Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Montoval jsem už 2 loketky a žádnej problém jsem neměl...není ten držák náhodou nějak ohlej??

taky to vidím poprvé.

Montoval jsem už 2 loketky a žádnej problém jsem neměl...není ten držák náhodou nějak ohlej??

Nemyslím že je ohnutej...1) je to hovado plech to jen tak neohneš....

2)pokud by byl ohnutý,tak by byla noha loketky nakloněná doleva...ale ona je kolmo....je to vyosené...

Ale nakonec se akce zdařila...plasty jsem dal jak mají být a je tam.Sice je malinko hozená ke spolujezdci,ale to přežiju...No a ta mezera vzadu mezi tunelem a nohou jak vyplním nejakou penovkou nebo tak...s tím nic nenadělám..když to inženýři ve Škodovce zkur.... :angry:

Nemyslím že je ohnutej...1) je to hovado plech to jen tak neohneš....

2)pokud by byl ohnutý,tak by byla noha loketky nakloněná doleva...ale ona je kolmo....je to vyosené...

Ale nakonec se akce zdařila...plasty jsem dal jak mají být a je tam.Sice je malinko hozená ke spolujezdci,ale to přežiju...No a ta mezera vzadu mezi tunelem a nohou jak vyplním nejakou penovkou nebo tak...s tím nic nenadělám..když to inženýři ve Škodovce zkur.... :angry:

a ty nemáš pěnovku.

Upraveno od RomanR25

Zatím sem po ní nepátral...loketku jsem přidělal dnes.

pokud jsi z Prahy můžeš jí mít.

Upraveno od RomanR25

A to je fakt origo držák?

jo

Myslím že tafotka na ktré je držák je dostatešně kvalitní,aby bylo poznat že to není domácí výroba...Je to origoš držák!!

pokud jsi z Prahy můžeš jí mít.

Z Prahy nejsem....něco seženu..

2 RomanR25: Ahoj,

psali jsme si o výměně držáku tý loketky (Okta za Fóbii) a vůbec se tě nemůžu dokontaktovat. Psal jsem ti x mejlů i SZ. Jestli je v něčem problém, tak mi to prosím napiš na petrasek.radek@seznam.cz, nebo mi zavolej na 602609108 či pošli SMS a nebo SZ. Rád bych se s tebou sešel, nebo za tebou někam dorazil aby jsme to zfoukli. Hrozně rád bych si taky užíval loketky ale bez tebe ji prostě nenamontuju :palec2: Díky moc za ochotu

Radek

• 2 týdny později...

čus jen jsem si četl o čem se tady bavíte ta mezera za loketkou pokud vím a viděl jsem to na oktávce tam je taky mezera v tunelu ,ale dávají tam do té mezery plastovou záslepku . Na Fabku se loketka nedělá seriově takže to v MB asi neřeší jinak všechny plasty co se dělají do aut se lisují na v rozměrech na desetiny mm. To jen malé odbočení jinak ať loketky slouží :D

Děkuju moc RomanoviR25 za vyřešení mojeho problému -_-

Děkuju moc RomanoviR25 za vyřešení mojeho problému  -_-

:palec2: ještě dodám tu pěnovku.

Upraveno od RomanR25

já chci pěnovku... je možno?? dojedu si :)

odkud jsi.

Já už bych chtěl loketku, Milotec už jsem prodal a brácha si teď zatím nemá o co opřít ruku <_<

odkud jsi.

Mladá Boleslav, ale skoro pořád Praha

Já už bych chtěl loketku, Milotec už jsem prodal a brácha si teď zatím nemá o co opřít ruku <_<

zatím bohužel nic. :(

odkud jsi.

Mladá Boleslav, ale skoro pořád Praha

napiš přez PM adresu a pošlu.

to brunoos: hm nejako to tu zmrzlo ohladom tych vyrobnych vykresov,nie?budu ci uz ani nie? aj ked pochybujem ze to niekto bude robit sam,ale len tak pre zaujimavost ci je to vobec mozne dat na papier B)

večer ti napišu PM,taky mam zajem :D

• 2 roky později...

Trochu to tady oživím...

Dodělával jsem si loketku ale měl jsem držák z octávky. Stačil ale jen U profil a kousek pasoviny a je to kol11

Foto pro inspiraci ;)

post-13530-1244452944_thumb.jpg

post-13530-1244452970_thumb.jpg

Dobrá práce :palec2: ,ale osobně bych pro dobrý pocit držák před instalací natřel ještě alespon základem, tak jak jsem to udělal s dražákem k loketce od RomanR25 ;)

• 6 měsíců později...

kde sa da kupit , ten drziak za tych 700, da sa potom nato pripevnit laktovka z octavky ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.