foromen Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 No, některý auta, to je síla, plnej kufr muziky, s tím by asi mamka na nákup jezdit nemohla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxjohny Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 No nektery auta (ty upraveny octavky) jsou teda peknej hnus, nechapu majitele jak muzou tak zmrvit tak pekny auta jako octavky urcite jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 No nektery auta (ty upraveny octavky) jsou teda peknej hnus, nechapu majitele jak muzou tak zmrvit tak pekny auta jako octavky urcite jsou. ktery myslis? me osobne se OI nelibi vubec. Ten chameleon je paradni. Akorat ty zadni svetla sou dovny, ja nema moc rad tyhle kulaty. Ta cervena je hnus, to je fakt, ale treba to jeste dodelaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Dotaz asi na Alese. Vsiml, semsi, ze clenove octavia, a fabia clubu, maji u svyhc profilu obrazek, ze jsou cleny. Neslo by neco takoveho udelat i pro roomiky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Ahoj Blacky, taky me to mohlo napadnout, ale ty jsi prisel s tim napadem prvni Poresil jsem to s adminem tohoto fora Pticou (ja jsem tady "pouze" Moderator, ktery ma omezene opravneni) a ten souhlasil. Vytvoril jsem tak pro cleny RoomsterClubu ikonku, ktera by se zde mela objevit co nevidet Kdyby se vam nelibila, neni problem, ja ji predelam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Aleši, je dobrá. spíš mě mrzí že škodovka nepoužívá to logo roomstra v komunikaci. Ta silueta je dobrá. Teď s tím vyrazila Fabia, tak jsem zvědav jestli s tím taky skončí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 jj., je pekna. Presne jak psal NTR., ta silueta je paradni, taky me mrzi ze ji skodovka nevyuziva vic. s dovolenim sem si tu ikonu stahnul a pouziju ji na svych strankach. Smerovat bude na stranky R-clubu. dikes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Poslal jsem adminum fora seznam clenu RoomsterClubu zde pusobicich, kterym bude nastaven status "Clen RoomsterClubu" a bude jim prirazena vyse umistena ikonka. Seznam clenu, kterym ikonka bude prirazena: foromen (cislo 3972) Vladinek (cislo 6206) Blacky (cislo 5601) ntr23 (cislo 3237) mirda328 (cislo 3550) Jirka67 (cislo 3782) Pitt (cislo 6475) Jered (cislo 5065) cerv03 (cislo 7335) Kdybych na nekoho zapomel (nemam prehled, kdo tu z clenu RC je a kdo ne), at napise soukromou zpravu (PM) adminovi, jeho jmeno je PTiCA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 A co jaaaa!!!!??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 je to tam je to tam., oo diky veeliky., ALesi., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Je to perfektní. Skvělý nápad!!!!!! opravdu díky Aleši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Je to super Aleši dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Paráda, já taky moc děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 A ja kedy budem mat to logo tam!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 A ja kedy budem mat to logo tam!? mno nebudes, je to jen pro cleny roomsterclubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Taky moc díky, logo je perfekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 A ja kedy budem mat to logo tam!? mno nebudes, je to jen pro cleny roomsterclubu. Ved aj ja som clen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Ved aj ja som clen! hm to je divne ale na www.roomsterclub.com jako clen vedeny nejsi. Leda pod jinym nickem. To si musis domluvit s Alesem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 (editace) Hej hej, uz som si nechal opravit Nick. Som clen c. 67! Uz je to opravene... Uz len cakam na ikonu clena Roomster clubu pod mojim portretom ako u vas... Editováno: 24. Květen 2007, autor: RomanKo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 RomanKo: jak jsem psal o par prispevku vys, ze nemam prehled o tom, kdo ze clenu RoomsterClubu tady pusobi... Prosel jsem par temat a vypsal jsem cleny, viz seznam. Napišu Pticovi na ICQ at ti tam ten obrazek taky da Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 jee aha., heh ja sem ovecka. tam bylo Ramon ze? hhi sme necetl podrobnosti., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 (editace) V pohode chlapi. Ja viem Alesi ze si to pisal. A ja som aj napisal sukromnu spravu adminovi (aj tohoto fora aby ma tam dal a aj Roomsterclubu aby mi zmenil nick z Ramon na to co pouzivam tu a je pre mna vystiznejsie...teda RomanKo. Na Roomsterclube mi to admin uz zmenil a tu to este zatial niekde viazne. Ale je mi jasne ze toto nie je jeho hlavne zamestnanie a ze to chvilku trva. Takze som trpezlivy...aj ked nedockavy. Takze diky za rady a hlavne za pomoc pri ziskani identity Roomsteraka! Editováno: 24. Květen 2007, autor: RomanKo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Diiiky! Diiiky! Diiiky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 chuapii . ked konecne najdem cas a vhodne miesto ofotim svojho modraka a sups s tym ku vam do klubu ... Ales TDI to logo je suprrrr :rock::rock::rock::rock::rock::rock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 chuapii . ked konecne najdem cas a vhodne miesto ofotim svojho modraka a sups s tym ku vam do klubu ...Ales TDI to logo je suprrrr :rock::rock::rock::rock::rock::rock: no tak sup sup., fotky., a flakni je do klubu fotky,. at tady neni bordel., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky