Publikováno Listopad 16, 200618 r Mám jeden dotaz pasuje šuplík pod rádio z octavie do fabie ? Díky za odpovědi.
Listopad 16, 200618 r co vim tak pásne supáckej do okty a supáckej neladí s introšem fábky(je moc hranatej), takže bych řekl, že tam pásne a nebude ladit
Leden 25, 200718 r Zdravim, potřeboval bych poradit, jak vymontovat tu odkládací zásuvku pod rádiem. začala mi drhnout a špatně se otevírá. Díky
Leden 25, 200718 r Dělalo mi to taky - bylo to kabelama od rádia. Zkus vyndat rádio, jestli to pak bude fungovat. Pokud ano znova osadit rádio - kabely se pokus zasunou nahoru a tuším doprava.
Leden 25, 200718 r Dělalo mi to taky - bylo to kabelama od rádia. Zkus vyndat rádio, jestli to pak bude fungovat. Pokud ano znova osadit rádio - kabely se pokus zasunou nahoru a tuším doprava. Díky za tip, to by mohlo být, protože sem rádio nechal v prosinci vyměnit a pak to začlo blbnout.
Leden 25, 200718 r taky neorigo radio tlačí na šuplik zezhora a to ho přibržduje.. No měl jsem neorigo a ted mám taky neorigo stejné značky jen nový typ, tak doufám, že to bude jen v těch kabelech.
Leden 25, 200718 r nevíte někdo za kolik se dá dokoupit? podle etky je to díl 6Y0858332 - cena 1104 kč i s dph jinak drhne to bud kabelama nebo opravdu třeba obrousit horni drážky na šupleti vyndat radio a pka jenom potahnout dopředu
Leden 26, 200718 r pokud by tlačilo, tak stačí odbrousit ty drážky nahoře na krytu šuplete upřesním - výstupky, sám jsem to dělal a od té doby o.k.
Únor 23, 200718 r Chtěl bych si sehnat tento šuplíček,ale chtěl bych nejdříve vědět jak funguje a jestli ho jde dát také nad radio. Díky všem za odpovědi.
Únor 23, 200718 r Nad radio ho dat urcite nejde a funguje normalne - zmacknes a vysune se. ) myslíš, že nééé, já jsem myslel, že jsem ho tu u někoho viděl - rádio pod ním, nevím
Únor 27, 200718 r Nikdo nemáte ten šuplík nad radiem,abych viděl jak to vypadá! mám pod, nadtim by se mi to ani nelíbilo
Únor 28, 200718 r Nikdo nemáte ten šuplík nad radiem,abych viděl jak to vypadá! Jsem ještě neviděl, že by to tak někdo měl. Upraveno Únor 28, 200718 r od pava
Březen 1, 200718 r Jak demontuju tu zasuvku kdyz si tam chci dat suplik? A nerikejte ze musim vytahnout radio, protoze od radia nemam klice:-(
Březen 2, 200718 r Jak demontuju tu zasuvku kdyz si tam chci dat suplik? A nerikejte ze musim vytahnout radio, protoze od radia nemam klice:-( měla by jít vyndat i bez demontáže radia, jde oto jak tam je to radio narvaný, musíš do ní narvat ruce a vyškubnout ji ven, mě to ale blokoval rámeček radia(neorigo) jinak zajeď někam kde montujou radia a vyndaj ti ho bez problemu
Březen 2, 200718 r Díky moc...zkusím zarvat..Sice jsem to zkousel ale asi málo....Když za to pořádně chytnu, vysunuje to jakoby radio...mam tam origina SYMPHONY CD
Březen 2, 200718 r Myslím že by to ani nešlo ohledně toho prohnutí čelního panelu. Kdyby ten šuplík byl nahoře, bylo by to zahnutí obráceně...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.