Béďa01 Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Ahoj, rád bych se vás zeptal zda-li máte někdo zkušenosti s touto značkou uvažuji o koupi podvozku s pevným snížením 35mm a rád bych od vás slyšel nějaké reference pokud jsou děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) Taky by mě zajímal názor na podvozek Supersport od Cartech group. Nikdo se nepodělí o zkušenosti?? Škrábu se za ušima, že bych do něj šel. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Tak nikdo nemáte zkušenosti s tímto podvozkem???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Tak nikdo nemáte zkušenosti s tímto podvozkem???? Nemám, takového výrobce vůbec neznám a tudíž soudím, že to nebude nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Taky by mě zajímal názor na podvozek Supersport od Cartech group. Nikdo se nepodělí o zkušenosti?? Škrábu se za ušima, že bych do něj šel. To mě taky zajímá tenhle podvozek, je tam zajímavá sleva, na O1 Combi TDI ho mají za 7.500 - 8.000 Kč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 o tomhle podvozku jsem v zivotě neslyšel a zrovna tady bych dával bacha na to, ze to nejlevnější se může dost prodražit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 o tomhle podvozku jsem v zivotě neslyšel a zrovna tady bych dával bacha na to, ze to nejlevnější se může dost prodražit Přesně moje slova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Tak jsem ho -(podvozek supersport) koupil a jsem zvědav jak se sním bude jezdit .Jinak pokud bude mít někdo zájem prodám sport.pružiny eibach -pro kit -30mm na oct. 1.9 tdi cena 2500Kč Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Tak takto vypadá snížení auta o 35 mm -podvozek supersport (doufám ,že sem dám tu fotku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 No a jak se to chová? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 chová se to asi takto : je to tvrdý jako kráva ,ale s tím jsem počítal mám pneu 225/45/17 jinak v zatáčce na suchu to neutrhneš drží stopu jako přibitý jen na mokru jsem s tím ještě nejel tak nevím co to udělá ,jinak maximální spokojenost montoval jsem ho v sobotu tak je ještě čas na nějaké delší hodnocení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misapietro Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Vypadá to velice dobře!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maranelo Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 taky mi tenhle podvozek vrta delsi dobu hlavou ale otazka by mela jeste mimo "jak se to chova" znit "kolik to vydrzi?" nechce se mi verit ze bych na podvozku za 8000,- najezdil rekneme 50 ooo km a to sem jeste mirnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Můžeš dát sem foto ještě když tam byly Eibachy? Pro srovnání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Jedna fotka na eibach -pružinách pro M5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Díky, ty máš v kufru subwoofer krabici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Tak teď vám přátelé napíši jak jsem si naběhl při koupi podvozku supersport .Po koupi jsem z něho měl velkou radost ,kterou vystřídalo neuvěřitelné zklamání a naštvání a to po jeho montáži a následném ujetí několika kilometrů .Psal jsem jak perfektně sedí atp.jenže jsem s ním najel jen pár set metrů a tak jsem psal co jsem psal .Počáteční nadšení se změnilo v noční můru po neznámém kovovém zvuku který mě překvapil a znervózněl .Tak jsem nelenil a zajel do garáže a zvedl auto na hever a sundal jsem přední kolo äbych zjistil co se stalo .K mému překvapení projeli oba přední tlumiče těhlicí až na manžetu homokloubu ,kterou roztrhli a všechna vazelína byla na vnitřní straně kol .Volal jsem tedy známému ,který mi v dílně podvozek montoval a ptal jsem se ho jak je to možné ,že projede tlimič těhlicí ? Myslel jsem si ,že to špatně utáhl a tak jsem zajel do jiného servisu aby mi řekli co bylo příčinou .Tam mi řekli ,že nebylo pořádně utaženo .Domluvil jsem se tedy na montáži a opravě manžet u nich .Po opravě jsem si auto vyzvedl a spokojen jsem odjel domů v domění ,že je po problému ,ale ouha po ujetí pěti set metrů opět kovová rána a tlumiče zase projeli až na homokloub ,zajel jsem tedy do servisu kde mi podvozek montovali co tedy s tím .Nechal jsem na auto namontovat seriový podvozek .Po sundání sportovního podvozku proběhlo měření průměru tlumiče a zjistilo se ,že je o 1mm užší než originál a tedy nepůjde utáhnou do seriové těhlice nehledě na to ,že materiál je strašně měkký ,variantu ,že probrousíme těhlici jsem odmítl což je logické nenechám se zabít kvůli špatným tlumičům . Nakonec mě to v servisu vyšlo na 4000Kč a závěr je takový ,že si dávejte pozor na to co kupujete za výhodnou cenu .Měl jsem na autech jiné sport.podvozky např.HP Sporting ,eibach atp.,ale nikdy se mi nestalo to co s tímto německým výrobkem.Nechci nikoho odrazovat od koupi tohoto produktu je možné ,že jen já jsem měl smůlu na nějaký zmetek ,ale já už si nikdy výrobek SUPERSPORT nekoupím S pozdravem Béďa 01 Jinak musím podotknout ,že mi peníze v obchodě kde jsem podvozek kupoval vrátili a byli velice vstřícní a ochotní ,děkuji jim za to (cartechgroup). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Tak teď vám přátelé napíši jak jsem si naběhl při koupi podvozku supersport .Po koupi jsem z něho měl velkou radost ,kterou vystřídalo neuvěřitelné zklamání a naštvání a to po jeho montáži a následném ujetí několika kilometrů .Psal jsem jak perfektně sedí atp.jenže jsem s ním najel jen pár set metrů a tak jsem psal co jsem psal .Počáteční nadšení se změnilo v noční můru po neznámém kovovém zvuku který mě překvapil a znervózněl .Tak jsem nelenil a zajel do garáže a zvedl auto na hever a sundal jsem přední kolo äbych zjistil co se stalo .K mému překvapení projeli oba přední tlumiče těhlicí až na manžetu homokloubu ,kterou roztrhli a všechna vazelína byla na vnitřní straně kol .Volal jsem tedy známému ,který mi v dílně podvozek montoval a ptal jsem se ho jak je to možné ,že projede tlimič těhlicí ? Myslel jsem si ,že to špatně utáhl a tak jsem zajel do jiného servisu aby mi řekli co bylo příčinou .Tam mi řekli ,že nebylo pořádně utaženo .Domluvil jsem se tedy na montáži a opravě manžet u nich .Po opravě jsem si auto vyzvedl a spokojen jsem odjel domů v domění ,že je po problému ,ale ouha po ujetí pěti set metrů opět kovová rána a tlumiče zase projeli až na homokloub ,zajel jsem tedy do servisu kde mi podvozek montovali co tedy s tím .Nechal jsem na auto namontovat seriový podvozek .Po sundání sportovního podvozku proběhlo měření průměru tlumiče a zjistilo se ,že je o 1mm užší než originál a tedy nepůjde utáhnou do seriové těhlice nehledě na to ,že materiál je strašně měkký ,variantu ,že probrousíme těhlici jsem odmítl což je logické nenechám se zabít kvůli špatným tlumičům . Nakonec mě to v servisu vyšlo na 4000Kč a závěr je takový ,že si dávejte pozor na to co kupujete za výhodnou cenu .Měl jsem na autech jiné sport.podvozky např.HP Sporting ,eibach atp.,ale nikdy se mi nestalo to co s tímto německým výrobkem.Nechci nikoho odrazovat od koupi tohoto produktu je možné ,že jen já jsem měl smůlu na nějaký zmetek ,ale já už si nikdy výrobek SUPERSPORT nekoupím S pozdravem Béďa 01 Jinak musím podotknout ,že mi peníze v obchodě kde jsem podvozek kupoval vrátili a byli velice vstřícní a ochotní ,děkuji jim za to (cartechgroup). Tak to jsem rád žes to řek, protože jsem ten podvozek taky chtěl koupit, ale po tomhle si teda dám pozor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Skoda, bohuzel doslo na to, co se o tom povida, ze je to sunt Za temer stejny prachy koupis Blbsteiny B4 a pruziny od Eibachu a ses kvalitou na jiny planete a jizdni vlastnosti, no, asi tak. Aspon, zes dostal penize zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Ja to tvrdil od zacatku, ze HP Sporting je HP Sporting, jinak teda tu to zkusenost ti opravdu nezavdim a myslim ze muzes byt rad, ze si dopadl tak jak si dopadl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 6. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Jo přátelé chybama se člověk učí a já jsem vyučen už napořád co se tlumičů týče . koupím si tlumiče koni a H R pružiny a bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scamp Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 mam tenhle podvozek doma vedle postele už sem si zažil svoje se špatně udělanejma rozvodama a nerad bych něco podobnýho s tlumičema... když budou sedět rozměry bude to ok?? přeci neznamená že podvozek od supersportu bude špatnej, kdyby byli stejný rozměry jako originál určitě by vydrželi aspon 1000km takže beru do ruky posuvku a přejte mi štestí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.