Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim vsechny,

pred chvili jsem dorazil domu i ja. Ted budu zpracovavat fotky a doufam, ze se mi do zitrejsiho rana podari - fotek je hodne a bude tezke vybrat nejlepsi :)

Jinak dekuji vsem zucastnenym za vyborne prozity den. Pokud spravne pocitam, bylo tam 15 Roomíků. Myslim, ze na poprve se setkani vyborne povedlo, prekvapilo me, kolik tam bylo aut a lidicek :)

Nastesti se pocasi umoudrilo, takze jsme napriklad mohli spolecne zajit na obed do "venkovni" restaurace :)

Vloženo

Jinak sraz vyšel opravdu výborně. Počasí přesně akorát no paráda. Už se těším až bude další :palec2:lol:)

Ten nápad na těch Slapech v létě by nebyl spatný ;)

post-6206-1178481738_thumb.jpg

Vloženo
No jestli budou ty Slapy, to bude paráda si myslím :)

Přesně tak. :palec2:

Jo kdyby jsi chtěl modýlek Rumíka v červené Corridě ten malinky 1:72 tak dej vědět. ;)

Vloženo
Jinak sraz vyšel opravdu výborně. Počasí přesně akorát no paráda. Už se těším až bude další :palec2:lol:)

Ten nápad na těch Slapech v létě by nebyl spatný ;)

A teď kdo je kdo?.. ;)

Vloženo (editace)
Aleš nás ještě fotil každýho u svého auta tak na to možná příjdeme

jojo, Aleš nás má rozlišený ;)

Editováno: , autor: foromen
Vloženo (editace)

Ahojky lidicky.

dorazil sem do civilizace az dnes rano a mam ted napilno s pisemkama pro studentiky, tak fotecky proberu az po obede. Kazdopadne diky vsem zucastnenym. :palec2: Bylo to paradni. ani sem necekal takovou hojnou ucast. A bylo na co koukat. Je zajimave, jaka rozdilna skupina lidi se sesla.

tak neupravene fotky ke stazeni zde

Editováno: , autor: Blacky
Vloženo

Tak jsem právě koukal na fotky a video na RoomsterClubu. Opravdu moc pěkný. Aleš toopravdu skvěle vyřešil :palec2: Už se moc těším na další setkání :)lol a žážitky.

Vloženo

Zdravim Vas,

omlouvam se, ze se fotky ze srazu odjevily na strankach RoomsterClubu az dnes v noci, ale malinko jsem si s nima pohral ve Photoshopu, coz se trosku protahlo.

Jsem rad, ze se vam obrazky libi :)

Vloženo
Zdravim Vas,

omlouvam se, ze se fotky ze srazu odjevily na strankach RoomsterClubu az dnes v noci, ale malinko jsem si s nima pohral ve Photoshopu, coz se trosku protahlo.

Jsem rad, ze se vam obrazky libi :)

To nevadí ale výdledek stojí za to ;) Díky

Vloženo
Manzelka se pta kdy prej budou ty Slapy? :D-_-

taky by me zajimalo, ja osobne to vidim nejak jako sraz v sobotu rano, nekde u Prahy, tka jizda s volnou kolonou na misto , zustat do nedele, a po obede supoky domu. kol5

Vloženo (editace)

Tak i já musím konstatovat, že Aleš to vyparádil náramně, a mě těší, že jsem mohl i já přispět tou trochou do mlýna. Doufám, že se videoklip také líbí. Aleši, Velké díky.

Editováno: , autor: foromen
Vloženo

Jeste jednou Vam dekuju za chvalu! Jsem moc rad, ze se Vam libilo na nasem prvnim setkani. Tesi me i Vase spokojenost s mymi fotkami, umistenymi na strankach kol1

Jeste maly bonus -> dnes v noci se mi nak nechtelo spat, tak jsem misto převalovani se v posteli radsi strankam RoomsterClubu zpraskal nove zahlavi -> kouknete na www.roomsterclub.com kol118

Vloženo

jelikoz musim dnes do prahy a zustavam so zitra, tka se asi na chvliku stavim na Chabrech (5.setkani Skodahome), nechysta se tam nekdo?

BTW: Alesi heeeezky :palec2: jen jeste aby si nekdo z nas toho Scoutika koupil :p

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...