RomanR25 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Montoval jsem už 2 loketky a žádnej problém jsem neměl...není ten držák náhodou nějak ohlej?? taky to vidím poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Montoval jsem už 2 loketky a žádnej problém jsem neměl...není ten držák náhodou nějak ohlej?? Nemyslím že je ohnutej...1) je to hovado plech to jen tak neohneš.... 2)pokud by byl ohnutý,tak by byla noha loketky nakloněná doleva...ale ona je kolmo....je to vyosené... Ale nakonec se akce zdařila...plasty jsem dal jak mají být a je tam.Sice je malinko hozená ke spolujezdci,ale to přežiju...No a ta mezera vzadu mezi tunelem a nohou jak vyplním nejakou penovkou nebo tak...s tím nic nenadělám..když to inženýři ve Škodovce zkur.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 (editace) Montoval jsem už 2 loketky a žádnej problém jsem neměl...není ten držák náhodou nějak ohlej?? Nemyslím že je ohnutej...1) je to hovado plech to jen tak neohneš.... 2)pokud by byl ohnutý,tak by byla noha loketky nakloněná doleva...ale ona je kolmo....je to vyosené... Ale nakonec se akce zdařila...plasty jsem dal jak mají být a je tam.Sice je malinko hozená ke spolujezdci,ale to přežiju...No a ta mezera vzadu mezi tunelem a nohou jak vyplním nejakou penovkou nebo tak...s tím nic nenadělám..když to inženýři ve Škodovce zkur.... a ty nemáš pěnovku. Editováno: 19. Únor 2007, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Zatím sem po ní nepátral...loketku jsem přidělal dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 (editace) Zatím sem po ní nepátral...loketku jsem přidělal dnes. pokud jsi z Prahy můžeš jí mít. Editováno: 19. Únor 2007, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 A to je fakt origo držák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 A to je fakt origo držák? jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 A to je fakt origo držák? Myslím že tafotka na ktré je držák je dostatešně kvalitní,aby bylo poznat že to není domácí výroba...Je to origoš držák!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Zatím sem po ní nepátral...loketku jsem přidělal dnes. pokud jsi z Prahy můžeš jí mít. Z Prahy nejsem....něco seženu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 2 RomanR25: Ahoj, psali jsme si o výměně držáku tý loketky (Okta za Fóbii) a vůbec se tě nemůžu dokontaktovat. Psal jsem ti x mejlů i SZ. Jestli je v něčem problém, tak mi to prosím napiš na petrasek.radek@seznam.cz, nebo mi zavolej na 602609108 či pošli SMS a nebo SZ. Rád bych se s tebou sešel, nebo za tebou někam dorazil aby jsme to zfoukli. Hrozně rád bych si taky užíval loketky ale bez tebe ji prostě nenamontuju Díky moc za ochotu Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frok Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 čus jen jsem si četl o čem se tady bavíte ta mezera za loketkou pokud vím a viděl jsem to na oktávce tam je taky mezera v tunelu ,ale dávají tam do té mezery plastovou záslepku . Na Fabku se loketka nedělá seriově takže to v MB asi neřeší jinak všechny plasty co se dělají do aut se lisují na v rozměrech na desetiny mm. To jen malé odbočení jinak ať loketky slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Děkuju moc RomanoviR25 za vyřešení mojeho problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) Děkuju moc RomanoviR25 za vyřešení mojeho problému ještě dodám tu pěnovku. Editováno: 4. Březen 2007, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 já chci pěnovku... je možno?? dojedu si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 já chci pěnovku... je možno?? dojedu si odkud jsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Já už bych chtěl loketku, Milotec už jsem prodal a brácha si teď zatím nemá o co opřít ruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 já chci pěnovku... je možno?? dojedu si odkud jsi. Mladá Boleslav, ale skoro pořád Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Já už bych chtěl loketku, Milotec už jsem prodal a brácha si teď zatím nemá o co opřít ruku zatím bohužel nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 já chci pěnovku... je možno?? dojedu si odkud jsi. Mladá Boleslav, ale skoro pořád Praha napiš přez PM adresu a pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirit.rk Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 to brunoos: hm nejako to tu zmrzlo ohladom tych vyrobnych vykresov,nie?budu ci uz ani nie? aj ked pochybujem ze to niekto bude robit sam,ale len tak pre zaujimavost ci je to vobec mozne dat na papier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 večer ti napišu PM,taky mam zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Trochu to tady oživím... Dodělával jsem si loketku ale měl jsem držák z octávky. Stačil ale jen U profil a kousek pasoviny a je to Foto pro inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Dobrá práce ,ale osobně bych pro dobrý pocit držák před instalací natřel ještě alespon základem, tak jak jsem to udělal s dražákem k loketce od RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso0401 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 kde sa da kupit , ten drziak za tych 700, da sa potom nato pripevnit laktovka z octavky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.