Přejít na obsah

Mikešek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

800 zobrazení profilu

Oznámení Mikešek

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ještě k té spotřebě jel jsem po dálnici přes celé Rakousko, něco ve Slovisnku a v Chorvatsku. U nás jsem jel od Nového Jičína směr OL Brno Mikulov. Pokud jezdím po okreskách tak takovu spotřebu steží dokázu udělat, spíše ne.
  2. Přidám taky jednu zkušenost, jel jsem v červenci Chorvatsko 850 km dvě dospělé osoby dvě děti a plný kufr ( hlavně jídlo ), Fabia Combi motor 1,2 HTP 47 Kw, spotřeba tam 5,7 l/100 km a zpět 5,6 l/100 km. rychlost kolem 130 km/h na dálnici, zbytek dle možnosti. Byl jsem docela spokojen. Mám najeto 38.000 km.
  3. Tak mi vyměnili panel přístrojů, kdy byla mechanická závada na elektronickém dílu tachometru. Trvalo to celý týden, kdy v MB to mu nechtěli věřit tak to museli natočit na video a poslat jim to a poté to mohli vyměnit, kdy na počítačí to nevykazovalo žádnou chybu.
  4. Mám jeden dotaz pasuje šuplík pod rádio z octavie do fabie ? Díky za odpovědi.
  5. Ve čtvrtek jdu s tím na reklamaci. Níc jsem s tím nědělal. Takže potom se ozvu jak jsem dopadl.
  6. Díky moc za rady kolegovi to rád vyřídím a zkusím to sehnat tady na foru.
  7. Díky za radu ale mu to teče až v samotném motorku sterače jak to tam prochází. Cestu k tomuto motorku má v pohodě.
  8. Zdravím všechny kolega má krátkou Fabii r.v. 2002 a nedávno mu přestal fungovat zadní ostřikovač, kdy jakmile ho použil tak voda tekla z tohoto ostřikovače do kufru. Ve Škodě mu řekli, že je tam ukroucená nějaká meděná tyčinka a že se to musí vyměnit i s celým motorkem což je asi 5.000,- Kč. Neví te zda se to dá opravit nebo nemátě někdo doma tento celý motor ve kterém je zabudovaný ostřikovač zadního skla. Díky za rady.
  9. Zdravím všechny v poslední době jsem si na své fabce všiml, že se mi zasekavá ručička tachometu a od rychlosti 100 km/h, kdy při prudším šlápnutí na plyn to jde jako vteřinovka při pomalé akceleraci je to OK. To samé dělá, když to jde rychle zpět, ale pouze taky do 100 km/h. Pod sto a do sto normal. Měšli jste někdo tuto závádu. Mám to to ještě v záruce. Díky za rady.
  10. Mikešek

    Nová Fabia Combi

    Nechci Vám kazit radost z nové Fabie Combi, ale ta fotka je přepracovaná současná Fabia Combi, pokud se mi podaří tak Vám zde dám fotku té současné Fabia Combi, je tam i stejný řidič. Podle mně si tím akorát někdo dobře pohrála na PC.
×
×
  • Vytvořit nový...