Publikováno Leden 30, 200718 r Unás so to čeká během asi 14 dní už to bude druhý,první je holka a ,to druhý nikdo neví, no necháme se překvapit.Bud to bude škoda a nabo škodovka každopadně to bude jejich příjmení na celí život. To bude doma divočina!
Leden 30, 200718 r Tak hlavne at to vse vyjde a je to zase holka, neni nic hezciho nez byt doma sam chlap G R A T U L A C E ! ! !
Únor 20, 200718 r Autor tak je to HOLKA jmenuje se veronička 3,70kg 51 cm dnes rano v 7,25. Žena i malá jsou v pořadku a zdravé ,a včer se de nato
Únor 20, 200718 r Velka gratulace k miminku,hlavne pro oba pevne zdravi... Takze dve holky.... Ja mel kluka az napotreti..
Únor 20, 200718 r Neznam te, ale cela tata a mama Gratuluji, jak jsem rikal, neni nic hezciho, nez nemit doma chlapskou oporu!
Únor 20, 200718 r Jo jo chlapi díky moc,a ted jdu na pivčo. hlavne aby jich nebylo moc hlavne zdravicko
Únor 20, 200718 r tak je to HOLKA jmenuje se veronička 3,70kg 51 cm dnes rano v 7,25. Žena i malá jsou v pořadku a zdravé ,a včer se de nato Je super, že obě holky ksou v pohodě. Moc gratuluju a přidám jedno moje oblíbené pořekadlo: Kdo chce kam, pomožme mu tam a dobře ti tak ty trůbo, ty budeš za 12 - 14 let odhánět frajery s brokovnicí v ruce
Únor 20, 200718 r Autor chlapi ja su rád že je mám , 2* u porodu sem si to užil,stačí! Su rád ža sem se v tom autě nezabil ,byla to moja pičo .... , dnes už je všechno trošku jinač ,aleživot je někdy krasný a proto ,CHCI ŽÍT!!!!!!
Únor 20, 200718 r chlapi ja su rád že je mám , 2* u porodu sem si to užil,stačí! Su rád ža sem se v tom autě nezabil ,byla to moja pičo .... , dnes už je všechno trošku jinač ,aleživot je někdy krasný a proto ,CHCI ŽÍT!!!!!! Tak to nám nemusíš říkat, že jsi rád že je máš, to je snad více než jasné a ty moje kecy musíš brát s hóóóódně véééééélikou rezervou
Únor 20, 200718 r Obe jsou velmi hezke, ikdyz mimino po narozeni zase tak hezke neni, kdyz je vsak tvoje, je nejhezci , treti jsem nevidel! Jak rika baurak, hlavne zdravicko a klido se i vylej jak vaza!
Únor 20, 200718 r tak tak, strýcovi sa narodil skoro presne pred rokom syn a až dovtedy som si nevedel predstaviť akého šťastného môže spraviť z človeka mimino... Tak veľa štastia, zdravia, lásky a snaž sa byť najlepší otec pod SLnkom (aj nad ním )
Únor 21, 200718 r chlapi ja su rád že je mám , 2* u porodu sem si to užil,stačí! Su rád ža sem se v tom autě nezabil ,byla to moja pičo .... , dnes už je všechno trošku jinač ,aleživot je někdy krasný a proto ,CHCI ŽÍT!!!!!! veliká gratulace ta větší,to je krásná princezna nás to čeká za cca 5 týdnů Upraveno Únor 21, 200718 r od Sejis
Únor 21, 200718 r chlapi ja su rád že je mám , 2* u porodu sem si to užil,stačí! Su rád ža sem se v tom autě nezabil ,byla to moja pičo .... , dnes už je všechno trošku jinač ,aleživot je někdy krasný a proto ,CHCI ŽÍT!!!!!! veliká gratulace ta větší,to je krásná princezna nás to čeká za cca 5 týdnů Ty už jsi zase v tom? To spíš na to vypadám já a né ty
Únor 21, 200718 r Autor Předběžna gratulace a víte co to bude?ja to do poslední chvíle nevěděl ,a u porodu jsem jen netrpělivě nakukoval.
Únor 21, 200718 r Předběžna gratulace a víte co to bude?ja to do poslední chvíle nevěděl ,a u porodu jsem jen netrpělivě nakukoval. Když sem si to představil, jak nakukuješ, tak jsem se smíchy skoro pochcal
Únor 22, 200718 r Předběžna gratulace a víte co to bude?ja to do poslední chvíle nevěděl ,a u porodu jsem jen netrpělivě nakukoval. no já bych chtěl jako děda kluka,Semi taky,ale mám pocit ,že to bude asi prinzezna ....hlavně at je to zdravé
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.