Publikováno Leden 29, 200718 r Prosím o radu.. mám píchlou zimní pneumatiku, v dezénu, ale na boku, prostě na okraji stopy.. omlouvám se, asi to popisuju blbě.. hřebík nebo co to je jsem tam nechal, utíká pomalu. kolik stojí v servise obvykle zalepení?
Leden 29, 200718 r pokial je to v behuni (a nie v bocnici) do velkosti pat koruny, tak oprava stoji cca 99Sk (aj s DPH) a trva cca 2min (+cas na sundanie a nasundanie pneu z naboja) Ak je to v bocnici, zalezi od velkosti, a v 90% úpripadov sa neopravuje, riziko poskodenia kordu
Leden 29, 200718 r Autor pokial je to v behuni (a nie v bocnici) do velkosti pat koruny, tak oprava stoji cca 99Sk (aj s DPH) a trva cca 2min (+cas na sundanie a nasundanie pneu z naboja)Ak je to v bocnici, zalezi od velkosti, a v 90% úpripadov sa neopravuje, riziko poskodenia kordu je to na rozhraní dezénu a boku pneu.. hm snad jsem to napsal motoristicky)
Leden 29, 200718 r zalezi od poskodenia kordu, takto od stola to odboprne neposudim ... to by som prenechal odbornikom ...
Leden 29, 200718 r Autor zalezi od poskodenia kordu, takto od stola to odboprne neposudim ... to by som prenechal odbornikom ... dneska odpo to dám do pneuservisu, a pak sem dám fotku, třebas pro jiné lidičky, díky za radu
Leden 29, 200718 r Pokud je to na rozhraní a ten hřebík je malej a plášť není enormě roztrhlej, tak tam k dojetí do servisu dej rezervu a jeď v tomhle marastu opatrně. V servisu ti to zalepí (za studena) - cena tak do 100 Kč , mě to kupříkladu stálo 65,- Kč. Pak záleží na tobě, co chceš a jakou spolehlivost... pokud jsou gumy nové (nebo skoro nové), dal bych do disku duši (pro jistotu).. jenom, ať ji ale nic nepropíchne. Jinak, já měl gumy na dojetí a bylo už skoro jaro, tak jsem s tím studeným slepencem jezdil v poho až do května, kdy jsem dal letňáky a nic se nestalo. Můžeš si vybrat : 1) nová guma 2) zalepit 3) dát duši 4) zalepit a dát duši je to jen na tobě Já tvoji pneumatiku neviděl, ale zeptej se v servisu - měli by být na to odborníci.
Leden 30, 200718 r Já osobně slyšel, že zrovna přechod běhoun-bočnice se nýtem (ani nijak jinak) neopravuje. Ani po hřebíku. Že by kvůli deformaci pneu nedovedli zajistit kvalitu opravy?
Leden 30, 200718 r Autor zalezi od poskodenia kordu, takto od stola to odboprne neposudim ... to by som prenechal odbornikom ... kolo mám spravené, co nejdříve sem dám fotky (zítra)
Leden 30, 200718 r Autor Pokud je to na rozhraní a ten hřebík je malej a plášť není enormě roztrhlej, tak tam k dojetí do servisu dej rezervu a jeď v tomhle marastu opatrně.V servisu ti to zalepí (za studena) - cena tak do 100 Kč , mě to kupříkladu stálo 65,- Kč. Pak záleží na tobě, co chceš a jakou spolehlivost... pokud jsou gumy nové (nebo skoro nové), dal bych do disku duši (pro jistotu).. jenom, ať ji ale nic nepropíchne. Jinak, já měl gumy na dojetí a bylo už skoro jaro, tak jsem s tím studeným slepencem jezdil v poho až do května, kdy jsem dal letňáky a nic se nestalo. Můžeš si vybrat : 1) nová guma 2) zalepit 3) dát duši 4) zalepit a dát duši je to jen na tobě Já tvoji pneumatiku neviděl, ale zeptej se v servisu - měli by být na to odborníci. cena byla 140 kč, zitra sem dám fotku, jak to opravili a kde bude vidět díra ale ted... díky za hezkou odpověď Upraveno Leden 30, 200718 r od starman
Leden 30, 200718 r Jasne, dej sem foto, uz se tesim, ze uvidim opraveny defekt, jeste jsem to nikdy nevidel.Promin te vsichni, ale zacina to tady byt jak ve zvlastni skole a resi se tady uz opravdu uuuuplne pi.........ny.No a jeste jsem se chtel zeptat na kterou predvolbu radia mate naladenou Evropu2, at nejsem mimo misu?
Leden 30, 200718 r Autor Jasne, dej sem foto, uz se tesim, ze uvidim opraveny defekt, jeste jsem to nikdy nevidel.Promin te vsichni, ale zacina to tady byt jak ve zvlastni skole a resi se tady uz opravdu uuuuplne pi.........ny.No a jeste jsem se chtel zeptat na kterou predvolbu radia mate naladenou Evropu2, at nejsem mimo misu? to mě mrzí řeším jen jedno zda jezdit s takovým kolem... pardon..že jsem se ptal
Leden 30, 200718 r Ona pneumatika je bezpečnostně relevantní díl na autě - dokonce tuším má i něco jako "A" znak (á, modří již vědí) V Americe dokonce ty pneumatiky rengenujou, jestli jsou OK - viz problémy s jednou japonsko-americkou značkou. A co se týká předvolby, tak v autě mám rádio Tesla se svěma kroutítkama a bez předvoleb. Poslouchám to, co neprská
Leden 31, 200718 r Autor Ona pneumatika je bezpečnostně relevantní díl na autě - dokonce tuším má i něco jako "A" znak (á, modří již vědí)V Americe dokonce ty pneumatiky rengenujou, jestli jsou OK - viz problémy s jednou japonsko-americkou značkou. A co se týká předvolby, tak v autě mám rádio Tesla se svěma kroutítkama a bez předvoleb. Poslouchám to, co neprská fotky sem dám asi až zítra, včera jsem měl frmol neodradí mě remcání já mám panasonic.. evropu 2 nemusím, ale mám ji na 6tce ) p.s. to kolo bude jako rezerva (samozřejmě je zimní)
Leden 31, 200718 r ja som mal v behuni dva krat defekt a beham na tom doteraz bez problemov a bez duse dnu
Únor 2, 200718 r Autor to je f pohode ok, díky za názor nebojím se s ní jezdit, jen jsem se chtěl zeptat... dík
Únor 5, 200718 r Autor Souvisi pichla pneu primo s fabii? Presunuji do Ostatni... ok, pardon, něvěděl jsem kam tto dát, teda spíš jo, ale myslel jsem si že to má blíž k motoru... dík
Duben 29, 200718 r Ahoj Starman, ak by si mal niekedy nejaky problem s pneu tak sa ozvi a ja ti rád poradím.Sam to opravujem ako školený pracovník.S pozdravom
Duben 29, 200718 r Pokud to sundali z ráfku a je to lepený zevnitř tzv, nýtem (hříbkem) tak je to O.K.Ale pokud bez demontáže zvenku,tak to moc spolehlivý není.Je to dočasné řešení a někdy to uniká i když to spousta servisů běžně lepí touto metodou měli by na to upozornit.
Duben 30, 200718 r Autor Ahoj Starman, ak by si mal niekedy nejaky problem s pneu tak sa ozvi a ja ti rád poradím.Sam to opravujem ako školený pracovník.S pozdravom ok, díky, moc pomoc se vždy cení.."
Duben 30, 200718 r Autor Pokud to sundali z ráfku a je to lepený zevnitř tzv, nýtem (hříbkem) tak je to O.K.Ale pokud bez demontáže zvenku,tak to moc spolehlivý není.Je to dočasné řešení a někdy to uniká i když to spousta servisů běžně lepí touto metodou měli by na to upozornit. sundali z ráfku a lepili zevnitř.. díky za radu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.