foromen Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 (editace) JOJO, zrovna jsem koukal na předpověď, nevypadá to zrovna na parno, snad moc nezmoknem. Editováno: 3. Květen 2007, autor: foromen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Tak Já potvrzuji taky ten Radotín, přijedu tam. Musel jsem něco pořešit v práci. A nakonec jdu v neděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Tak Já potvrzuji taky ten Radotín, přijedu tam. Musel jsem něco pořešit v práci. A nakonec jdu v neděli Fajn, s Blackym počítám že tam budem kolem 9,00 hod. Zatím jsme na ten Radotín asi 4 : Foromen, Blacky, Vladinek, Mirda328. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 jj v patek musim jeste rumika vylestit , snad bude pekne pocasi, ted sice sviti slunicko, ale pekna klada. Taky mám Romču objednanýho na leštění, jen to počasí se mi moc nelíbí, asi to bude zbytečná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Taky se chystám Rumíka vyleštit. Toho počasí se taky bojím snad nebude alespoň pršet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Taky doufam, ze nebude prset a ze to pucovani auta nebude zbytecne ... Verim, ze se na to parkoviste vlezeme, v nejhorsim (malo mista, vysoka cena) se presuneme na mene frekventovane parkoviste ... Aktualni prehled ohlasenych clenu najdete na strankach v rubrice Srazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 hihi koukam ze sme na to vsichni stejne, ja jdu lestit rumika taky zitra odpoledne., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda328 Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Tak Já potvrzuji taky ten Radotín, přijedu tam. Musel jsem něco pořešit v práci. A nakonec jdu v neděli Fajn, s Blackym počítám že tam budem kolem 9,00 hod. Zatím jsme na ten Radotín asi 4 : Foromen, Blacky, Vladinek, Mirda328. Ahoj vespolek, u mě drobná změna, nepojedu přes Radotín, ale rovnou na Karlštejn, takže na mě na tom parkovišti nečekejte. Z Radotína je objížďka a já pojedu rovnou po Strakonické, za Cukrákem odbočím na Jíloviště, projedu Všenory, Dobřichovice a jsem tam. Hlavně, aby nám nepršelo, taky jedu dnes umýt auto, leštit ho ale nebudu, myslím, že to zatím nepotřebuje. Tak se těším na sobotu, zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Tak pánové, Romča je naleštěnej, vypucovanej. Snad moc nezmoknem. Mirdo, jasný, Radotín čeká na Foromena, Blackyho a Vladinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 u me presne tak. umyto a lehce nalestino, ted spinka v garazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Ja sem nemel cas, tak sem to soupnul do mycky, ale moje oblibena byla zavrena a ta druha to je teda des, poradne to neosusilo vosk takze tam sou ted zaschly kapky, auto to omylo jen tak halabala a disky u kol to snad jen lizlo. Tam me teda uz neuvidej, takze ja prijedu zasranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Ja sem nemel cas, tak sem to soupnul do mycky, ale moje oblibena byla zavrena a ta druha to je teda des, poradne to neosusilo vosk takze tam sou ted zaschly kapky, auto to omylo jen tak halabala a disky u kol to snad jen lizlo. Tam me teda uz neuvidej, takze ja prijedu zasranej no jestli bude prset, nebo staci kdyz budou mokry silnice, tak budem zpraseny asi vsichni., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Ja sem nemel cas, tak sem to soupnul do mycky, ale moje oblibena byla zavrena a ta druha to je teda des, poradne to neosusilo vosk takze tam sou ted zaschly kapky, auto to omylo jen tak halabala a disky u kol to snad jen lizlo. Tam me teda uz neuvidej, takze ja prijedu zasranej no jestli bude prset, nebo staci kdyz budou mokry silnice, tak budem zpraseny asi vsichni., Jo přesně tak, jak zaprší, budem jako prasátka všici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Taky jsem to dneska blejskal ale už vidím jak se začíná zatahovat asi jim ta předpověď vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 4. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Tak si to všichni užijte. Mi to bohužel nevyjde, tak se uvidíme na druhém srazu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Tak si to všichni užijte. Mi to bohužel nevyjde, tak se uvidíme na druhém srazu... Škoda, ale snad se potkáme příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Tak se pomalu chystáme na odjezd. Nechám si radši fóra do Prahy. To Foromen Čau na radotíně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 (editace) Tak se pomalu chystáme na odjezd. Nechám si radši fóra do Prahy. To Foromen Čau na radotíně JJ, taky už pomalu zvedám kotvy, fotoaparát a kamera připraveny, zatím tady neprší, tak snad bude fajn. Jasan Vladinku, Radotín to jistí . Editováno: 5. Květen 2007, autor: foromen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Tak kde jste vsichni roomstraci? To jste jeste na Karlstejne? Sraz byl fajn, pocasi vyslo, ucast hojna, tak snad priste neprijedem posledni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 5. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 No já čekám na zážitky. Povídejte jaké to bylo, fotky. Nebo tam snad ještě pijete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 (editace) Jasná zpráva, srazík se podařil, počasí taky vyšlo, účast parádní, no prostě na 1 s *. Foto bude na roomsterclub. com Už se těším na další. Jedno foto ze srazu. Editováno: 5. Květen 2007, autor: foromen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 tý jo, taková sešlost.. tak další fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Další foto bude na Roomsterclubu. Aleš to doufám stihne brzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 To muselo vypadat pekne tolik rumíků pohromade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 (editace) Vypadalo. Když jsme tam dorazili ve třech jako první, (foromen, blacky a vladinek), zaparkovali, tak přišli za náma z parkoviště autobusáci, co tam byli na výletě, a koukali jak z jara, co prej to je za auta, že u nich to ještě neviděli, a prolejzali a okukovali. A i ostatní lidi se chodili koukat. No a když se začali sjíždět ostatní, už nebylo co řešit. Tak ještě jedna fotečka. Editováno: 6. Květen 2007, autor: foromen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky