Přejít na obsah

Píchnuté pneu .. kolik stojí oprava

starman

Doporučené příspěvky

pokial je to v behuni (a nie v bocnici) do velkosti pat koruny, tak oprava stoji cca 99Sk (aj s DPH) a trva cca 2min (+cas na sundanie a nasundanie pneu z naboja)

Ak je to v bocnici, zalezi od velkosti, a v 90% úpripadov sa neopravuje, riziko poskodenia kordu

je to na rozhraní dezénu a boku pneu.. hm snad jsem to napsal motoristicky)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je to na rozhraní a ten hřebík je malej a plášť není enormě roztrhlej, tak tam k dojetí do servisu dej rezervu a jeď v tomhle marastu opatrně.

V servisu ti to zalepí (za studena) - cena tak do 100 Kč , mě to kupříkladu stálo 65,- Kč.

Pak záleží na tobě, co chceš a jakou spolehlivost... pokud jsou gumy nové (nebo skoro nové), dal bych do disku duši (pro jistotu).. jenom, ať ji ale nic nepropíchne.

Jinak, já měl gumy na dojetí a bylo už skoro jaro, tak jsem s tím studeným slepencem jezdil v poho až do května, kdy jsem dal letňáky a nic se nestalo.

Můžeš si vybrat :

1) nová guma

2) zalepit

3) dát duši

4) zalepit a dát duši

je to jen na tobě :) Já tvoji pneumatiku neviděl, ale zeptej se v servisu - měli by být na to odborníci.

Odkaz ke komentáři

Pokud je to na rozhraní a ten hřebík je malej a plášť není enormě roztrhlej, tak tam k dojetí do servisu dej rezervu a jeď v tomhle marastu opatrně.

V servisu ti to zalepí (za studena) - cena tak do 100 Kč , mě to kupříkladu stálo 65,- Kč.

Pak záleží na tobě, co chceš a jakou spolehlivost... pokud jsou gumy nové (nebo skoro nové), dal bych do disku duši (pro jistotu).. jenom, ať ji ale nic nepropíchne.

Jinak, já měl gumy na dojetí a bylo už skoro jaro, tak jsem s tím studeným slepencem jezdil v poho až do května, kdy jsem dal letňáky a nic se nestalo.

Můžeš si vybrat :

1) nová guma

2) zalepit

3) dát duši

4) zalepit a dát duši

je to jen na tobě :) Já tvoji pneumatiku neviděl, ale zeptej se v servisu - měli by být na to odborníci.

cena byla 140 kč, zitra sem dám fotku, jak to opravili a kde bude vidět díra

ale ted...

díky za hezkou odpověď

Editováno: , autor: starman
Odkaz ke komentáři

Jasne, dej sem foto, uz se tesim, ze uvidim opraveny defekt, jeste jsem to nikdy nevidel.Promin te vsichni, ale zacina to tady byt jak ve zvlastni skole a resi se tady uz opravdu uuuuplne pi.........ny.No a jeste jsem se chtel zeptat na kterou predvolbu radia mate naladenou Evropu2, at nejsem mimo misu? :smich::smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Jasne, dej sem foto, uz se tesim, ze uvidim opraveny defekt, jeste jsem to nikdy nevidel.Promin te vsichni, ale zacina to tady byt jak ve zvlastni skole a resi se tady uz opravdu uuuuplne pi.........ny.No a jeste jsem se chtel zeptat na kterou predvolbu radia mate naladenou Evropu2, at nejsem mimo misu? :smich::smich::smich::smich:

to mě mrzí

řeším jen jedno

zda jezdit s takovým kolem...

pardon..že jsem se ptal

Odkaz ke komentáři

Ona pneumatika je bezpečnostně relevantní díl na autě - dokonce tuším má i něco jako "A" znak (á, modří již vědí)

V Americe dokonce ty pneumatiky rengenujou, jestli jsou OK - viz problémy s jednou japonsko-americkou značkou.

A co se týká předvolby, tak v autě mám rádio Tesla se svěma kroutítkama a bez předvoleb. Poslouchám to, co neprská B)

Odkaz ke komentáři

Ona pneumatika je bezpečnostně relevantní díl na autě - dokonce tuším má i něco jako "A" znak (á, modří již vědí)

V Americe dokonce ty pneumatiky rengenujou, jestli jsou OK - viz problémy s jednou japonsko-americkou značkou.

A co se týká předvolby, tak v autě mám rádio Tesla se svěma kroutítkama a bez předvoleb. Poslouchám to, co neprská B)

fotky sem dám asi až zítra, včera jsem měl frmol

neodradí mě remcání :)

já mám panasonic..

evropu 2 nemusím, ale mám ji na 6tce :))

p.s.

to kolo bude jako rezerva (samozřejmě je zimní)

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Pokud to sundali z ráfku a je to lepený zevnitř tzv, nýtem (hříbkem) tak je to O.K.Ale pokud bez demontáže zvenku,tak to moc spolehlivý není.Je to dočasné řešení a někdy to uniká i když to spousta servisů běžně lepí touto metodou měli by na to upozornit.

Odkaz ke komentáři

Pokud to sundali z ráfku a je to lepený zevnitř tzv, nýtem (hříbkem) tak je to O.K.Ale pokud bez demontáže zvenku,tak to moc spolehlivý není.Je to dočasné řešení a někdy to uniká i když to spousta servisů běžně lepí touto metodou měli by na to upozornit.

sundali z ráfku a lepili zevnitř..

díky za radu

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...