Jered Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Zdravim vsechny, pred chvili jsem dorazil domu i ja. Ted budu zpracovavat fotky a doufam, ze se mi do zitrejsiho rana podari - fotek je hodne a bude tezke vybrat nejlepsi Jinak dekuji vsem zucastnenym za vyborne prozity den. Pokud spravne pocitam, bylo tam 15 Roomíků. Myslim, ze na poprve se setkani vyborne povedlo, prekvapilo me, kolik tam bylo aut a lidicek Nastesti se pocasi umoudrilo, takze jsme napriklad mohli spolecne zajit na obed do "venkovni" restaurace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Taky přidám jedno foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Jinak sraz vyšel opravdu výborně. Počasí přesně akorát no paráda. Už se těším až bude další Ten nápad na těch Slapech v létě by nebyl spatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 No jestli budou ty Slapy, to bude paráda si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 No jestli budou ty Slapy, to bude paráda si myslím Přesně tak. Jo kdyby jsi chtěl modýlek Rumíka v červené Corridě ten malinky 1:72 tak dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Tak taky s troškou do mlýna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Jinak sraz vyšel opravdu výborně. Počasí přesně akorát no paráda. Už se těším až bude další Ten nápad na těch Slapech v létě by nebyl spatný A teď kdo je kdo?.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Aleš nás ještě fotil každýho u svého auta tak na to možná příjdeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Jj vyčkejme do zítra a rozluštění se dostaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 (editace) Aleš nás ještě fotil každýho u svého auta tak na to možná příjdeme jojo, Aleš nás má rozlišený Editováno: 6. Květen 2007, autor: foromen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 (editace) Ahojky lidicky. dorazil sem do civilizace az dnes rano a mam ted napilno s pisemkama pro studentiky, tak fotecky proberu az po obede. Kazdopadne diky vsem zucastnenym. Bylo to paradni. ani sem necekal takovou hojnou ucast. A bylo na co koukat. Je zajimave, jaka rozdilna skupina lidi se sesla. tak neupravene fotky ke stazeni zde Editováno: 7. Květen 2007, autor: Blacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Tak fotečky jsou moc pěkný Jen ta červená jde trochu do růžova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Takže Aleš to vyřešil perfektně krásně jsme se identifikovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Tak jsem právě koukal na fotky a video na RoomsterClubu. Opravdu moc pěkný. Aleš toopravdu skvěle vyřešil Už se moc těším na další setkání a žážitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Zdravim Vas, omlouvam se, ze se fotky ze srazu odjevily na strankach RoomsterClubu az dnes v noci, ale malinko jsem si s nima pohral ve Photoshopu, coz se trosku protahlo. Jsem rad, ze se vam obrazky libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Zdravim Vas,omlouvam se, ze se fotky ze srazu odjevily na strankach RoomsterClubu az dnes v noci, ale malinko jsem si s nima pohral ve Photoshopu, coz se trosku protahlo. Jsem rad, ze se vam obrazky libi To nevadí ale výdledek stojí za to Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 veeelikanska, poklona Alesovi, fotky ze srazu jsou excluzivni.,., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Manzelka se pta kdy prej budou ty Slapy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Manzelka se pta kdy prej budou ty Slapy? taky by me zajimalo, ja osobne to vidim nejak jako sraz v sobotu rano, nekde u Prahy, tka jizda s volnou kolonou na misto , zustat do nedele, a po obede supoky domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxjohny Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) Tak tady mate jeste nejaky fotky ze sobotniho srazu- http://www.nahraj.cz/down/1267823120/upraveny2.zip.html Kdybyste chteli fotky v plnym rozliseni, tak mi dejte vedet Editováno: 9. Květen 2007, autor: xxxjohny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) Tak i já musím konstatovat, že Aleš to vyparádil náramně, a mě těší, že jsem mohl i já přispět tou trochou do mlýna. Doufám, že se videoklip také líbí. Aleši, Velké díky. Editováno: 9. Květen 2007, autor: foromen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Jeste jednou Vam dekuju za chvalu! Jsem moc rad, ze se Vam libilo na nasem prvnim setkani. Tesi me i Vase spokojenost s mymi fotkami, umistenymi na strankach Jeste maly bonus -> dnes v noci se mi nak nechtelo spat, tak jsem misto převalovani se v posteli radsi strankam RoomsterClubu zpraskal nove zahlavi -> kouknete na www.roomsterclub.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 jelikoz musim dnes do prahy a zustavam so zitra, tka se asi na chvliku stavim na Chabrech (5.setkani Skodahome), nechysta se tam nekdo? BTW: Alesi heeeezky jen jeste aby si nekdo z nas toho Scoutika koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 byl sem asi 2 hodky v sobotu v Praze v chabrech na 5.srazu skodahome. tuhlenc je par fotecek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky