Přejít na obsah

RoomsterClub MeetUp #1

ntr23

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny,

pred chvili jsem dorazil domu i ja. Ted budu zpracovavat fotky a doufam, ze se mi do zitrejsiho rana podari - fotek je hodne a bude tezke vybrat nejlepsi :)

Jinak dekuji vsem zucastnenym za vyborne prozity den. Pokud spravne pocitam, bylo tam 15 Roomíků. Myslim, ze na poprve se setkani vyborne povedlo, prekvapilo me, kolik tam bylo aut a lidicek :)

Nastesti se pocasi umoudrilo, takze jsme napriklad mohli spolecne zajit na obed do "venkovni" restaurace :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky lidicky.

dorazil sem do civilizace az dnes rano a mam ted napilno s pisemkama pro studentiky, tak fotecky proberu az po obede. Kazdopadne diky vsem zucastnenym. :palec2: Bylo to paradni. ani sem necekal takovou hojnou ucast. A bylo na co koukat. Je zajimave, jaka rozdilna skupina lidi se sesla.

tak neupravene fotky ke stazeni zde

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři

Jeste jednou Vam dekuju za chvalu! Jsem moc rad, ze se Vam libilo na nasem prvnim setkani. Tesi me i Vase spokojenost s mymi fotkami, umistenymi na strankach kol1

Jeste maly bonus -> dnes v noci se mi nak nechtelo spat, tak jsem misto převalovani se v posteli radsi strankam RoomsterClubu zpraskal nove zahlavi -> kouknete na www.roomsterclub.com kol118

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...