foromen Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 (editace) To Blacky: Paráda, tvůj telefon mám uloženej, můj máš na SZ. Radotín: Foromen, Blacky, Vladinek, Mirda328, (zatím, další budou doplněni podle aktuálnosti). Editováno: 22. Duben 2007, autor: foromen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Ja se jeste vratim k ucasti na srazu na Karlstejnu. Muzu tedy (nezavazne) pocitat, ze z RoomsterClubu prijedou: ntr23, foromen, Blacky, mvh, mirda328, Vladinek, Pitt, Jirka67 (možna) Kdybych na nekoho zapomel, nebo by chtel jeste nekdo za nami prijet, ozvete se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda328 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Já přijedu určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 já ještě nevím, uvidím jak na tom bude rodina..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerv03 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Já to mám kousek a tak se tam taky zastavím. Cerv03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Tak to u mě vypadá nadějně, na 90% bych měl Karlštejn stihnout. Jen bych měl poznámku nebo námět: I když já to mám na Karlštejn kousek, přece jenom nebylo by lepší zahájit sraz až v 11 hodin? Je to sobota a kdo to má dál bude muset vyjíždět docela brzo. Když nebudete chtít, nic se neděje byl to jen můj nápad, abychom nemuseli vstávat brzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Tak to u mě vypadá nadějně, na 90% bych měl Karlštejn stihnout.Jen bych měl poznámku nebo námět: I když já to mám na Karlštejn kousek, přece jenom nebylo by lepší zahájit sraz až v 11 hodin? Je to sobota a kdo to má dál bude muset vyjíždět docela brzo. Když nebudete chtít, nic se neděje byl to jen můj nápad, abychom nemuseli vstávat brzo no mam dva argumenty pro zachovani stavajici ho casu. 1. uz stim vetsina lidi pocita 2. potrebuji byt kolem pate zase zpet v UL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Tak to u mě vypadá nadějně, na 90% bych měl Karlštejn stihnout.Jen bych měl poznámku nebo námět: I když já to mám na Karlštejn kousek, přece jenom nebylo by lepší zahájit sraz až v 11 hodin? Je to sobota a kdo to má dál bude muset vyjíždět docela brzo. Když nebudete chtít, nic se neděje byl to jen můj nápad, abychom nemuseli vstávat brzo no mam dva argumenty pro zachovani stavajici ho casu. 1. uz stim vetsina lidi pocita 2. potrebuji byt kolem pate zase zpet v UL OK, chápu, byl to jen návrh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 OK, chápu, byl to jen návrh no pokud bude vic argunemtu pro to posunout, tak se prizpusobim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 No tak mě osobně to je jedno, já se přizpůsobím většině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Zdravim Vas, ja se pokusim dojet (stribrna Octavia II, spz 3T7 3208) jeste pred 10 hodinou a nejak tam to parkoviste pokutit, abychom tam vlezli. Myslim si, ze je defacto jedno, jestli sraz bude od 10 nebo 11 hodin. Neprijedeme vsichni stejne presne na cas, takze je lepsi uvest "jen" zacatek okolo 10 hodiny a kdyz nekdo prijede pozdeji, nevadi, my mu neujedeme. Jinak behem dnesniho dne se pokusim na stranky RoomsterClubu (rubrika Srazy) doplnit podrobnejsi informace. Vzhledem k tomu, ze jsem tam nikdy nebyl, to asi bude trosku obtiznejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 (editace) Takže pánové, Kdo jede na Radotín, potvrďte prosím, ať mám přehled, na koho mám čekat. Zatím počítám jak výše uvedeno. S Blackym se srazíme na Ruzyni v 8,30 hod. a pak dojedem do Radotína, takže to vidím tak že kolem 9,00 hod jsme v Radotíně. Tam se čeká do 9,30 hod a odjezd směr Karlštejn, Parkoviště viz výše. Pro všechny případy můj. tel.: 605808122 Editováno: 26. Duben 2007, autor: foromen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda328 Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 (editace) Takže pánové, Kdo jede na Radotín, potvrďte prosím, ať mám přehled, na koho mám čekat. Zatím počítám jak výše uvedeno.S Blackym se srazíme na Ruzyni v 8,30 hod. a pak dojedem do Radotína, takže to vidím tak že kolem 9,00 hod jsme v Radotíně. Tam se čeká do 9,30 hod a odjezd směr Karlštejn, Parkoviště viz výše. Pro všechny případy můj. tel.: 605808122 Potvrzuji odjezd z Radotína, přijedu na tu plochu za zahradnictvím kolem 09.00hod. Teď jsem si přečetl email od Aleše Vaňka, ze kterého jsem zjistil, že sraz v Radotíně není za tím zahradnictvím, ale za benzínkou, takže samozřejmě dorazím tam. Editováno: 27. Duben 2007, autor: mirda328 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Mirdo, ten mail od Aleše upřesňuje sraz na Karlštejně, to se místa v Radotíně netýká, platí původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda328 Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Mirdo, ten mail od Aleše upřesňuje sraz na Karlštejně, to se místa v Radotíně netýká, platí původní. Tak jsem z toho nějakej popletenej, je to tedy to parkoviště nebo plocha za tím zahradnictvím v Radotíně? Za tou plochou ve směru do Radotína je autosalon Femat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Mirdo, ten mail od Aleše upřesňuje sraz na Karlštejně, to se místa v Radotíně netýká, platí původní. Tak jsem z toho nějakej popletenej, je to tedy to parkoviště nebo plocha za tím zahradnictvím v Radotíně? Za tou plochou ve směru do Radotína je autosalon Femat. myslim, ze se tam najdem, pochybuju, ze tam bude nejak vic roomsteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Mirdo, ten mail od Aleše upřesňuje sraz na Karlštejně, to se místa v Radotíně netýká, platí původní. Tak jsem z toho nějakej popletenej, je to tedy to parkoviště nebo plocha za tím zahradnictvím v Radotíně? Za tou plochou ve směru do Radotína je autosalon Femat. Když vjedeš do Radotína od Chuhle, tak po levé straně hned první plac, s Blackym tam budem kolem 9,00, a jak Blacky říká, auta poznáme. Já i Blacky máme ty nápisy Roomster na bocích, jedno auto červený, druhý modrý. Tak to by bylo abychom se nenašli. V nejhorším si ulož moje tel. číslo a brnkni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Tak u mne možná nastane změna a přijedu rovnou na Karlštejn ale ještě to v nejbližších dnech upřesním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda328 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Mirdo, ten mail od Aleše upřesňuje sraz na Karlštejně, to se místa v Radotíně netýká, platí původní. Tak jsem z toho nějakej popletenej, je to tedy to parkoviště nebo plocha za tím zahradnictvím v Radotíně? Za tou plochou ve směru do Radotína je autosalon Femat. Když vjedeš do Radotína od Chuhle, tak po levé straně hned první plac, s Blackym tam budem kolem 9,00, a jak Blacky říká, auta poznáme. Já i Blacky máme ty nápisy Roomster na bocích, jedno auto červený, druhý modrý. Tak to by bylo abychom se nenašli. V nejhorším si ulož moje tel. číslo a brnkni. V sobotu jsem na kole s manželkou projížděl Černošice, je tam objížĎka směrem od Radotína do Černošic -------------------------------------------------------------------------------- PRAHA RADOTÍN Kraj: Hlavní město Praha Město: Praha Městská část: Praha 5 Úsek: Karlická směr z centra Událost: neprůjezdná komunikace, práce na silnici, objížďka vedena přes ul. Zderazská, obcí Třebotov, Solopysky až do Černošic Doba platnosti: od 24.04.2007 12:00 do 30.09.2007 17:00 Tak bychom s tím měli počítat, hlavně časově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 (editace) Mirdo, ten mail od Aleše upřesňuje sraz na Karlštejně, to se místa v Radotíně netýká, platí původní. Tak jsem z toho nějakej popletenej, je to tedy to parkoviště nebo plocha za tím zahradnictvím v Radotíně? Za tou plochou ve směru do Radotína je autosalon Femat. Když vjedeš do Radotína od Chuhle, tak po levé straně hned první plac, s Blackym tam budem kolem 9,00, a jak Blacky říká, auta poznáme. Já i Blacky máme ty nápisy Roomster na bocích, jedno auto červený, druhý modrý. Tak to by bylo abychom se nenašli. V nejhorším si ulož moje tel. číslo a brnkni. V sobotu jsem na kole s manželkou projížděl Černošice, je tam objížĎka směrem od Radotína do Černošic -------------------------------------------------------------------------------- PRAHA RADOTÍN Kraj: Hlavní město Praha Město: Praha Městská část: Praha 5 Úsek: Karlická směr z centra Událost: neprůjezdná komunikace, práce na silnici, objížďka vedena přes ul. Zderazská, obcí Třebotov, Solopysky až do Černošic Doba platnosti: od 24.04.2007 12:00 do 30.09.2007 17:00 Tak bychom s tím měli počítat, hlavně časově. Snad to zvládnem, kdyžtak na Karlštejn dorazíme později. Editováno: 30. Duben 2007, autor: foromen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 HUŽ se to blíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 jj v patek musim jeste rumika vylestit , snad bude pekne pocasi, ted sice sviti slunicko, ale pekna klada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Jo už se to blíží. Doufejme že bude hezký počasí, ikdyž hlásí oblačno Snad jim to nevyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Zdravim Vas,ja se pokusim dojet (stribrna Octavia II, spz 3T7 3208) jeste pred 10 hodinou a nejak tam to parkoviste pokutit, abychom tam vlezli. Myslim si, ze je defacto jedno, jestli sraz bude od 10 nebo 11 hodin. Neprijedeme vsichni stejne presne na cas, takze je lepsi uvest "jen" zacatek okolo 10 hodiny a kdyz nekdo prijede pozdeji, nevadi, my mu neujedeme. Jinak behem dnesniho dne se pokusim na stranky RoomsterClubu (rubrika Srazy) doplnit podrobnejsi informace. Vzhledem k tomu, ze jsem tam nikdy nebyl, to asi bude trosku obtiznejsi Tak jsem koukal na mapku - je to jasný. Na Karlštejně jsem byl už mockrát, ale poslední 2 roky ne. V každým případě se připravte na to, že jestli bude hezky, může být to parkoviště dost plný. Je to hlavní parkoviště pro návštěvníky hradu, takže parkovné bude i trochu víc stát, ale už nevím kolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 (editace) tsss., jedem az nahoru tak rosnickari prorokujou dest a dest od patku do nedele, grrrrrr uviidme. Editováno: 3. Květen 2007, autor: Blacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky