladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagnerr Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Zdravim, potřeboval bych poradit, jak vymontovat tu odkládací zásuvku pod rádiem. začala mi drhnout a špatně se otevírá. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Vyndat rádio a pak jde docela snadno vytáhnout, teda aspoň u mě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Dělalo mi to taky - bylo to kabelama od rádia. Zkus vyndat rádio, jestli to pak bude fungovat. Pokud ano znova osadit rádio - kabely se pokus zasunou nahoru a tuším doprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagnerr Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Dělalo mi to taky - bylo to kabelama od rádia. Zkus vyndat rádio, jestli to pak bude fungovat. Pokud ano znova osadit rádio - kabely se pokus zasunou nahoru a tuším doprava. Díky za tip, to by mohlo být, protože sem rádio nechal v prosinci vyměnit a pak to začlo blbnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 taky neorigo radio tlačí na šuplik zezhora a to ho přibržduje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagnerr Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 taky neorigo radio tlačí na šuplik zezhora a to ho přibržduje.. No měl jsem neorigo a ted mám taky neorigo stejné značky jen nový typ, tak doufám, že to bude jen v těch kabelech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 pokud by tlačilo, tak stačí odbrousit ty drážky nahoře na krytu šuplete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 nevíte někdo za kolik se dá dokoupit? podle etky je to díl 6Y0858332 - cena 1104 kč i s dph jinak drhne to bud kabelama nebo opravdu třeba obrousit horni drážky na šupleti vyndat radio a pka jenom potahnout dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 pokud by tlačilo, tak stačí odbrousit ty drážky nahoře na krytu šuplete upřesním - výstupky, sám jsem to dělal a od té doby o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagnerr Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Ty výstupky asi uvidím právě až vyndám rádio a ten šuplík, že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Chtěl bych si sehnat tento šuplíček,ale chtěl bych nejdříve vědět jak funguje a jestli ho jde dát také nad radio. Díky všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Schránka pod rádio 6Y0 858 332 47H cena cca 1.000,- s DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Nad radio ho dat urcite nejde a funguje normalne - zmacknes a vysune se. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Nad radio ho dat urcite nejde a funguje normalne - zmacknes a vysune se. ) myslíš, že nééé, já jsem myslel, že jsem ho tu u někoho viděl - rádio pod ním, nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Nikdo nemáte ten šuplík nad radiem,abych viděl jak to vypadá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Nikdo nemáte ten šuplík nad radiem,abych viděl jak to vypadá! mám pod, nadtim by se mi to ani nelíbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 (editace) Nikdo nemáte ten šuplík nad radiem,abych viděl jak to vypadá! Jsem ještě neviděl, že by to tak někdo měl. Editováno: 28. Únor 2007, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Jak demontuju tu zasuvku kdyz si tam chci dat suplik? A nerikejte ze musim vytahnout radio, protoze od radia nemam klice:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Jak demontuju tu zasuvku kdyz si tam chci dat suplik? A nerikejte ze musim vytahnout radio, protoze od radia nemam klice:-( měla by jít vyndat i bez demontáže radia, jde oto jak tam je to radio narvaný, musíš do ní narvat ruce a vyškubnout ji ven, mě to ale blokoval rámeček radia(neorigo) jinak zajeď někam kde montujou radia a vyndaj ti ho bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Díky moc...zkusím zarvat..Sice jsem to zkousel ale asi málo....Když za to pořádně chytnu, vysunuje to jakoby radio...mam tam origina SYMPHONY CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 no tak právě jestli to neni zaseklí pod rádiem, to by chtělo ho možná vyndat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Myslím že by to ani nešlo ohledně toho prohnutí čelního panelu. Kdyby ten šuplík byl nahoře, bylo by to zahnutí obráceně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 a kua...ale ja nemam ty klice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.