dada Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj Páni Škodovkáři,máte perfektní foooRUM, chtěl jsem se zeptat jestli by bylo možny zjistit skutečný stav km u O1 2000 TDi 81kW programem VAG COM max 2000???pokud teda někdo aktivně už nevyměnil budíky,díky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 vag comem 2000 asi ne umí to vag com 607 a nezjištuje se to v budících ale v ř.j. motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dada Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Aha,a ten vag com 607 z netu www.obd-2.websnadno to asi neumí,a bylo by možny se u tebe někdy zastavit??? mám dobrou slivovici (spoň si to myslím) dik za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras82 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Pokud máš kabel s HW klíčem, tak by to zvládl. Já ho mám. Kdyby něco jsem z Jihlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Aha,a ten vag com 607 z netu www.obd-2.websnadno to asi neumí,a bylo by možny se u tebe někdy zastavit??? mám dobrou slivovici (spoň si to myslím) dik za info... Mužeme to zkusit, ale jestli máš Octu před faceliftem tak to asi ř.j. nepodporuje . já mám model 2000 , tam to nejde a na naší druhé Octě, která je MR2001 tak tam jdou vyčíst km z ř.j. motoru. Když budeš chtít můžeš se ozvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dada Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 No tak to asi nic nevyčteme,mám 01/2000, a mám k-line interface, tím toho asi taky moc nezvládneme,ale vag max 2000 přes to chodí,jak vypadá ten kabel s tím hardwerovym klíčem popř. interfacem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 pred faceliftem to opravdu nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dada Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 hm to je ale škoda , a jestli by byl někdo ochoten poradit čím a jak se dělá kalibrace tacho a vyčítání skutečného stavu km a v neposlední řadě kde se to dá sehnat,našel jsem pc-autodiagnostika ale moc temu nevěřím,chtěl bych raději poradit od lidí znalých těchto problémů, děkuji za info...dada 1,9TDi combi L&k Kroměříž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 hm to je ale škoda , a jestli by byl někdo ochoten poradit čím a jak se dělá kalibrace tacho a vyčítání skutečného stavu km a v neposlední řadě kde se to dá sehnat,našel jsem pc-autodiagnostika ale moc temu nevěřím,chtěl bych raději poradit od lidí znalých těchto problémů, děkuji za info...dada 1,9TDi combi L&k Kroměříž Jaký to máš rok výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dada Vloženo 18. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 mám 01 2000 laurin&klement TDi 81 kW, tam asi kilometry nepudou vyčíst, bévám kousek od němčic nad hanou, bych se mohl někdy stavit a pokecat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPAJAS Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Vag 607 to umí vyčíst jen na TDI motorech. Na motorech benzínových to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Vag 607 to umí vyčíst jen na TDI motorech. Na motorech benzínových to nejde. resp. jen na určitých typech a číslech ŘJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REVEL Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 HOSI s čtečkou TS-02 to jde vycist na všech autech vw group Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Moc se neraduj.Už je na světě soft,který to přepisuje i v ŘJ motoru.Takže to bude za chvíli pasé. Jinak to tady ve Štramberku umíme taky ze všech jednotek koncernu VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milinek Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 U nás v Teplicích to také není problém..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 A co někdo v okolí -Praha,Kladno,Beroun? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dada Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 copak je čtečka TS 02, dá se někde sehnat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zizuzidan Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 A co někdo v okolí -Praha,Kladno,Beroun? Znal bych člověka s Berouna co to umí,jeto Profík upraví jak v budíkách tak v motor.jednotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 (editace) zdravim nenasiel by sa tu niekto z vychodneho slovenska co by mi vedel vycitat stav tachometra z RJ? sory za OT nechcel som zakladat novu temu Editováno: 11. Prosinec 2007, autor: martino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pre.vit Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Mohl by mi někdo napsat postup, kde přesně to v tom vagu najít?? Mám vag 704.1, ale ve VISu jsem si ten postup nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drapek Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Mohl by mi někdo napsat postup, kde přesně to v tom vagu najít?? Mám vag 704.1, ale ve VISu jsem si ten postup nenašel... spustíš VAG dáš automatické příkazy a pak čtení skutečné hodnoty tachometru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pre.vit Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 spustíš VAG dáš automatické příkazy a pak čtení skutečné hodnoty tachometru Jo, jo dík. Už mi to odpověděli na audiclubu, ale zjistil jsem že ta moje kráva tohle nepodporuje. Jak je to se škodovkama, od kolikáteho roku to umějí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jo, jo dík. Už mi to odpověděli na audiclubu, ale zjistil jsem že ta moje kráva tohle nepodporuje. Jak je to se škodovkama, od kolikáteho roku to umějí?? Každá TDI po faceliftu. Tedy od MR2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forkyn Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Každá TDI po faceliftu. Tedy od MR2001 Ahoj já jsem koupil Fabii SDI 12/2003, bylo by to možný u ní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Ahoj já jsem koupil Fabii SDI 12/2003, bylo by to možný u ní? Asi by to mělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.