Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:D :laugh.gif

Zdravim vsechny,

pred chvili jsem dorazil domu i ja. Ted budu zpracovavat fotky a doufam, ze se mi do zitrejsiho rana podari - fotek je hodne a bude tezke vybrat nejlepsi :)

Jinak dekuji vsem zucastnenym za vyborne prozity den. Pokud spravne pocitam, bylo tam 15 Roomíků. Myslim, ze na poprve se setkani vyborne povedlo, prekvapilo me, kolik tam bylo aut a lidicek :)

Nastesti se pocasi umoudrilo, takze jsme napriklad mohli spolecne zajit na obed do "venkovni" restaurace :)

Taky přidám jedno foto ;):)

post-6206-1178479205_thumb.jpg

Jinak sraz vyšel opravdu výborně. Počasí přesně akorát no paráda. Už se těším až bude další :palec2:lol:)

Ten nápad na těch Slapech v létě by nebyl spatný ;)

post-6206-1178481738_thumb.jpg

No jestli budou ty Slapy, to bude paráda si myslím :)

No jestli budou ty Slapy, to bude paráda si myslím :)

Přesně tak. :palec2:

Jo kdyby jsi chtěl modýlek Rumíka v červené Corridě ten malinky 1:72 tak dej vědět. ;)

Tak taky s troškou do mlýnapost-6475-1178482596_thumb.jpg

• Autor
Jinak sraz vyšel opravdu výborně. Počasí přesně akorát no paráda. Už se těším až bude další :palec2:lol:)

Ten nápad na těch Slapech v létě by nebyl spatný ;)

A teď kdo je kdo?.. ;)

Aleš nás ještě fotil každýho u svého auta tak na to možná příjdeme

Jj vyčkejme do zítra a rozluštění se dostaví ;)

Aleš nás ještě fotil každýho u svého auta tak na to možná příjdeme

jojo, Aleš nás má rozlišený ;)

Upraveno od foromen

Ahojky lidicky.

dorazil sem do civilizace az dnes rano a mam ted napilno s pisemkama pro studentiky, tak fotecky proberu az po obede. Kazdopadne diky vsem zucastnenym. :palec2: Bylo to paradni. ani sem necekal takovou hojnou ucast. A bylo na co koukat. Je zajimave, jaka rozdilna skupina lidi se sesla.

tak neupravene fotky ke stazeni zde

Upraveno od Blacky

Tak fotečky jsou moc pěkný :palec2: Jen ta červená jde trochu do růžova :kol-121:

Takže Aleš to vyřešil perfektně krásně jsme se identifikovali. -_-

Tak jsem právě koukal na fotky a video na RoomsterClubu. Opravdu moc pěkný. Aleš toopravdu skvěle vyřešil :palec2: Už se moc těším na další setkání :)lol a žážitky.

Zdravim Vas,

omlouvam se, ze se fotky ze srazu odjevily na strankach RoomsterClubu az dnes v noci, ale malinko jsem si s nima pohral ve Photoshopu, coz se trosku protahlo.

Jsem rad, ze se vam obrazky libi :)

Zdravim Vas,

omlouvam se, ze se fotky ze srazu odjevily na strankach RoomsterClubu az dnes v noci, ale malinko jsem si s nima pohral ve Photoshopu, coz se trosku protahlo.

Jsem rad, ze se vam obrazky libi :)

To nevadí ale výdledek stojí za to ;) Díky

veeelikanska, poklona Alesovi, fotky ze srazu jsou excluzivni.,., :palec2::palec2:

Manzelka se pta kdy prej budou ty Slapy? :D-_-

Manzelka se pta kdy prej budou ty Slapy? :D-_-

taky by me zajimalo, ja osobne to vidim nejak jako sraz v sobotu rano, nekde u Prahy, tka jizda s volnou kolonou na misto , zustat do nedele, a po obede supoky domu. kol5

Tak i já musím konstatovat, že Aleš to vyparádil náramně, a mě těší, že jsem mohl i já přispět tou trochou do mlýna. Doufám, že se videoklip také líbí. Aleši, Velké díky.

Upraveno od foromen

Jeste jednou Vam dekuju za chvalu! Jsem moc rad, ze se Vam libilo na nasem prvnim setkani. Tesi me i Vase spokojenost s mymi fotkami, umistenymi na strankach kol1

Jeste maly bonus -> dnes v noci se mi nak nechtelo spat, tak jsem misto převalovani se v posteli radsi strankam RoomsterClubu zpraskal nove zahlavi -> kouknete na www.roomsterclub.com kol118

jelikoz musim dnes do prahy a zustavam so zitra, tka se asi na chvliku stavim na Chabrech (5.setkani Skodahome), nechysta se tam nekdo?

BTW: Alesi heeeezky :palec2: jen jeste aby si nekdo z nas toho Scoutika koupil :p

byl sem asi 2 hodky v sobotu v Praze v chabrech na 5.srazu skodahome. tuhlenc je par fotecek.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.