SpeederBB Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Dejte nějaký reference na čipéry (mimo Dieselpower). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Tak za mě TDIFUN Naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Taky to vidim na ně. Dobrá cena a včetně měření před i po. Rozumí tomu. Četl jsem na ně samý pozitiva. Jenže pro mě strašná dálka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Taky jsem to neměl zrovna za rohem ale cesty lelituju. Fakt se to vyplatí. Mě to přeměřoval 3x než byl spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 (editace) chlapi tohle téma se jmenuje " zvyšování výkonu u TDI" a už tu jsou více jak dvě stránky OT...pokud chcete řešit problémy se zahříváním motoru, rozdílem mezi ATD a AXRkem, věnujte tomu chvilku času a mrkněte do správné sekce, optimálně i správného již založeného tématu, pokud není, založte si téma nové....nejen že má pak člověk s podobným problémem - dotazem větší šanci najít odpověěd, ale není zaspamovaný jiný téma... tedy zde to ještě chvilku nechám, poté promažu... PS: chápu že se člověk zakecá, jde mimo probírané téma, není pak problém mne, nebo jinému modovi, adminovi zaslat SZ, ať OT promaže.... Editováno: 7. Červen 2013, autor: kibi PROMAZÁNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Zdravím, tak přidám svoje zkušenosti s chipem u mé FI 1.4 TDi originálně 59Kw a 80 koníků, rozhodl jsem se jít chipovat k SGS Motoropower, je to kousek za prahou, jednání solidní a cena přijatelná, měření před a po chipu za cenu 5tis je slušné. Nakonec nalazeno na 99,6 PS a 245,9 Nm. Později dodám graf. Takže za mě tedy Motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 to mas slusne to pojede skoro jako moje fabie. jen bych dodal k uzrychleni me se zda,ze mi to nejvic taha na 4 kvalt coz nechapu u JTD to nejvic bralo na dvojku a trojku na 4 vibroval setrvak,takze sem tomu nemohl davat tolik,ale u fabie s emi zda,ze 1-2-3 je takovy vlazny a silny tlak turba je az za 4 pak to zarazi do sedaku slusne,ale postrada to trochu logiku ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 mam to u 1.4 stejny a na vagu mi to ukazuje na 1. 2. 3. mensi kroutak nez na 4. 5. podle me je to tak spravne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 no vidis to vag mi ukazoval na trojku max asi 266 Nm to musim jeste zkusit,ale stejne to bude od brzdy dost vzdalene trba plus minus 50Nm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 me to plus minus odpovida odbrzdenym udajum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 jo? tos nevim,ale aspon muzu rict pak,ze mam zhruba tolik a tolik. muj odhad je max 270 Nm mam to uplne lehce nehnula se mi vubec spotreba jen to ma proste lepsi odpich taky sem za to dal jen 3500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 me spotreba po chipu spis klesla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 na druhou stranu nevim kam by mi mohla klesnout,kdyz jezdim do prace za 4,2 a celkovy prumer s mestem a nejvic prasackym stylem mam 4,8 a to jsou podminky,kdy benzinak zere tezce pres 15 litru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Ten tvuj prasáckej styl za 4,8 litru bych moc rád viděl. To musí bejt něco. Určitě to točíš až do 1800 otáček, před semaforama odlevuješ plyn asi půl kiláku. Já když jedu trošku svižnějc, tak jsem na 6,5 litru, takže existuje několik variant. Buď nevíš co je prasáckej styl a jezdíš stále úzkostlivě na spotřebu, nebo máš zázračný téměř perpetuum mobile a nebo ti ukazuje blbě počítač. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 chces s emnou zavodit? prijed do Zlina kdyz ses tak chytrej! Pc mi uricte spatne neukazuje,tankuju porad u stejnyho stojanu a sem prti PC v plusu. a nehodlam se o tom dohadovat,proste nemam najeto 400 tis jak vetsina tdicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Najeď na MFA2 aspoň 2000 km a vyfoť to + spotřebu na MFA2 a uvidíme. Moc nevěřim, že to udržíš takhle nízko. Takhle to nežere ani nový (to spíš naopak víc). Taky nemám najeto 400 tkm, ale při svižnější jízdě to jde přes 6 úplně v pohodě. Nebo tady má někdo podobnou zkušenost jako ondík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 v zivote sem nemel vic jak 5,7 ve meste. kdyz sem se to snazil prehrat a honil to kolem baraku do kopce mel sem 9,5,ale to sme stal proad na plynu abych zjistil jestli nekdy otevre termostat. jenze to mi balubak ukazoval porad 22-51 aktualku. kdyz jedu 2 km do obchodu a motor ma 30 stupnu tak mam treba 7 litru,ale to nemusim ani zminovat to vi kazdej,ze studeny s x rozjezdama auto vzdy zere. uvidime jestli to ta verva trosku ztahne dolu moznase to malicko pohnulo mozan to dlea horko na teplotu je to haklive jak prase 10 stupnu znamena pul litra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 SpeederBB: Vidím to úplně stejně jako ty, a při opravdu prasácké jízdě to klidně vezme 8........(bavím se o opravdové spotřebě dle tankování) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 pri cihle na plynu jedu i s 1.4 tdi za 6,5 litru ale pokud jedu normalne tak se ve meste vejdu do 5,5 litru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 proc ten motor tocit? ja kdyz se chci nekam rychle dostat nebo predjet nebo proste natrhnout prdel tka tu spotrebu mam stejne takovou. dlouhdobou sem mel nejvyssi 4,9 a denni ve meste 6,8,ale to sem mel smulu na krizovatkach a urcite vite,ze dkyz vic jak minutu stojite a motor je studeny,tak ten volnobeh tu spotrebu zvedne o pul litra jak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Takže nejvíc prasáckej styl je netočit to a jen občas přidat plyn při předjetí jo? Tak to jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Kdybys porad nepindal a radej mi dojel ukazat jak to prasis ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Nechci se pánové mezi vaši debatu míchat,jelikož nemám TDI,ale kámoš má 1.9 TDI+chip a dnes jsme trošku probírali spotřebu a když to svižně točí,tak pod 5 litrů se nedostane ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 To je jasný, potvrzuje to tady každej, že ta tvoje spotřeba je tak trošku sci-fi. Takže nevim proč bych ti měl ukazovat jak to prasim já. Nebo ti mám natočit celou cestu na chalupu, kam dojedu svižně třeba za 5,5 litrů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 (editace) Manželka to teraz na 1.4 TDI "prasí" za 4.0 max 4.2 L, ale denne prejde tak 100km, mimo obcí jazdì tak 100km/h tacho............ Editováno: 6. Červenec 2013, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.